U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 14 de gener del 2008

Torna la Lliga.

Amposta Blanc 2 - 3 FC Ulldecona.
Victoria pels gols però no pels quarts. Un empat a casa d'un rival dificil.


Nacho, el golejador de la jornada amb 2 gols.

Les Fotos del partit, aquesta vegada fetes per Glòria, i com veieu... MOLT REBÉ!!!

"El reportero dicharachero", Toni Pascual:

AMPOSTA BLANC: 2 (2empats:4 punts 1guanyat:3 punts 1perdut:1punt = 8 punts)

C.F. ULLDECONA: 3 (2empats:4 punts 1guanyat:3 punts 1perdut:1punt = 8 punts)

Empat a punts en un partit molt seriós davant un rival ben col·locat al terreny de joc i demostrant bon futbol. També comentar que les indicacions fetes per part de l’àrbitre al mister de l´Ulldecona en quan alguns jugadors crec que estan totalment fora de lloc, i si no ja ho veurà quan els visitarà un altre equip on sí es podrà queixar.

1 PERÍODE: molt respecte per part dels dos equips, amb molt de pase però sense efectivitat. L’Amposta sense xutar a porta i l´Ulldecona només destacar una jugada de Pere que es dribla 2 contraris i que Pau Morera no pot rematar, i també una altra de Pau M. que tira creuat al rebot del porter.

2 PERÍODE: es desperta l´Ulldecona. Bona jugada des de el darrere quan Eugeni li passa a Pau M. i aquest a Pere que es fa un "auto pase" fins l’àrea però sense definir la rematada. En uns moments, a la treta d’un córner Pau M. veu a Pere tot sol que al primer toc aconsegueix l´1-0. Tot seguit bonica jugada al primer toc entre Pau Morera i Pere que centra i Nacho engalta una "gardela" dins l’àrea que el porter no pot fer rés per evitar el 0-2. Seguim jugant al primer toc i alguna "bicicleta" de Pere per la distreta del públic.

3 PERÍODE: molt de joc igualat al mig camp. A destacar el Nº 9 de l’Amposta "Marc" fent jugades de mèrit però sense poder mai amb un Denis impecable. Sols amb una jugada que ens agafa despistats ens poden fer l´1-0 definitiu d’aquest període.

4 PERÍODE: molt emocionant. Comença Pere amb un tir al pal gairebé sense angle. Ocasions per als dos equips i joc una mica espès. L’Amposta en una jugada solta fa l´1-0, però en uns instants novament Nacho amb un xut ras i vora el pal aconsegueix empatar 1-1. Problemes per l´Ulldecona amb incursions del 9 de l’Amposta però sempre amb resposta d’un Denis molt atent o d’Oriol Morera fent bones aturades. Ocasió per a Pere encarat amb el porter que demostra bons reflexes. Partit boig i amb nervis amb ocasions per als dos equips. última jugada per a l’Amposta que està a punt d’aconseguir el gol amb una jugada de Marc.