U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 26 de febrer del 2011

Sta. Bàrbara Roig 6 - 9 CF Ulldecona

Hem guanyat a gols, però no serveix de res si no es guanyen els quarts. Quan diem de sortir sense ganes de jugar, la cosa esta clara, bueno, més bé fosca, per que no encertem ni una. I si a aquesta apatia sumem l'apatia del porter, "apaga i vamonos". I aquesta es la realitat, hem perdut amb un equip que en la primera volta li vam fer 8 gols sense despentinar-mos.

Simplement realitat!!!, els demés evolucionen i nosaltres ens quedem estancats. Alguna cosa estem fent malament. La setmana passada ens vam apallissar, vam perdre per 11 a 1 amb un equip que en les últimes temporades han estat molt igualats a nosaltres, ¿que ha passat aquesta temporada?, ¿a que es degut que els nens surtin sense motivació al camp?, ¿com ho podríem solucionar?, ¿que hem de fer per millorar?...

Ja veieu, lo que a priori semblava un passeig triomfal pel campionat, es un calvari...però no us preocupeu, lo important es jugar i participar. !!!!!!MENTIDA!!!!!!!, que li preguntin si no al Santa Bàrbara, o a La Ràpita, o a L'Amposta...
La crònica per Toni Pascual:
STA.BARBARA ROIG: 6gols(2-2-0-2) Punts partit: 9 PUNTS CLASSIFICACIO: 3
ULLDECONA BLANC: 9gols(1-2-5-1) Punts partit: 7 PUNTS CLASSIFICACIO: 1

DIFÍCIL D´ENTENDRE I FÀCIL D´EXPLICAR

Les cròniques dels partits signades per mí, son única i exclusivament la manera d´expresar punts de vista i opinions particularment meves.
Trobo que és difícil d´entendre com després de mig any, no es pugue veure una clara evolució i millora al nostre equip. En canví sí ho podem apreciar als altres equips, tal i com ens ha passat aquesta setmana amb el Sta.Bàrbara, que jugaven amb tres prebenjamins i als que el primer partit de la primera volta els vam guanyar tots el quarts sense dificultat.
Per altra banda, també crec que té una fàcil explicació. Està bé aprendre conducció, control, passada, i més... Pero, i l´actitud que s´ha de tenir als partits de "competició" i la situació al camp ? Pot ser si als entrenaments es treballés més els partidets i s´aturés el joc tantes vegades con calgui per rectificar i fer veure les posicions correctes, alguna millora es podría apreciar després de tant temps.
No me val que em diguin que son petits, que son xiquets. Ja tenen 10 anys i estàn disputant una "competició", i si no es vol competir, que no es faci cap classificació i cap sistema de puntuació. Crec que aquesta segona volta podrem constatar el que estic dient i ficarà cadascú al lloc que calgui.
Només espero equivocar-me i tindre de rectificar a curt termini.

1 període (2-1): COMENÇEM CONFIATS I ACABEM ESCALDATS.
joc amb molts tocs de pilota pero sense efectivitat. Només Angel marca el 0-1 en una acció esporàdica. Ens uns instants empatent 1-1 de fort xut ajustat al pal. El Sta. bàrbara hagues pogut fer més gols amb dues faltes perilloses que no treuen profit. El 2-1 definitiu el marca el millor jugador del S.bàrbara (nº7) quan va de una àrea a l´alta i aconsegueix un gran gol.

2 període (2-2): ESTAT DE "XOC".
males cares i disust general. Millor ells i obren el macador ben aviat 1-0 de falta directa. Empatem 1-1 per mig d´Angel i tot seguit ens fiquem 1-2 fet per Pau. Pero ells aconsegueixen l´empat 2-2 després d´una cessió que es ejecutada des de baix els pals. Aquí tinc de dir que el noi que feia d`àrbit es va retratar i ens va demostrar que no se savía el reglament, ja que la cessió s´efectúa des de la línea dels 12 metres.

3 període (0-5): RESURRECCIÓ.
dos gols de Pau, dos d´Hector i un d´Angel. Hem pressionat, hem corregut i s´ha demostrat que amb bona actitud la cosa canvia. Pero això ha estat la nostra creu per al que havía de vindre.

4 període (2-1): SENTENCIATS.
de bon començament ens marquen l´1-0 amb una inseguretat del porter. Empatem a pilota aturada quan Pau ejecuta una falta directa 1-1. I torna a ser determinant el nº7 quan després d´una sacada de còrner per part nostra, agafa la pilota i s´escapa fins la nostra porta i marca el 2-1.

dilluns, 21 de febrer del 2011

Sta. Bàrbara 11 - 1 CF Ulldecona

El Santa Bàrbara ha demostrat per que son líders. De totes formes, hem vist molt més futbol en altres equips com ara l'Alcanar Blau o l'Amposta Negre. L’únic que té aquest equip líder son nens molt grans i amb molta força física, a més nosaltres hem sortit sense intensitat i amb un Miquel molt poc inspirat i això ha marcat la tònica del partit: xuts des de qualsevol lloc. De totes formes, el resultat ho diu tot.


STA.BARBARA BLANC: 11gols(3-1-4-3) Punts Partit: 12 PUNTS CLASSIFICACIO: 3
ULLDECONA BLANC: 1gol (0-0-0-1) Punts Partit: 4 PUNTS CLASSIFICACIO: 1

Bé, ja hem acabat la primera volta. Hem disputat el darrer partit al camp del lider invicte i hem rebut una severa derrota, tot i merescuda crec que exagerada. Els nostres han començat un poc acollonits, pero de mica en mica s´han anat soltant. El nostre joc s´ha vist mermat per les estretes dimensions del camp i pel físic del rival, sobretot del nº7 amb una talla considerable i un potent tir, pero crec que no li feia falta el recurs de la intimidació verbal de cara als contraris. Això també s´ha d´ensenyar en aquestes edats. Pot ser que la segona volta ho tingue un poc més difícil el sta. Bàrbara quan s´enfronti als equips del davant, ja que en aquesta categoría el factor afició no influeix, pero sí que ho fa el factor camp com a terreny de joc. Ja veurem....

1 període (3-0): no toquem pilota. Estem enculats i amb por. El rival intimida en quan a físic. Poc futbol i total domini del Sta. Bàrbara. Ens arriben tres gols que hauríen pogut ser més. Moltes errades i poc encert baix els pals.

2 període (1-0): pareix que els nostres han passat la por del primer quart i han vist no tot es el físic per jugar a futbol. Tenim ocasions clares pero sense encert. Torna a decidir el nº7 amb un xut des de fora de l´àrea.

3 període (4-0): tornem al principi i ens foten un repàs que ens dixen arreglats. Poc joc i 4 gols que ens fan gairebé de la mateixa manera. Xuts forts i Miquel poc inspirat.
Fem canvis i l´equip es descompensa.

4 període (3-0): amb el partit ja perdut i l´equip totalment descompensat, ens arriben 3 gols més. Miquel es lesiona i Jovani actúa de porter. Només destacar, si es pot destacar alguna cosa, el el gol de l´honor de l´Ulldecona que aconsegueix Hector.

dimarts, 15 de febrer del 2011

CF Ulldecona 2 - 2 Rosell

Baixes de Llull, Àngel i Jovani i important victòria en l’últim quart tot i l’empat a gols. Hem contat amb l’ajuda d’Alfonsito i Prajol que s’ han integrat perfectament a l‘equip.


La crònica per Toni Pascual:

Diumenge 13.02.2011

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 2gols(1-0-0-1) Punts partit: 9 PUNTS CLASSIFICACIO: 3
BENJAMI ROSELL: 2gols(0-2-0-0-) Punts partit: 7 PUNTS CLASSIFICACIO: 1

Partit equilibrat i que ens ha costat molt aconseguir la victòria, ja que no s´ha decidit fins al darrer període.Tot i les tres baixes que portavem, hem pogut apreciar molt bones sensacions en quan a les ajudes de Prajol i Alfonso, que en cap moment s´han trobat forasters.

1 període(1-0): joc amb molt ritme pels dos equips, amb contínues anades i tornades. A destacar una claríssima ocasió de Prajol que no pot definir. I tot seguit es Hector qui arranca per velocitat, fa el control amb l´esquerra i xuta amb la dreta fluix i ràs aconseguint l´1-0.

2 període(0-2): part equilibrada. Perdonem quan Hector i Prajol desaprofiten clares ocasions de gol. Això fa reaccionar al rival que aconsegueix dos gols, el primer de fort xut que toca al pal i va dins, i l´altre de falta directa des de fora l´àrea.

3 període(0-0): molta faena defensiva i patim per mantenir la porta a cero. També els passa el mateix al Rosell després d´una acció de Pau que para el porter i una altra de Roger Trilla que va al pal.

4 període(1-0): arriben a l´últim i definitiu quart. El Rosell ens somet a molta pressió, cosa que nosaltres no hem fet en tot el partit. Tot i això, arriba el gol decisiu per par de l´Ulldecona, quan novament Hector després d´una típica escapada de les seves, marca l´1-0 de xut a mitja altura.

dissabte, 5 de febrer del 2011

Rapitenca Roig 4 - 6 CF Ulldecona

Al final empat en un partit que teníem guanyat. Després de la contundència del primer quart, on hem guanyat per 0 a 3 amb gol olímpic de Pau, ens hem adormit. No hem mantingut la constància ni la pressió d’altres partits. Sembla que si el rival es fluix ens contagiem. No més hem tornat a apretar als 5 minuts finals, que amb el marcador desfavorable de l’últim quart per 3 a 1 hem acabat 3 a 3.

La Crònica per Toni Pascual.
U.E.RAPITENCA ROIG: 4gols(0-0-1-3) Punts partit: 8 PUNTS CLASSIFICACIO: 2
ULLDECONA BLANC: 6gols(3-0-03) Punts partit: 8 PUNTS CLASSIFICACIO: 2

HAGUES POGUT SER PITJOR !!! després de portar dues jornades de campionat guanyant a dues Rapitenques teòricament més fortes, anem i no podem guanyar a la també teòricament més fluixa. Hen començat amb una excel•lent primer quart i hem anat cada període a menys, fins arribar a l´últim que hem pogut empatar de milacre. Aquesta vegada no s´ha vist en cap moment la pressió dels darrers partits i quan hem volgut reaccionar ja ha estat massa tard.

1 període (0-3): s´ha mostrat la nostra millor versió del partit, tot i desenvolupar una joc espés. Hector obre el compte quan s`escapa per la banda i entra fins dins la porta. El 0-2 l´aconsegueix Pau al fer un gol olímpic a la sacada d´un córner que entra com un obús. Novament Hector tanca la golejada molt atent al agafar l´errada del porter 0-3.

2 període (0-0): domini total de la Rapitenca. Natros enculats sense pode sortir de l´àrea. El nostre porter Miquel es converteix en l´heroi d´aquest quart al fer dues grans aturades i evitar la derrota.

3 període (1-0): anem a menys i la Rapitenca es creix. No marquem, no s´ajuda a l´equip en defensa, joc mol lent i patim massa. Tot això ens porta a perdre per 0-1.

4 període(3-3): no juguem bé. Ells baixen solts i es marquen l´1-0. Tímida reacció nostra quan Angel fa l´empat 1-1 al escapar-se-li la pilota al porter. Només en uns instants ens fan dos gols més i natros estem totalment fora del partit ja en 3-1. Es en els darrers cinc minuts quan es mostra lo bonic del futbol, ja que els rapitencs donàven el partit com a guanyat i els falduts gairebé com a perdut. Angel aconsegueix el 3-2 i Hector el 3-3 definitu que ens permet sumar dos punts que teníem perduts.