U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimecres, 26 de maig del 2010

Amposta Roig 3 - 4 CF Ulldecona

L’últim partit de lliga no ha pogut ser una victòria, en part per l’apatia dels xiquets i en part per l’ajut de l’àrbitre. No se que passa, però pot ser per la temporada que bé algú hauria de fer una queixa formal al consell comarcal, ja que aixó dels arbitratges es una disbauxa. No hi ha criteri!!!, bé, sí. S’ha de guanyar sigui com sigui, i mentres més gran es l’equip, menys imparcialitat hi ha.

No ho entenc. I després ve la federació dient que lo més important es jugar i que no podem fomentar la competitivitat...
La Crònica per Toni Pascual (l'última de la lliga...)
AMPOSTA BENJAMI "ROIG": 1-0-0-2 (3gols) Punts partit: 8 PUNTS CLASSIFICACIO: 2
ULLDECONA BENJAMI "BLANC": 0-1-2-1 (4gols) Punts partit: 8 PUNTS CLASSIFICACIO: 2

Això s´ha acabat. Hem arribat a l´últim partit de la temporada al camp de l´Amposta Roig, un rival teòricament asequible si es mira la calssificació, i més havent guanyat la passada setmana a l´altre Amposta tercer classificat. Pero lo futbol és així i no hi ha cap rival fàcil. Si no es lluita amb la intensitat i pressió dels darrers partits, lo més normal es que el resultat no acompanyi. I més quan els jugadors estàn confiats de guanyar abans de jugar el partit. Tot i això, i ja tindrem temps de fer balanç de la temporada, crec que hem fet una bona temporada i tinc bones sensacions de cara a la propera campanya.

1 període (1-0): lo més positiu ha estat que sempre intemtem treure la pilota controlada des del darrere. Cap dels dos equips ha tingut el domini del joc, que ha estat molt espés. Només en una badada defensiva nostra, i amb un tir creuat que toca primer al pal, ens marquen l´1-0.

2 període (0-1): seguím com a despistats. Perdem moltes pilotes, no pressionem i ells ens agafen el control al mig camp. Es com si es jugués amb poques ganes, pero lo que passa es que estaven tan confiats que ara es difícil reaccionar. Té que ser a pilota parada, al llançament d´un córner per Toni Pascual quan Pau aconsegueix el 0-1 enviant la pilota al segon pal.
3 període (0-2): pareix que despertem, encara que la primera ocasió es per l´Amposta , pero Josep Soriano fa una gran aturada. En uns instants li arriba la pilota a Jovani dins l´àrea; la para, aguanta, regateix, mira i ejecuta perfectament el 0-1, un gran gol. Tot seguit torna Toni a fer la sacada d´un córner a mitja altura i es Hector qui remata de cap el 0-2. Seguim atacant i Toni Pitarch, amb una bona jugada personal, entra dins l´àrea i al regateixar al defensor li fan un penalt clar. L´encarregat de tirar el penalt es Gil, pero no pot definir ja que la pilota surt "fregant el trevesser..."jejeje. S´hagués pogut incrementar inclús el marcador si Hector a pase de Pau hagués tingut més sort.

4 pedríode (2-1): l´Amposta avisa a la primera de canvi, i quan la pilota ja entrava sense oposició dins la porta, apareix Toni Pascual i salva el gol. Pero a la següent jugada per banda i de tir ràs a pal canviat ens marquen l´1-0. Reaccionem i hector te dues bones ocasions, una buscant la creueta i l´altra al pal de xut suau. Te que ser a la tercera quan Josep fa la sacada llarga de porta i li arriba la pilota a Hector que defineix molt bé suaument. Ja al final del partit i després de molts rebots dins la nostra àrea, es queda la pilota morta i després d´un altre rebot ens marquen el 2-1 definitiu.

dimecres, 19 de maig del 2010

CF Ulldecona 4 - 4 Amposta Negre

La crònica per Toni Pascual.
BENJAMI "BLANC" ULLDECONA: 1-2-1-0 (4 gols) Punts Partit: 9 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3
BENJAMI "NEGRE" AMPOSTA: 0-1-1-2 (4 gols) Punts Partit: 7 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1

Pareix que els d’Ulldecona han arribat a final de temporada amb un bon nivell de joc, ja que en els dos darrers partits jugats contra el primer i tercer classificat, ens han demostrat que poden estar al mateix nivell. Hem disfrutat d’un bon futbol, encara que el vent que ens ha acompanyat durant tot el partit no ens hagi ajudat. Felicitats per la victòria i a seguir treballant que això s’acaba. En nosaltres no pot ni EOLO.

1 període (1-0): juguem contra vent però portant el control del joc. És molt difícil jugar la pilota, però ho fem amb seny i fiquem pressió a totes les sortides del rival. L’Amposta disposa d’alguna ocasió ja que va a favor de vent, però tenim a Josep baix els pals que s’encarrega d`aturar tot el que li arriba. Tot seguit es Pau que dispara des de fora l’àrea i al rebot del porter ho intenta Nacho i altre cop al rebot del porter es Hèctor qui defineix perfectament i aconsegueix l´1-0.(Per cert, amb dedicació per a mi. Gràcies).

2 període (2-1): L’Amposta surt llançat i gairebé sense adonar-nos ens fan el 0-1. Això ens fa reaccionar, i comença altre cop a funcionar l’equip. Molt de desgast físic lluitant contra l’adversari i la climatologia. En una bona jugada que arranca del darrera amb pilota controlada per mig de Toni, aquest assisteix a Nacho que fa la centrada i al rebot del porter es Alex, molt atent, qui empata 1-1. Veiem bones jugades de l´Ulldecona i fiquem molta intensitat al joc. Això ens porta a fer Toni una sacada de córner al primer pal, on es troba novament Alex que al primer toc marca el 2-1. Molt bé Alex en la nova faceta golejadora.

3 període (1-1): fem canvi de part i ara juguem amb el vent a favor, però es nota l’esforç fet fins ara. Es l’Amposta qui ataca des de principi. El nostre equip treballa molt en defensa i a Josep se li acumula la feina. Només d’un fort tir a mitja altura ens poden marcar el 0-1. L´Ulldecona aconsegueix empatar quan ens aprofitem del vent i Josep fa una forta sacada de porta, la pilota arriba a l’àrea contrària, el porter dubta i Héctor molt atent fa l’empat 1-1.

4 període (0-2): amb el partit decidit, deixem la iniciativa a l’Amposta qui aconsegueix dos gols. El 0-1 en un contraatac i remat a plaer. El 0-2 quan el joc està una mica boig degut al fort vent. Cal felicitar a l’equip ja que ha treballat molt defensivament.

dijous, 13 de maig del 2010

Benjamí Roig 4 - 1 Benjamí Blanc

El equips benjamins de l'escola futbol Ulldecona.


La crònica per Toni Pascual.
ULLDECONA BENJAMI ROIG: 0-0-2-2 (gols:4) Punts partit: 10 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3
ULLDECONA BENJAMI BLANC: 0-0-1-0 (gols: 1) Punts partit: 6 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1

Partit de màxima rivalitat dins i fora del camp i segon derbi de la temporada, aquesta vegada com a visitants. Hem jugat contra el millor equip i líder de la categoria, encara que això no s’ha notat dins del terreny de joc. Hem jugat amb molta intensitat durant tot el partit, seguint en tot moment les indicacions dels misters Ruben i Albert. També, com no podia ser d’altra manera, hi ha hagut jugada polèmica, quant al tercer quart ens han assenyalat un penal en contra que decidia el desenvolupament del partit. Per a uns, els de roig, penal clar..., per a natros, els de blanc, penal inexistent i fora de temps. Lo que si està clar es que aquest penal no ha fet justícia al joc i a l’esforç realitzat pels nostres, creant nerviosisme a l’afició i sobretot desmoralitzant als jugadors. Felicitar a tots els jugadors pel seu treball: Josep Soriano espectacular; Lluc, Alex i Adrià del pre-benjamí a molt alt nivell, deixant algun cop en evidència a jugadors de categoria superior; Llull, Toni, Antoni, Pau, Jovani i Hèctor com a veterans portant les rendes del joc. Això sí que es un equip.

1 període (0-0): joc igualat amb ocasions per als dos equips. Natros sortim pressionant totes les pilotes i això ens porta a una clara ocasió de Pau en un tir des de fora l’àrea que surt vora el pal i una altra al treure una falta directa. També ens avisa Dani, però Josep atura tot el que li arriba, basant-se molt els de roig amb tirs des de fora l’àrea. Ja a la fi, es Hèctor qui disposa d’una bona ocasió quan busca la creueta de la porta.

2 període (0-0): pareix que els de roig se’n han adonat de la nostra tàctica i ara son ells qui comencen apretant. Una pilota al travesser de Pau Morera, un xut creuat de Dani i una ocasió de Pere que treu Toni Pascual baix els pals, ens fan tornar a ficar-mos dins el partit. Molta feina per la nostra defensa i seguint amb un Josep imponent.

3 període (2-1): com ja hem dit, aquí es decideix el partit. Estem un poc enculats, però en un contraatac conduït per Toni Pitarch, es Adrià molt llest i amb tota la intenció, qui aconsegueix el 0-1. Aquest gol ens dona ales i seguidament Adrià fa una passada de la mort que Alex no arriba per ben poc. Quan millor jugàvem, es Dani, desmarcat, el que aconsegueix a plaer l’empat 1-1 en una bona passada de Pere. Quan tots donàvem l’empat com a bo es quan arriba la jugada del penal que he dit al encapçalament i ens fan el 2-1 sense temps per fer la sacada del mig camp. Els nostres jugadors totalment abatuts i alguna llàgrima de ràbia (cosa que em sembla bé, ja que vol dir que estan implicats en la feina).

4 període (2-0): seguim amb el recital d’aturades de Josep (què bèstia). Aquesta part ens costa més i es nota el enfonsament anímic dels jugadors. Pere es l’encarregat de marcar els dos gols, el primer en una jugada personal que defineix per dalt de Josep que no pot arribar, i el segon al rematar perfectament de cap a la sacada d’un córner.

dimecres, 5 de maig del 2010

Sènia A 9 - 1 CF Ulldecona

Fotos i crònica per Toni Pascual.

BENJAMI C.F.LA SENIA "A": 2-2-2-3 (9gols) Punts Partit: 12 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 0-1-0-0 (1gols) Punts Partit: 4 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1

1 període (2-0): ens enfrontem al segon classificat, un equip amb bon joc, ben posicionat al camp, concentrat tot el partit i més físic que natros. Tot i això comencem controlant bé el partit amb un nou sistema 3-1-2 i amb sensació de perill, com per exemple en una jugada que Llull veu la desmarcada de Nacho i envia la pilota al espai, però sense poder definir. La Sénia es va ficant dins el partit i comença a apretar. Després de dos corners seguits ens marquen els dos gols només en dues oportunitats. L´1-0 després de molts rebots dins l’àrea i amb molta gent, la pilota es desviada per un defensor nostre. I el 2-0 en una gardela des de fora l’àrea tot i que Oriol arriba a tocar la pilota.

2 període (2-1): obri el marcador altre cop La Sénia quan a la sacada d’un córner queda la pilota morta dins l’àrea i de toc suau ens fan l´1-0. Ens fa reaccionar, l’equip pressiona molt i bé, i fruit d’això es Hèctor qui molt llest fica el peu a mitja altura entre el porter i defensor contrari i aconsegueix l’empat 1-1. Quan ja tots ens pensàvem que acabaríem aquest quart empatats, La Sénia ens marca el 2-1 després d'una errada de marcatge quan remata sense oposició.

3 període (2-0): baixada d’intensitat per part dels d’Ulldecona i La Sénia obrint el joc per les bandes. Juguem molt enculats però resistim bé l’atac continuat de La Sénia. Només ens poden marcar l´1-0 de fort tir alt des de fora l’àrea. En uns instants ens fan el 2-0 quan arranca un defensor de La Sénia des de la seva àrea, creua tot el camp, arriba a la nostra àrea i li fa una passada a un company en clar fora de joc, però l’àrbitre dona el gol. La Sénia va provant amb xuts des de fora l’àrea i Oriol ens obsequia amb unes grans aturades.

4 període (3-0): amb el partit ja decidit l’equip es descompensa una mica. Oriol torna a demostrar el seu nivell amb una gran aturada, molt difícil, a un xut ras i vora el pal. La Sénia torna a obrir el marcador, però aquesta vegada ens fem natros l´1-0 en pròpia porta. Hem baixat molt el ritme i ens fan dos gols més a les acaballes del partit.