U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 12 d’abril del 2010

CF Ulldecona 5 - 4 Masdenverge



La  Crònica per Toni Pascual

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 0-2-3-0 (5gols) Punts Partit: 9 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3
BENJAMI C.F. MASDENVERGE: 0-0-2-2 (4gols) Punts Partit: 7 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1

1 període (0-0): total domini preparats dels d´Ulldecona, amb moltes ocasions de gol però sense efectivitat. Hèctor ha disposat de moltes oportunitats per obrir el marcador però sense encert, sobre tot en una jugada que es presenta davant el porter i en lloc de tirar a porta prefereix passar-li a Jovani i la pilota surt fora. Hem fet un bon joc, amb criteri en defensa, lluita al mig camp i contínues escapades al davant.
2 període (2-0): segueix el domini de l´Ulldecona. Novament claríssima ocasió d´Hector que tira damunt del porter. Es pot veure que no pot tardar en arribar el gol i al final Hèctor aconsegueix marcar l´1-0. I en uns instants, després d’una bona jugada per banda de Roger Trilla, li fa una passada a Pau Pérez que està desmarcat dins l'àrea i fa el 2-0.

3 període (3-2): joc una mica boig i amb molts gols. Comença el Masdenverge obrint el marcador 0-1 en un contraatac per la banda i tot seguit torna a avisar amb un tir al pal. Això fa reaccionar els nostres i Toni Pitarch empata 1-1 a passada d´Hèctor després d'una bona jugada. Tot seguit desperta "Killer" Jovani, es desfà per força de tres marcadors dins l'àrea i marca el 2-1. Seguim amb la pressió al rival i fruit d’això, i a la sacada d’un córner per part de Toni Pascual, li passa a Pau, aquest li torna, i des del mateix córner es Toni Pascual qui engalta un tir ras aconseguint el 3-1. Només en una jugada embolicada vora la nostra àrea, el Masdenverge escursa la distància 3-2 tot i que Oriol Morera arriba a tocar la pilota.

4 període (0-2): ja amb el partit guanyat l´Ulldecona efectua molts canvis i es descompensa l’equip. El Masdenverge segueix atacant i domina aquest quart. Ens marquen dos gols, el 0-1 de tir ras a pal canviat i el 0-2 de tir sec per baix sense que Oriol pugui fer rés en cap d’ells. El Masdenverge encara hagués pogut augmentar el marcador amb un tir al travesser.