U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimecres, 21 d’abril del 2010

CF Alcanar 2 - 3 CF Ulldecona

Victoria al derbi. Hem guanyat a l'Alcanar, els hi hem tornat lo que els vam fer a Ulldecona. Recordo aquell partit i recordo un Alcanar molt ben posat al camp i molt disciplinat. Però que ha passat? Potser la pluja ens senta bé...

La crònica per Toni Pascual:

BENJAMI C.F.ALCANAR: 0-0-0-2 (2gols) Punts Partit: 6 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 0
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 1-1-1-0 (3gols) Punts Partit: 10 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3

1 període (0-1): primers minuts de partit amb respecte per les dues parts sota la pluja. Poc a poc ens anem ficant al joc. S’entra en una fase de domini de l'Alcanar, però només una ocasió clara de perill. Solvència de l'Ulldecona en defensa per part de Llull i Toni Pascual, molt treball al mig camp amb Pau Pérez i Nacho, atent Jovani a l’atac i solidaritat per part d’Héctor en tasques defensives. Es el mateix Héctor qui culmina una bona actuació quan agafa una pilota a l’angle de l’àrea i de tir ras a pal canviat aconsegueix el 0-1.

2 període (0-1): continua la pluja. L’Alcanar apreta però resistim bé. Sortim moltes vegades al contraatac amb perill i Héctor s’escapa amb la pilota, i quan entra a l’àrea i es disposa a titar, rep una espenta pel darrera i l’àrbitre assenyala el corresponent penal. Es Pau l’encarregat de transformar el penal en gol 0-1. Bones sensacions de joc com a equip, on hem pogut apreciar la generositat dels davanters Héctor i Toni Pitarch a l’hora de defensar.

3 període (0-1): pareix que la pluja ens va bé, ja que dominem tot aquest quart. Intensitat de joc i pressionant al rival al seu camp. L’ocasió més clara es quan Toni Pascual saca una falta escorada des de fora l’àrea, i quan Héctor es disposa a rematar amb el cap, li treu el porter de l’Alcanar amb la mà. A la següent jugada, Héctor arranca des del mig camp i de fort tret al pal llarg fa el 0-1.

4 període (2-0): amb el partit guanyat, els entrenadors aprofiten per fer canvis i l’equip es descompensa un poc. L’Alcanar ens fa dos gols, sense que Josep Soriano pugui fer rés en cap d’ells, però l’ Ulldecona segueix jugant en bloc. A destacar una oportunitat per a Roger Trilla que xuta fort a mitja altura i atura el porter. Implicació amb el joc i bona actitud per part d’Alex i Roger Castell

Acabem i segueix plovent....