U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 6 de febrer del 2010

CF Ulldecona 2 - 3 Amposta Blanc

Hem de felicitar al conjunt visitant per la seva evolució, ja que recordo que en el partit d’anada el resultat va ser de 2 a 6 a favor de l’Ulldecona. Mal partit amb molt poqueta intensitat per part de l’Ulldecona, que no més ha sabut apretar al segon quart.
Personalment crec que el partit ha estat el reflexe de l’entrenament: no van entrenar per que a les 3 de la tarda estava plovent...


La crònica per Toni Pascual:

Dissabte vam assistir a un dels pitjors partits de la temporada. Els jugadors van estar com a absents, amb falta de ritme i sense intensitat durant tot el partit. I tot això davant un rival que vam guanyar al camp d’ells i que va acudir sense banqueta.
No sabria dir a que es degut, però si sé que els xiquets son més llestos del que ens pensem i ho capten tot, i potser van senyalar que les coses no van tot lo bé que caldria esperar....
No passa rés, tranquil·litat, ja que els xiquets també ens han demostrat que saben fer les coses bé quan l’entorn es el correcte.

CF ULLDECONA: 0-2-0-0 (2gols) Punts partit: 6 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1
CF AMPOSTA: 1-0-1-1 (3gols) Punts partit: 10 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3

1 període (0-1): com ja hem comentat, trobem a faltar des de el primer moment la pressió característica dels darrers partits. Sí que tenim més posició de pilota, però es l’Amposta qui està mes encertat quan ens marca el 0-1 en una pilota solta dins l’àrea.

2 període (2-0): el resultat no reflexa el joc desenvolupat. Hèctor per partida doble marca els dos gols. El primer aprofitant la sacada del nostre porter Oriol i xutant col·locat. I el segon amb una badada del porter de l’Amposta. Ells també van tenir alguna ocasió que va poder aturar perfectament Oriol.

3 període (0-1): en aquest temps tampoc el marcador fa justícia al que hem vist, ja que ells aprofiten una pilota solta i de toc suau ens marquen el 0-1. L´Ulldecona reacciona però sense encert, per exemple en una ocasió claríssima d’Héctor que xuta per dalt la porta i un impressionant cacau de Toni Pascual al travesser.

4 període (0-1): només en un contraatac d’ells i aprofitant una pilota morta ens guanyen el partit altre cop per la mínima 0-1.