U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 1 de febrer del 2010

CF Ulldecona 4 - 3 Amposta Roig

Pot ser no ha sigut un dels millors partits jugats, però la realitat es que hem guanyat. Han sigut dos dels joves del prebenjamí, Alex Montaner i Lluc Gallimó qui han donat la victòria a l’equip en l'últim quart. Internada per la banda dreta de Lluc i centre que Alex remata.
De totes formes, gran treball de tot l’equip que pot ser avui no s’ha trobat tant a gust com en altres ocasions.
Les Fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
En primer lloc, volem donar ànims al nostre "mister" Ruben Subirats, ja que diumenge per la tarda al partit del primer equip es va lesionar als lligaments del genoll. Com l’únic que podem fer per animar-lo es fer bons partits, intentarem fer bon joc i guanyar partits per dedicar-li.

En quan al partit, encara que no va ser un dels millors que hem fet, ja tocava una victòria. Es van poder treure conclusions, com per exemple:
-encaixem pocs gols, com els darrers partits, i això vol dir que l’equip defensivament està prou bé.
-marquem pocs gols. La manca d’efectivitat golejadora es nota als resultats dels darrers partits que hem perdut per la mínima.
-ens han ajudat dos companys del prebenjamí, Alex i Lluc, i han passat la prova amb bona nota. Hauria de ser un toc d’atenció per als components del Benjamí.

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 0-1-2-1 ( 4 gols) Punts partit: 9 Punts Classificació: 3
BENJAMI ROIG AMPOSTA: 1-0-2-0 ( 3 gols) Punts partit: 7 Punts Classificació: 1

1 període (0-1): des de la primera jugada es pot apreciar que no sortim amb la pressió dels darrers partits, amb poca intensitat i una mica adormits. L’Am-pos-ta ens avisa en una claríssima ocasió de gol que Josep, molt valent, pot aturar. Però a la sacada d’una falta directa des de fora l’àrea ens fan el 0-1. Nosaltres no hem tirat ni una vegada a porta.

2 període (1-0): seguim amb la mateixa actitud relaxada i poc compromesa. Tot i això, es Lluc qui te una bona ocasió però la pilota va al pal.
Aconseguim marcar l´1-0 per mig d’Alex al rematar una bona passada de Toni.

3 període (2-2): pareix que l’equip desperta, veiem més pressió i fruit d’això es Hèctor qui fa l´1-0 quan lluita una pilota dins l’àrea. Tot seguit es Roger T. qui marca el 2-0 de tir fluix. Estem jugant molt amunt i en un contraatac ens fan 1-2. L’Am-pos-ta reacciona i amb un xut des de fora l’àrea que passa per mig de totes les cames, ens empaten 2-2.

4 període (1-0): part decisiva del partit. Comença bé amb una ocasió d´Hèctor que no pot definir. Ara es novament Alex a passada de Lluc qui marca l´1-0 definitiu.