U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 23 de gener del 2010

Amposta Negre 2 - 0 CF Ulldecona

A banda dels resultats, podem treure moltes conclusions. La més important es que estan perdent el partits per la mínima, sempre contra nens mes grans que els i en moltes ocasions sense merèixer-lo tal i com va passar la setmana passada.

I sense banqueta!!!. Si mireu la classificació, en el apartat de GF i GC estan contemplats els punts per quarts guanyats, empatats o perduts. Veieu molta diferencia amb el demés???. Us imagineu on poden estar la temporada que bé???

Esteu en el bon camí. Continueu treballant com fins ara, CAMPIONS!!!


Crònica i fotos per Toni Pascual.

Desplaçament al camp de l’Amposta Negre i novament derrota per la mínima.
Hem fet un bon partit, aquesta vegada davant del segon classificat, un equip de segon any i ben posicionat al camp.
Els l´Ulldecona han donat bones sensacions i han tornat a demostrar que no hi ha tanta diferència entre els primers classificats i el joc a que ens tenen acostumats últimament. Prova d’això ha estat que a l’acabar el partit, l’entrenador de l’Amposta ha felicitat als nostres entrenadors pel joc desplegat durant tot el partit.
Seguim així, treballant molt i agafant experiència a la categoria, i la propera temporada podríem tindre moltes alegries.

C.F.AMPOSTA NEGRE: 0-0-2-0 (2 gols) Punts partit: 9 Punts Classificació: 3
C.F.ULLDECONA BLANC: 0-0-0-0 (0 gols) Punts partit: 7 Punts Classificació: 1

1 període (0-0): com ja ens tenen acostumats al darrers partits, els d’Ulldecona, seguint les instruccions dels seus entrenadors, surten lluitant totes les pilotes i pressionant molt amunt. Se li fa molt difícil a l’Amposta poder fer el seu joc. La igualtat es la constant d’aquest període, tret del final que l’Amposta apreta fort i obliga a treballar força a la nostra defensa, mig camp i bones aturades del nostre porter Josep.

2 període (0-0): a la primera jugada es Hèctor qui està apunt de marcar i ficar-nos per davant, però ens manca una mica de sort. Desgast físic per part dels dos equips i segueix la igualtat al marcador i al terreny de joc.

3 període (2-0): aquí hagués pogut canviar el partit quan a la sacada d’un córner estavellem la pilota al pal. Però es l’Amposta qui està mes encertat i es el jugador nº27 el que ens marca dos gols, un de gran jugada individual i l’altre de cap al rematar un córner.

4 període 0-0): els dos equips ens ofereixen bones jugades al primer toc però sense gols al marcador, ja que defensivament es treballa i molt.