U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 7 d’abril del 2008

Victoria al Derby.

FC Ulldecona 10 - 3 CF AlcanarAquesta vegada, Pau Morera ha estat l'encarregat d'obrir la llauna amb 2 gols al primer quart i donant un tercer a Pau Pérez.

Les Fotos del partit.

La crònica per Toni Pascual.

C.F.ULLDECONA: 10 (3guanyats:9 p. 1perdut:1p.= 10 punts)
C.FALCANAR: 3 (3perduts:3 p. 1guanyat: 3 p.= 6 punts)

Partit jugat en un horari poc habitual, 17 h., però això no ha estat inconvenient per aconseguir una nova victòria.

1 període: comença el partit amb una ocasió per a l'Alcanar al tirar una falta i rematar alt amb el cap. Això ens fa estar atents i comencen a funcionar. Diverses ocasions quan Pere agafa una pilota al mig camp, fa una passada llarga a Pau Morera que xuta des de fora l’àrea vora el pal. Altre cop Pere a Pau M. però l’encert del porter per dues ocasions desfà el perill. A la tercera, i novament Pere, en una escapada per la banda, li fa una assistència a Pau Morera que marca l´1-0. Tot seguit Pau M. s’escapa per força i amb un xut ras fa el 2-0. reacciona l'Alcanar i amb un xut per dalt del porter Oriol escursa distàncies 2-1. Sense donar opció al rival, arriba el 3-1 quan Per Estellé assisteix a Pau Morera que toca suau i li regala el gol a Pau Pérez.

2 període: només començar Oriol Morera ens ofereix una excel·lent aturada ("palometa"). A continuació, ocasió per a Toni Pitarch que no pot definir. Li arriba la pilota a Pere i en una jugada personal dins l’àrea fa l´1-0. Immediatament l'Alcanar empata el partit 1-1 amb un bon gol de xut creuat des de l’angle de l’àrea. Tot seguit Pere roba la pilota a mig camp d’ells, regateija tots els que li surten i enganya al porter 2-1. Nova ocasió per a Toni Pitarch que busca el gol però arriba forçat. Ja al acabar, Pere torna a fer una escapada des de el nostre camp i al intentar passar-li a Giovanni, la defensa de l'Alcanar es fa el 3-1 en pròpia porta.

3 període: en una pilota solta vora l’àrea, el mister Moha li crida a Nacho per a que xute, i fent-li cas engalta un fort tret a mitja altura marcant l´1-0. En uns moments Pere, sobrat de força i aixecant el cap fa el 2-0. El 3-0 arriba quan l’àrbitre, Sr. Rubén, dona la llei de l’avantatge en una empenta a Pere i Nacho col·locat bé anota el gol. En una altra jugada dins l’àrea de l'Alcanar, després de molts tocs i molts jugadors, li arriba la pilota a Pere que afusella al porter 4-0.

4 període: amb el partit ja guanyat, encarem l’últim període més relaxats. Bona actuació de Miquel Garcia tallant al darrere. Ocasions per als dos equips. En una d’aquestes i en un xut de l'Alcanar des de fora l’àrea, toca la pilota a la cama de Pau Morera i Raul no pot fer rés per evitar el 0-1. L'Alcanar jugant al xut hagués pogut marcar un altre gol.