U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

diumenge, 13 d’abril del 2008

La Sènia B 4 - 9 CF Ulldecona

Ni Eolo ni el Prebenjamí de la Sènia han pogut amb els titans del CF Ulldecona. Nova victòria a domicili que consolida a l’equip com un dels millors de la lliga.

Un gol de Pere
i un dels quatre gols que va fer Pau.Toni Pascual lluitant una pilota. Quin canvi ha fet d'una temporada a l'altra!!!

Les Fotos del partit.

La crònica per Toni Pascual (pare).

C.F. LA SENIA B: 4 ( 2 empats: 4p + 2 perduts: 2p = 6 punts)
C.F.ULLDECONA: 9 ( 2 empats: 4p + 2 guanyats: 6p = 10 punts)

Nou desplaçament a La Sénia el dissabte dia 12 per a jugar a les 11h contra el C.F. La Sénia B, amb un temps com sol ser habitual amb vent fred. Tot el contrari de com va ser el partit de rivalitat, difícil, intens, jugat amb força pels dos equips i amb tensió dins i fora del terreny de joc.

1 període: primers minuts amb molt respecte per les dues parts. El primer gol de l´Ulldecona arriba quan Pere fa una passada interior, es creua Pau Pérez que despista a la defensa local i es fan el gol en pròpia porta 0-1. Nova ocasió per a Pau Pérez que atura el porter de La Sénia. A la següent jugada li arriba la pilota a Pere dins l’àrea i de xut ajustat aconsegueix el 0-2. La Sénia escurça distàncies quan Felix (nº7) s’escapa fins al fons de la ratlla sense que Pau Morera el pugui aturar, xuta i Nacho al intentar rebutjar la pilota es fa el gol en pròpia porta 1-2. Reacciona l´Ulldecona i Pere per tres vegades consecutives xuta i el porter de La Sénia respon també amb tres bones aturades. Ja al acabament, Pere Estellé des de una part de l’àrea veu a Pau Pérez desmarcat, li fa una gran passada i Pau P. enganya al porter a la sortida fent l´1-3.

2 període: comença amb una claríssima ocasió per a Toni Pitarch que no pot aprofitar i una altra que Pere xuta una falta des de fora l’àrea i la pilota va al pal. Novament el nº 7 de La Sénia arranca del seu camp, creua tot el terreny de joc, entra a l’àrea de l´Ulldecona i al la sortida del porter fa l´1-0. Equip una mica descompensat. Minuts amb molta feina per la defensa i bones aturades d'Oriol Morera. Al davant Pere lluitant i donant assistències a Toni Pitarch però sense encert, sobre tot quan engalta un fort xut des de el punt de penal que para el porter. Pau Morera en defensa s’ha d´emplear a fons per aturar els atacs de La Sénia, sobre tot del nº7 Felix i les pujades del nº2 Pol Sabaté Ferreres. Entrem en una fase de joc dur quan Pere en una escapada rep un cop per darrere on no s’assenyala rés i a la següent jugada després d’anar-se per força i velocitat aconsegueix empatar 1-1.

3 període: de bon principi i en un atac de l´Ulldecona, surt una pilota rebotada i des de fora l’àrea Pau Pérez xuta ras per mig de molts jugadors fent el 0-1. Immediatament, Pere veu desmarcats a Toni Pascual i Pau Pérez dins l’àrea, els passa la pilota i es Pau P. qui remata suau el 0-2. Com es pot veure a la foto nº 43, Toni Pascual felicita al seu company com si el gol hagués estat d'ell. Això es un equip. En una jugada desafortunada i d’un fort xut que Raul arriba a tocar, però no pot aturar, La Sènia retalla distàncies 1-2. I ja en un joc per part de l´Ulldecona una mica descontrolat ens fan el 2-2 sense que Raul pugui fer rés.

4 període: es aquí on se demostra quan un equip està al lloc que li toca a la classificació general. En una sacada de banda, Pere se’n va per la línea de fons, dribla al defensa, aguanta la sortida del porter i marca el 0-1. Un gran gol. Joc amb molta intensitat. El nostre porter Raul molt atent a diverses ocasions de La Sénia. Li arriba una pilota a Pere, entra dins l’àrea, regateja dos defensors i enganya al porter fent el 0-2. Un gol "marca de la casa". El 0-3 el fa Pau Morera en una passada de Pere i Pau M. engalta un xut a mitja altura. El nº14 de La Sénia, ja a la fi del partit, en una escapada creua tot el camp amb molta força i xuta al pal de la porta de l´Ulldecona.