U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 31 de març del 2008

Rapita Blanc 0 - 5 CF Ulldecona

Gols de Nacho (2), Pere (1), Pau Pérez (1) i Giovanni (1) que sembla que això de fer gols li esta agradant.

El gol de Giovanni.
Les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual.
RAPITENCA BLANC: 0 (2empatats:4 punts 2perduts:2 punts = 6 punts)
C.F.ULLDECONA: 5 (2empatats:4 punts 2guanyats:6 punts = 10 punts)

Novament desplaçament a La Ràpita, aquesta vegada per disputar el partit contra la rapitenca Blanc, i novament una altra victòria i tres puntets més per a la classificació. Bona actuació de l´àrbitre.

1 període: part molt igualada per els dos equips. Diverses ocasions no aprofitades per a l´Ulldecona per part de Toni Pitarch i Antonio Ortega, amb alguna "bicicleta" oferta per aquest últim per fer gaudir al públic. Poques ocasions per la Rapitenca solucionades bé per Raúl. 0-0.

2 període: seguim amb la mateixa dinámica. Ocasions per a Toni Pitarch, Pau Pérez i Pere Estellé però sense encert. A destacar l´actuació en defensa de Pau Morera tallant totes les jugades de perill de la Rapitenca. 0-0

3 període: es aquí on comença a funcionar la cosa. Ocasió per a Pere en una passada de Pau M. que xuta creuat. Per fí Nacho a pase de Pere dins l´àrea fa el 0-1 que buscavem. En uns moments novament Nacho està molt atent al rebotar-li la pilota al porter i aconseguint el 0-2. He de dir que, tal com vaig quedar amb un aficionat de la Rapitenca, aquest gol va venir després de que l´àrbitre assenyalés un fora de banda a favor de l´Ulldecona quan en realitat era a favor de la Rapitenca. Des d´aquí li dedico aquest gol de Nacho a aquest aficionat. Ja a la fí d´aquest període, en una pilota solta dins l´àrea, Pere engalta un fort xut a mitja altura i fa el 0-3.

4 període: ja de bon principi Pere li fa una passada amb profunditat a Pau Pérez, la para amb tranquilitat, mira al porter i la col.loca on no pot agafar-la. 0-1. Tot seguit Pere aguanta dues fortes entrades, xuta a trencar i el porter de la Rapitenca fa una molt bona aturada. Novament pere ho prova amb un globus i el porter torna a estar encertat. Diverses ocasions més per a l´Ulldecona, i en una d´aquestes Pere xuta molt fort i el porter l´atura com pot en mig de molts jugador, se li escapa i un Giovani atent xuta suau marcant el 0-2.