U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 26 d’abril del 2008

Amposta Negre 0 - 15 CF Ulldecona

Desprès de la parada de la setmana passada, ja teniem ganes de futbol. De totes formes els xiquets han estat bons i no han volgut fer mes gols…


Algunes Fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual.

AMPOSTA NEGRE: 0 (4 perduts = 4 punts)

C.F.ULLDECONA: 15 (4 guanyats = 12 punts)

Partit on s´ha pogut veure la diferència entre els dos equips tal com reflexa la classificació A pesar de les absències a l’equip de l´Ulldecona ja que ens hem presentat sense cap dels dos porters, ha estat un partit fàcil i han pogut marcar gairebé tots els jugadors de l’equip. No ha estat ni de bon tros el millor partit de la temporada, on els nostres s’han dedicat a fer gols, encara que sense abusar,ja que s’hagueren pogut fer molts més. En quan al temps, un dia d’estiu, amb molta calor i molt sol, com podeu veure a les fotografies del aficionats de L’Ulldecona, sobre tot amb la del Sr. Estellé torrant la seva pell albina i sense cap esclat de cap pèl que apunti pels seus bessons immaculats i sedosos.
1 període: (Porter: Toni Pascual.) Comença el partit i Pere rep la pilota, fa una passada a Pau Pérez que xuta i al rebot Nacho xuta al travesser. Ja es veu el domini constant de l¨Ulldecona i es Antoni Pitarch quan al porter se li escapa la pilota i molt atent marca el 0-1. Moltes ocasions més per a l´Ulldecona sense encert.

2 període: (Porter: Antoni Pitarch.) Es aquí on comença a funcionar la punteria.
0-1. Nacho escorat li arriba la pilota a pase de Pere, se la prepara i xuta fort i creuat / 0-2. Toni Pascual dins l’àrea para la pilota, mira la porta i xuta fort sense que el porter pugui arribar. / 0-3. Pere molt llest, xuta una falta molt ràpid, sense donar temps a fer la tanca i la pilota entra vora el pal. / 0-4. li torna a arribar la pilota a Pere una mica forçat, però tot i així xuta suau i amb l’esquerra. / 0-5. Antonio amb molta gent dins l’àrea està atent i aprofita el rebot del porter per marcar. / 0-6. Altre cop Antonio sense que ningú li faci el marcatge, xuta des de dins l’àrea i amb l’esquerra. / 0-7. Pere a passada de Nacho s’escapa cara a porteria i enganya al porter.

3 període: (Porter: Pau Pérez). Ja a la primera jugada, el porter de l’Amposta xuta defectuós i Antonio amb molta intenció i al primer toc i per dalt del defensors i porter fa el 0-1. Tot seguit Pere amb un xut col·locat des de fora l’àrea aconsegueix el 0-2. Sense que l’Amposta pugui sortir del seu camp, Pere xuta al pal, la pilota es passeja per tota la línea de porta i al rebutjar la pilota la defensa, el mateix Pere afusella al porter fent el 0-3. Ara li toca fer el 0-4 a Denis que des de fora l’àrea xuta i la pilota passa per l’únic lloc possible amb molts jugadors dins l’àrea.

4 període: (Porter: Pere Estellé). Pot ser en l’única ocasió que ha tingut l´Amposta degut a una escapada, Pere fa una gran aturada. A continuació li arriba la pilota a Nacho que veu passadís, xuta i se li escapa al porter fent el 0-1. Ara es pau Pérez qui es desfà de dos defensors i xuta suau sense que el porter pugui arribar a aturar la pilota. 0-2. Es veu alguna de les poques jugades de l´Ulldecona entre Pau Pérez i Nacho que atura el porter de l´Amposta. El 0-3 definitiu l’aconsegueix Nacho en una gran jugada personal que regateja per tres cops als defensors i xuta culminant una bona actuació.