U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 21 de gener del 2008

Nova victoria i dia de "estrenos"

FC Ulldecona 14 - 0 Amposta Negre
Eugeni un dels més treballadors en tot el partit ha sigut recompensat amb un gol. El seu primer gol! Felicitats.

Tambe hem de felicitar a Toni Pascual Jr. que al igual que Eugeni , avui ha fet el primer gol de la seva carrera, encara que qui més ho ha celebrat, ha sigut el seu pare, Toni. Aqui teniu una mostra.

Les Fotos del Partit.

La crònica per Toni Pascual (el de dalt...)

ULLDECONA: 14 (4 guanyats=12 punts) / AMPOSTA NEGRE: 0 (4 perduts=4 punts)

Partit fàcil davant d’un rival clarament inferior on hem pogut veure molts gols.

1 període: de bon començament Pere fa l´1-0 en una jugada on la toquen molts jugadors. Cal destacar la bona feina feta per Nacho al mig camp tant ofensivament com de contenció. Tot seguit, en una falta assenyalada fora l’àrea, Pere xuta i li bota davant del porter aconseguint el 2-0. Seguidament jugada per la vora de l’àrea que culmina la jugada Pau Morera de fort xut fent el 3-0. L’Amposta només fa un contraatac que Pau Pérez s’encarrega de desfer-lo. Novament Pere fa el 4-0 quan s’escapa de quatre defensors i xuta ras a la sortida del porter.

2 període: ocasió per a Toni Pitarch que no pot definir. Jugada d’Eugeni per tot lo frontal de l’àrea fins que entra dins i li fan penal. Ell mateix s’encarrega de tirar-lo però li para el porter. A destacar la bona actuació d’Eugeni en aquest període. Arribant a la fi, li fan una falta a Pau Morera fora l’àrea que xuta ell mateix, la pilota va al pal i entra dins la porta fent l´1-0

3 període: distracció de l’Amposta que aprofita, molt llest com sempre, Pere per fer 1-0. Seguidament li fan una falta a Antonio a la vora de l’àrea Pere li diu a Toni Pascual que la tiri, i d’un xut directe i col·locat vora el pal fa el 2-0.(primer gol oficial de Toni Pascual molt celebrat per ell i sobretot pel seu pare, jeje). Pau Pérez s’incorpora a l’atac, arriba dins l’àrea, li roba la pilota al porter i fa el 3-0. Ocasió per a Nacho que xuta a la cara del porter que ha que ser substituït però sense conseqüències físiques. Total domini de l’Ulldecona.

4 període: apart de moltes més ocasions per a l’Ulldecona com un xut al travesser de Pau Morera i una altra molt clara de Toni Pitarch, s’han aconseguit 6 gols en aquest darrer període: 3 gols de Pere (en un fa to ta la jugada ell sol, el segon enganya al porter i dos defenses i el tercer un xut creuat), 2 gols de Pau Morera (un de xut creuat i l’altre en remat dins l’àrea) i 1 gol d’Eugeni que d’aquesta manera obté la recompensa al bon partit que ha fet. Aquest gol d’Eugeni és el primer en competició i podeu veure la seqüència del gol en imatges a l’apartat de fotos (fetes pel nostre fotògraf professional Josep Pérez).