U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 29 de gener del 2008

Nova Victoria...

S.Jaume 6 - 7 CF Ulldecona

El gol de Pau amb la cama dreta amb el porter ja batut.

Les Fotos del partit (perdoneu el retràs).

La Crònica per Toni Pascual

CF SANT JAUME: 6 (3 perduts: 3 punts 1 guanyat: 3 punts = 6 punts)
CF ULLDECONA: 7 (3 guanyats: 9 punts 1 perdut: 1 punt = 10 punts)

Nova victòria i 3 punts més per a la classificació general. Partit on el sant Jaume ens ha guanyat en quan a físic ja que la majoria ens passaven més d’un pam. L’ulleu-ne avui ha saltat al terreny de joc amb l´´ equipament de color blau, i després d’estar un parell de dies pensant, crec que ha estat el color blau la causa del marcador de l’últim període.

1 període: de bon començament Pere veu molt bé a Pau Morera desmarcat, li passa i aquest entra a l’àrea i marca el 0-1 de xut creuat ras. Seguidament Antonio amb la pilota als peus aguanta la sortida del porter i al segon intent fa el 0-2. Després de diverses ocasions més de l’ulleu-ne degut al constant domini, Pere per velocitat sen va de tots i aconsegueix el 0-3. Ja al final, el Sant Jaume fa l´1-3 en un contraatac on Raül no pot fer rés.

2 període: a la primera jugada Pere es fa amb la pilota, regateja tots els que li surten al pas i marca el 0-1. L’ulleu-ne desplega un bon joc creant diverses ocasions com una de Toni Pitarch que no la toca bé, ó un fort xut de Nacho des de fora l’àrea. També una molt bona jugada de Nacho amb molt criteri al primer toc amb Pere i novament Nacho xuta al pal. Sense problemes en defensa amb un Tenis encertat.

3 període: al primer xut de Pere, el defensa la toca amb la mà dins l’àrea i s’assenyala penal que tira el mateix Pere sense sort ja que surt fora. En uns moments Pau Morera li fa una assistència a Pere dins l’àrea i a la sortida del porter marca el 0-1. Seguidament contraatac del Sant Jaume que Raül desfà amb una bona actuació cara a cara amb el davanter. Ocasió per a Nacho que xuta al pal. Quan ja s’acabava en una pilota solta Pere torna a marcar el 0-2.

4 període: sense comentaris. El 5-1 encaixat només ha estat degut als propis errors nostres i un gol fet a pròpia porta. Només destacar el gol de Pau Pérez desmarcat a pase de Pere.