U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 11 de febrer del 2008

Altra més...

Sta. Barbara 3 - 8 FC Ulldecona

4 gols de Pere Estellé, 3 gols de Pau Pérez i 1 de Nacho Gallardo, donan altra victoría a L'Ulldecona, que no ha notat en cap moment el canvi d'entrenador.

Des de aquí volen desitjar a Pepo molta sort en la seva nova aventura com a arbitre.

Les Fotos del Partit

La crònica per Toni Pascual

CD SANTA BÀRBARA: 3 (3 perduts:3 punts 1 empatat:2 punts = 5 punts), CF ULLDECONA: 8 (3guanyats:9 punts 1 empatat:2 punts = 11 punts)

Després de la jornada de descans de la setmana passada, hem tornat amb una victòria al camp del Santa Bàrbara i amb nous entrenadors: Moha i Albert Castell. El partit ha començat amb gairebé una hora de retard.

1 període: només començar i a la primera jugada del Sta. Bàrbara dins l’àrea de L´Ulldecona, Toni Pascual al intentar despejar la pilota va al pal i al rebot ens marquen l´1-0. De seguida Pere agafa la pilota, arriba a l’àrea gran del Sta. Bàrbara i de xut creuat fa l´empat 1-1. En uns moments i un altre cop Pere, sen va del seu marcador, encara al porter i al rebot avança a l´Ulldecona 1-2. Bona ocasió per a Pau Morera en un fort xut que para el porter. Tot seguit Pau Pérez torna a xutar a mitja altura, la pilota va al pal i dins aconseguint l´1-3. En un atac del Sta.Bàrbara, el porter nostre Oriol Morera agafa la pilota fora l’àrea, saquen la falta i Oriol fa una molt bona aturada i al contraatac Pere li pasa a Pau Pérez que xuta ras a la sortida del porter fent l´1-4.

2 període: ocasió per al Sta.Bàrbara quan dos jugadors encaren a Oriol Morera però la pilota surt fora. Al contraatac bona paret d´Antonio a Pere que xuta a ran de pal fent el 0-1. Diverses ocasions per marcar més gols amb pases de Pere amb molta intenció i visió de joc, però sense sort per a Nacho i Antonio que no poden definir. També destacar dues bones parades de Oriol M. en dues ocasions del Santa B. L’ultima ocasió ha estat per al Santa B. quan han xutat des de fora l’àrea al pal i la pilota s’ha passejat per tota la ratlla de porta fins que entre Oriol i Pau M. han rebutjat la pilota.

3 període: comença amb una bona paret entre Pau Pérez i Toni Pitarch, però Pau no pot arribar. Novament Pau P. fa una bona assistència a Nacho que xuta fora. Pau Pérez molt atent al davant, quan el porter li anava a passar al defensa s’anticipa i fa el 0-1. El santa B. està apunt d’empatar però Raúl fa una bona parada. Diverses ocasions més per a Pau P. en punta però sense acabar de definir.

4 període: el Santa B. s’avança al marcador al xutar un penal per unes mans dins l’àrea de L´Ulldecona 1-0. Joc molt espès i embolicat. En una jugada amb molts jugadors dins l’àrea del Santa B. Nacho xuta amb la cama esquerra i la pilota li passa per mig les cames del porter aconseguint l´1-1. En uns moments Pere fa l´1-2 d’un fort xut des de fora l’àrea. Nova ocasió de Pere a pase de Toni Pitarch i una altar quan intenta Pere una "vaselina" que va al pal. Ja al final del partit, el Santa B. aconsegueix l’empat quan xuta una falta i la defensa de l´Ulldecona no acaba de col·locar bé la tanca deixant la porta descoberta 2-2.