U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dijous, 27 de desembre del 2007

La festa del Futbol

Ni la pluja ni ningú han pogut aigualir la festa del futbol que hem viscut aquest Diumenge passat, dia 23/12/2007, a Ulldecona.

Tant el Benjamí com el Prebenjamí del FC Ulldecona han quedat en tercer lloc en els seus respectius tornejos, però els nens han gaudit de valent i és això el que conta.

Gràcies a tots els quals han fet possible que el torneig hagi estat una realitat i felicitats al FC Barcelona, que ha estat el just guanyador del torneig en les dues categories.

La cara de Pere ho diu tot, però la meva pregunta és la següent : creieu que haurien guanyat si hagués jugat l'equip titular...?

Les Fotos dels partits.

Ara podeu demanar a NOVART7 copies en paper de les fotos. 4€ les mides 13*18 i de 5€ les mides 15*20.

dimarts, 18 de desembre del 2007

II Torneig Futbol 7 Ulldecona

El proper Diumenge 23/12/2007 es celebra a Ulldecona el 2on torneig Nadalenc de Futbol 7, amb la participació del prebenjamí i benjamí del FC Barcelona.
Com de costum, totes les fotos dels partits, tant dels benjamíns com dels prebenjamins així com les cròniques, estaran penjades al nostre blog.

dilluns, 17 de desembre del 2007

FC Ulldecona 5 - 2 La SéniaB

Nou partit i nova victoria. 3 punts més en espera del torneig del proper cap de setmana que enfrontarà als nostres amb la Sénia i amb el Barça.

Les Fotos del partit.

Des de fa 2 o 3 setmanes, Pau torna a jugar a la defensa tal i com feia l'any passat.

La Crònica per Toni Pascual.

C.F.ULLDECONA: 5 (2guanyats=6 p. 2empatats=4.Total=10 punts) - C.F.LA SENIA B: 2 (2perduts=2p 2empatats=4p.Total=6 punts)

Nova victòria dels nostres que sumen 3 puntets més per la classificació, en espera del proper diumenge día 23/Desembre on es jugarà un triangular amb La Senia i el BARÇA. No hi ha dubte que això serà un bon regal per als nostres xiquets....... i pares/mares també.

1 període: Pere veu a l´altra part del camp a Pau M., li fa una passada en horitzontal i Pau li passa a Antonio que aconsegeueix marcar l´1-0. Tot seguit, bon intent de "vaselina" de Pere desde més enllà del mig del camp que està a punt de sorprendre al porter. Novament Pere en una escapada per la banda fa una assistència a Antonio que no pot definir. Ocasió per La Senia que atura bé Raul. Joc molt competit i amb molta força, i això ocasiona un penal contra l´Ulldecona que Raul atura per dos cops, però es torna a assenyalar penal ja que un jugador nostre agafa la pilota amb les mans al pensar que era gol. Aquest cop sí ens marquen l´1-1.

2 període: l´Ulldecona surt pressionant sempre al camp d´ells. Ocasió de Pere al rematar creuat una sacada de còrner. En un xut de Pau, el defensa toca la pilota amb la mà dins l´àrea i Pere fa l´1-0 de penal. A la següent jugada La Senia estavella una pilota al pal. Tornem a l´atac i es crea una jugada molt bonica que significa el 2-0 quan entre Pere i Pau M. obren el camp amb dues passades i Pau M. fa el gol.

3 període: Domini de l´Ulldecona sense encert. Joc insuls al principi però poc a poc es va fent molt intens fins arribar a la fí sense gols per cap dels dos equips.

4 període: comença amb un claríssim penal no assenyalat a l´àrea de La Senia. Ells reaccionen i ens marquen el 0-1 i a la seguent jugada engalten un xut a boca de canó que Oriol Morera atura amb una gran actuació. En uns moments Pere desde la mateixa línea de l´àrea agafa un xut defectuós del porter i remata per dalt dels defenses i porter igualant el marcador 1-1. L´última jugada del partit fem el 2-1 quan Pau Morera molt atent pren la pilota al popter i marca amb un toc suau.
QUE TREMOLI EL BARÇA !!!!!!!!!!!!!!

dilluns, 10 de desembre del 2007

El Derbi...

Alcanar 5 - 11 FC Ulldecona

EL Benjami del FC Ulldecona també es va poder sumar a la festa tot i que com ja es costum, es va regalar el segón quart del partit.

Les fotos del partit.

La crònica per Toni Pascual.

ALCANAR: 5 (1 guanyat=3 p. 3 perduts=3 p.) - C.F.ULLDECONA: 11(3guanyats=9p. 1perdut=1)

1 període: s’ha començat amb dues ocasions per a Pau Morera i una per a Pere sense sort. En una jugada que treu Denis la pilota del darrere, li entrega a Nacho que la munta bé, li passa a Pere i aquest a la sortida del porter aconsegueix l´0-1. Acte seguit Pau Pérez treu un fora de banda, Pere s’escapa i li regala el gol a Nacho 0-2. En uns moments Pere torna a fer una assistència a Pau Morera i marca el 0-3. S’hagués pogut ampliar el resultat amb més ocasions desaprofitades de Nacho, un intent de vaselina de Pau M. i un altre del mateix que xuta dues vegades seguides.

2 període: tornem al de sempre amb un equip totalment descompensat. Tot i això, amb un contraatac Pere fa l´0-1. A la següent jugada ens agafen 4 davanters de l’Alcanar contra 3 defensors i empaten 1-1. Al poc temps Antonio aguanta l’entrada del seu marcador i xuta per baix del porter 1-2. En una sacada defectuosa del porter de l’Alcanar, li va la pilota a Pere que al primer toc i des de el mig camp fa l´1-3. Quan estava el període encarrilat, l’Alcanar ens marca 3 gols seguits aconseguint la remuntada 4-3.

3 període: Molt aviat Pau Morera a pase de Denis avisa amb un xut creuat. A la següent jugada torna a xutar Pau M. agafant a tota la defensa despistada 0-1. Tot seguit no s’entenen el porter i defensa de l’Alcanar i novament Pau M molt atent fa el 0-2. En una pilota que surt solta a la vora de l’àrea, Pau Pérez engalta un fort xut aconseguint el 0-3.

4 període: comença amb el millor gol del partit quan Pau M. dribla al defensa i porter i amb un toc suau marca el 0-1. Moltes escapades de Pere per la banda i varies ocasions sense sort. A destacar una gran aturada amb la punta dels dits d’Oriol Morera quan ja es cantava el gol de l’Alcanar. Al treure el córner novament Oriol desfà rebutja la pilota però amb molta gent dins l’àrea ens fan l´1-1. Noves ocasions per a Pau P. amb un xut creuat i Pere al tirar una falta que toca al porter i al pal. A la darrera jugada del partit, Pere encara la porteria de l’Alcanar i a la sortida del porter li creua la pilota fent el definitiu 1-2.


diumenge, 2 de desembre del 2007

Ulldecona 3 - 3 Rapitenca Blanc

Una victoria per punts que hauria pogut ser alguna cosa més que un empat a gols.



La crònica de Toni Pascual:

CF ULLDECONA: 3 (2 guanyats,1 empatat,1perdut = 9 punts) - UE RAPITENCA BLANC :3 (2perduts,1empatat,1guanyat = 7 punts).

3 punts més per a sumar a la classificació de l´Ulldecona, encara que la victòria no ha estat tant fàcil con a priori semblava. Canvis en les posicions d’alguns jugadors, alguna encertada i altra no tant. Períodes molt diferents en quan joc. S’hauria de compensar més l’equip a l’hora de fer canvis. S’ha de canviar l’actitud de joc personal, i jugar i lluitar més com a equip i per a l’equip.

1 període: molt aviat Pau Morera fa l´1-0 des de la vora de l’àrea, seguit de dues ocasions més per a ell mateix. Pere porta tot el joc ofensiu sempre mirant i fent moltes assistències als companys. Noves ocasions per a Pere i Pau P. sense sort. Domini total i sempre al camp de la Rapitenca.

2 període: canvi total d’equip i de joc pobre. Sempre amb la defensa avançada i fora de lloc, amb un contraatac ens marquen l´0-1. Acte seguit ens prenen una pilota al mig camp i al igual que abans ens fan el 0-2. Alguna ocasió per a Pere, Toni Pitarch i Pau M. que no son aprofitades.

3 període: sense jugar bé es fa l´1-0 aconseguit per Pere d’un tir creuat. Alguna ocasió per a la Rapitenca que soluciona bé el porter Raúl. A destacar la defensa amb Denis i Pau Pérez molt segurs i Nacho contundent demostrant que aquest es el seu lloc.

4 període: comença amb un contraatac d’ells i una excel·lent parada d’Oriol Morera. En un embolic de jugadors dins l’àrea de l´Ulldecona ens fan el 0-1. Se reacciona amb un xut al pal de Pere, i en una pilota que surt solta fora l’àrea de la Rapitenca, Pau Pérez engalta un xut que significa l´1-1. Hem vist una molt bona triangulació començant al darrere amb Denis, Pere, Pau P. i Pau M. S’ha lluitat per fer el segon gol, amb ocasions per a Nacho i una última per a Pau M. però no s’ha pogut.
Les Fotos del partit.