U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

diumenge, 4 de novembre del 2007

Victoria molt treballada.

CF La Sènia A 6 - 6 CF Ulldecona

Excepte el 1er quart que han sortit una mica dormits, el partit ha estat en tot moment controlat pels de Ulldecona.
Les FOTOS del partit

La crònica per Toni Pascual:

LA SÈNIA: 6 (1període guanyat=3 punts) - ULLDECONA: 6 (3 períodes guanyats=9 punts).

Novament s’han aconseguit 3 punts per a la classificació del campionat. Partit molt intens, vibrant i indecís fins al final. Desaprofitades moltes ocasions al davant i massa facilitats en defensa. Felicitats per la nova victòria i a seguir treballant.

1 període: els nostres han sortit totalment desorientats i prova d’això es el 3-0 encaixat, ja que no s’ha pogut frenar el joc ofensiu de La Sènia.

2 període: s’ha reaccionat després del mal primer temps. Hem tingut moltes ocasions però el porter contrari les ha desbaratat. Una d’Antonio, una altra de Pere que regala el gol a Pau Pérez però no pot definir, també una de Oriol Morera que creua tot el camp i una de Pere que dribla al defensa i para el porter. Per fi en una bona jugada Pau Morera li pasa a Pere que fa el 0-1.

3 període: comença amb 0-1 realitzat per Oriol Morera. Moltes ocasions i pressió constant del nostres on s’arriben a llançar 4 corners seguits. Això comporta agafar-nos sempre amb la defensa sense homes. Una bona parada de Raúl evita que ens marquen en un contraatac, però a la següent jugada ens agafen amb 2 defenses contra 4 atacants aconseguint l´1-1. Aquest temps no es podia perdre i Antonio fa l´1-2 després d’una molt bona assistència de Toni Pitarch.

4 període: últim temps d’infart. En una distracció de la defensa al sacar un fora de banda enrere ens fan l´1-0, i tot seguit en una nova errada de marcatge La Sènia fa el 2-0. Amb el marcador en contra l'àrbitre no assenyala un penal claríssim. Reacciona l´Ulldecona en una ocasió per a Pau Morera que vol xutar tot sol però no toca la pilota. Aconseguim el 2-1 de Pau Pérez que defineix bé a pase de Pere. Joc molt intens i Pere xuta creuat dins l’àrea i ells mateixos es fan el 2-2 en pròpia porta. De seguida Pere torna a xutar i la pilota passa entre el defensa i el porter que no es fiquen d’acord i fa el 2-3. Amb molts nervis s’arriba a la fi del partit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Pau!
Si continueu així, Campions de lliga segur.Sou imparables!
Lali