U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 4 de juny del 2011

Amposta Blanc 5 - 1 CF Ulldecona

BENJAMI AMPOSTA BLANC: 5gols(0-0-2-3) Punts partit: 10 Punts Classificació: 3
BENJAMI ULLDECONA BLANC: 1gol (0-0-0-1) Punts partit: 6 Punts Classificació: 1

Tercera derrota consecutiva ...... sense comentaris.

1 període(0-0): igualtat al joc i ocasiones per als dos equips. Natros en una falta directa a la frontal de l´àrea que xuta Toni P.C. per damunt del trevesser i una altra ocasió d´Angel que atura bé el porter de l´Amposta. També ells han tingut oportunitats, sobretot perp part d´Arnau.

2 període(0-0): seguim amb el joc equilibrat pero sense perill. Natros pecant d´individualitat al davant i fent desesperar a la resta de l´equip, pero pareix que es això el que es vol aconseguir. Sort que ells no han aprofitat les ocasions que han tingut.

3 període(2-0): Hector, que aquest sí juga per l´equip, li fa una molt bona passada a l´espai a Angel, que aquest només juga per ell, i estavella la pilota al trevesser. Tot seguit l´Amposta aconsegueix l´1-0 després que el davanter toqui la pilota clarament amb la mà. L´arbitre ho veu pero no castiga la infracció. Apretem al final del període, pero a la sacada d´un còrner rematen sense oposició fent el 2-0.

4 període(3-1): comença amb un "golasso" de l´Amposta quan li aixeca la pilota per dalt de Llull que juga de porter. També el 2-0 es fruit d´una bona jugada de banda a banda i xut a pal canviat. Retallem natros distància al marcador quan Hector, que és l´únic que lluita al davant, aconsegueix el 2-1. Tot seguit, li arriba la pilota a Angel que desaprofita una claríssima ocasió i xuta fora. Ja a la fí del partit ens marquen el 3-1 de remat fluix dins l´àrea.