U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 4 de juny del 2011

CF Ulldecona 3 - 5 Rapitenca Blanc

ULLDECONA BENJAMI BLANC: 3gols(1-1-0-1) Punts partit: 6 PUNTS CLASSIFICACIO: 6
RAPITENCA BENJAMI BLANC: 5gols(2-0-1-2) Punts partit: 10 PUNTS
CLASSIFICACIO: 10

Quarta derrota consecutiva. A la primera volta els vam guanyar a casa d´ells 6 a 10. Rés més.

1 període(1-2): de bon començament i a la sacada d´un córner ens marquen el 0-1. Acursem distàncies per mig d´Angel de xut ajustat al pal des de fora l´àrea 1-1. Domina la Rapitenca i novament de córner i amb una rematada de cap ens fan l´1-2.

2 període(0-1): aquest període el dominem natros i aconseguim la victòria per mig d´Hector després d´un bon control i millor definició 1-0.

3 període(0-1): a la primera jugada ens marquen el 0-1. Això ens fa reaccionar i només per mala sort i les aturades del porter contrari no hem pogut marcar. Moltes ocasions i molt clares que son desaprofitades. La pilota no ha volgut entrar i no hem pogut marcar.

4 període(1-2): apretem natros i es Miquel que juga de davanter el que ens fca per davant 1-0. En la primera ocasió que disposen els Rapitencs igualen el marcador 1-1. Arribem a l´última jugada del partit i a la sacada d´un córner ens ho juguem tot, ja que anem tots a rematar amb el porter inclòs, amb la mala sort que el rebot els va a ells i ens fan l´1-2 aprofitan que el porter no està baix els pals.