U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 16 de maig del 2011

CF Ulldecona 3 - 6 Alcanar Blau

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 3gols(1-1-1-0) Punts partit: 6 PUNTS CLASSIFICACIO: 1
BENJAMI BLAU ALCANAR: 6gols(1-1-2-2) Punts partit: 10 PUNTS
CLASSIFICACIO: 3

Jornada atípica, ja que s´ha jugat el dimecres 04/Maig a les 18h, degut a les festes d´Alcanar. L´Alcanar, uns dels capdavanters del campionat, ha estat possiblement el millor equip al que ens hem enfrontat. Han demostrat bon nivell de joc, amb bona tècnica i bona situació dins al camp. A més, un equip compensat on no es noten els canvis efectuats. Pot ser sigue aquest detall el que ha decantat el resultat al seu favor. En quan als nostres, he de dir que han estat a un alt nivell en tots els aspectes. També pot ser que hagin fet un dels millors partits de la temporada. Rés a dir en quan a l´actitut de tots els jugadors. Si juguem sempre així, independentment del resultat, anem per bon camí. Felicitats pel partit.

1 període(1-1): part molt igualada tal com reflexa l´empat al marcador. El gol dels nostres la fet Pau de gol olímpic a la sacada d´un còrner.
2 període(1-1): seguim amb el bon joc i equilibrat pels dos equips.
S´anticipa l´Alcanar 0-1 en una desafortunada acció de Miquel. Tot seguit Hector aprofita una contar, es desfà de tres contraris i xuta al pal llarg 1-1.
3 període(1-2): torna Hector a ficar-mos al davant del marcador 1-0 de remat difícil dins l´àrea que se li escapa al porter. Reacciona l´Alcanar i ens empata de fort tret col.locat des de fora l´àrea.
Apreten ells i ens fan l´1-2 amb una bona jugada de banda a banda i fluix remat.

4 període(0-2): sortim forts al camp i avisem que podem fer mal al contrari, pero ens sorprenen amb un gran gol a pal canviat per tota l´escuadra. I el 0-2 ens el marquen també des de la frontal de l´àrea amb un tir fluix que Miquel no pot aturar.