U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 2 de maig del 2011

Amposta Taronja 3 - 8 CF Ulldecona

LA crònica per Toni Pascual:
BENJAMI AMPOSTA TARONJA: 3gols(0-1-1-1) Punts partit: 5 PUNTS CLASSIFICACIO: 1 BENJAMI ULLDECONA BLANC: 8gols(3-2-1-2) Punts partit: 11 PUNTS CLASSIFICACIO: 3
Nova victòria davant un dels darrers classificats. Hem patit l´ausència del nostre porter Miquel i això ens ha fet perdre un jugador de camp cada quart.
1 període(0-3): total domini de l´Ulldecona durant tot el quart. Pau Pérez de porter, sense cap faena, ja que el rival no ha creat cap ocasió. De bon començament Angel marca el 0-1 que encarrila el partit. Només en uns instants, Toni Pascual prova des de fora l´àrea i aconsegueix el 0-2 després de tocar la pilota al pal. El 0-3 definitiu el torna a fer Angel de xut col.locat a mitja altura.

2 període(1-2): ara es el torn de Jovani com a porter. L´Amposta comença valent i pressionant. Això ens agafa despistats i ens marquen l´1-0 de tir ajustat al pal sense que Jovani pugue fer rés. Reaccionem quan Hector marca l´empat 1-1 a l´aprofitar una pilota solta. Seguim amb el joc una mica atabalat i ells desperdicien una ocasió quan estavellen la pilota al pal. Torna a ser Angel, molt atent, qui roba una pilota i acaba de xut ràs 1-2.

3 període(1-1): Llull es ara el porter i li toca molta faena, ja que ells apreten i natros no saben con fer front. Juguem enculats i això ens porta a encaixar l´1-0. Amb sort podem igualar el resultat 1-1 quan novament Angel aprofita una bona passada de Pau.

4 període(1-2): amb el partit ja decidit, ara es Hector qui es fica sota els pals. Vàries ocasions de l´Ulldecona per poder marcar pero sense sort. En una de les poques arribades a la nostra porta, s´anticipen al marcador 1-0 sense que Hector pugui aturar el xut ràs vora el pal. Tot seguit, empatem 1-1 per mig de Roger Trilla després d´un bon regat i millor definició. I l´1-2 definitiu el marca molt atent Jovani.