U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

CF Ulldecona 3 - 7 Sènia Grog

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 3gols(0-1-1-1) Punts partit:7 PUNTS CLASSIFICACIO: 1
BENJAMI GROC LA SENIA:       7gols(4-1-1-1) Punts partit:9 PUNTS
CLASSIFICACIO: 3

Crec que el primer quart sempre s´ha d´intentar guanyar-lo i així encarrliar el partit. Si damunt que sempre ens costa una mica entrar al partit, li sumem que el rival es un dels del davant i prescindim de mig camp, es possible que ens passi això. El millor de tot ha estat que l´equip s´ha refet als altres quarts i ho han donat tot, acabant el partit al límit del seu físic, ja que La Sènia Groc es un dels equips més forts tant físicament com tècnicament. Seguim així.

1 període(0-4): quan hem començat a entrar al partit, ja portavem dos gols en contra. Joc molt ràpid des del principi que ens ha desconcertat una mica. Una nota a tenir en compte es que la Sènia ha fet tots els gosl de forts tirs des de l´exterior, demostrant una de les bases del seu joc. Al final 0-4 gols que no han fet baixar el cap als nostres.
2 període(1-1): hem equilibrat el joc. Ocasions de gol per a natros, sobretot dues d´Angel molt clares que no pot materialitzar. El 0-1 l´aconsegueix Angel després d´una triangulació perfecta entre Toni Pascual, Pau i el mateix Angel. Només a l´última jugada del quart ens empata la Sènia 1-1 novament de fort xut des de la frontal de l´àrea que va al trevesser i al rebot el mateix jugador fa l´empat. Una verdadera llàstima.
3 període(1-1): seguim controlant prou bé el partit, pero la sort que ens falta li somriu a la Sènia quan al primer xut a porta, ràs i a pal canviat, ens marquen el 0-1. Joc alternatiu per als dos equips, pero Pau fa justícia aconseguint l´empat 1-1 al fer un golasso de fort cacau a mitja altura des de fora l´àrea.
4 període(1-1): Toni Pascual i Pau ens fan un recital de passades a l´espai des de la segona línea, i en una d´aquestes Angel defineix molt bé de remat ajustat al pal 1-0. Altre cop i a la fí del quart, la Sènia ens empata de jugada embolicada dins la nostra àrea 1-1.
Els que han estat presents al partit crec que podràn dir que el resultat just hagués estat un empat.