U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dijous, 7 d’abril del 2011

Ulldecona blanc 10 - 1 Ulldecona Roig



La crònica per Toni Pascual:
Dimecres 06/Abril a les 18h. es va disputar el derbi local, ja que el diumenge no es va poder jugar per causes que no venen al cas.
Màxima esportivitat, i aquesta vegada sí s´ha apreciat la diferència entre els dos equips, i més quan al Benjami Roig s´ha notat la baixa d´Adrià.
Els Blancs han estat superiors durant tot el partit, sense que els Roigos en cap moment ens fiquessen en situacions compromeses. Hem tornat a jugar bé i fent bones jugades. Ara cal que aquests darrers partits ens porten a seguir la mateixa línia el proper diumenge davant La sènia Groc, un dels equips forts del campionat.

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 10gols(3-4-1-2) Punts partit: 12 PUNTS CLASSIFICACIO: 3
BENJAMI ROIG ULLDECONA: 1gol (0-1-0-0) Punts partit: 4 PUNTS
CLASSIFICACIO: 1

1 període(3-0): total domini dels Blancs, amb dos gols dÁngel i 1 d´Hector.

2 període(4-1): només als primers instants pareix que els roigos ens apreten una mica i es Lluc Gallimo qui marca el 0-1 des de la frontalcde l´àrea amb un fort cacau que entra per dalt de Miquel sense que pugui fer rés. Reaccionem inmediatament i Hector fa un gran gol quan a la sacada d´un còrner empalma dins l´àrea sense que la pilota toqui a terra 1-1.
Tot seguit Angel marca el 2-1 de xut ràs a pal canviat. Torna Hector a aconseguir el 3-1 després d´una gran aturada d´Aleix, pero li agafa el rebot i marca a plaer. El 4-1 definitiu el marca Toni Pascual de penalt.

3 període(1-0): només 1 gol d´Hector, pero possessió total de la pilota per part dels blanc.

4 període(2-0): en aquest quart, Hector es fica de porter i Miquel actúa de devanter. Es el mateix Miquel qui marca l´1-0 quan li arriba la pilota i amb molt seny li fot una gardela imparable a mitja altura a pal canviat. Un gran gol i ens demostra que tenim una altra opció per a propers partits. I el 2-0 també es un gol molt bonic, ja que Pau Pérez des de fora l´area empalma un globo molt alt i Aleix tot i tocar la pilota no pot impedir el gol.