U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 29 de novembre del 2010

Sènia groc 7 - 0 CF Ulldecona

Desfeta anunciada.
Ja veníem dient que això era un “espejismo”. A la que ens hem trobat un equip amb cap i peus s’ha produït la primera derrota de la temporada, i a més contundent. D’altra banda, el canvi de sistema passant a un 3-2-1 quant normalment estem jugant amb un 2-3-1 ha permès perfectament a la Sènia groc controlar el centre del camp ( amb duresa en alguns moments). No més hem sabut aguantar el primer quart ja que tot i que s’ha empatat, hauria pogut ser una victòria parcial de l’Ulldecona. Molt hem de treballar!!!

La Crònica per Toni Pascual.
LA SENIA GROC: 7 gols(0-3-1-3). Punts: 11. Classificació: 3


ULLDECONA BLANC: 0 gols(0-0-0-0). Punts: 5. Classificació: 1
Ja ha arribat el día d´enfrontar-mos a un rival d´entitat i demostrar si estem ben preparats. La resposta es evident, un desastre. Només hem aguantat el primer període i a partir d´aquí tot ha anat a pitjor. La situació al camp, la motivació del jugadors, la falta de gol,... tot malament. Es te de pressionar des del principi i des de totes les línees, i estar continuament al damunt dels jugadors, indicant-los i motivant-los sense parar. No em val si l`àrbit no se qué, o si el joc ha estat molt dur. Es clar que podem perdre, inclús ens va bé perdre per saber que no tots els equips son com els partits disputats fins ara, pero lo que no es pot es perdre d´aquesta manera, sense oferir ni una sola jugada col.lectiva. I això que ja veníem avisats del partit de la setmana passada. S´ha de millorar, i molt, i en molts aspectes. No podem anar a jugar com qui va d´excursió, i aquesta faena l´han de fer els tècnics. Hem vist als primers partits de campionat que als xiquets sel´s pot treure molt de suc i saben jugar a futbol. "Doncs espàvil que farem tard !! i encara han de vindre les vaques grosses".

1 període (0-0): més ocasions per als d´Ulldecona. Pau en una falta i Hector en una claríssima ocasió desaprofiten poder inaugurar el marcador. Joc molt físic i natros aguantem bé.

2 període (3-0): a la primera jugada i de tir fort a mitja altura que toca Miquel, ens marquen l´1-0. Tot seguit i amb una bona jugada de paret ens fan el 2-0. Natros sempre enculats i sense cap ocasió de gol. Es fan passades a Angel en punta, pero sempre se li anticipen els defensors; no es pot esperar que t´arribi la pilota, s´ha d´anar a buscar-la. Ja a la fi del quart ens marquen el 3-0 de xut ràs i vora el pal.

3 període (1-0): dues ocasions molt clares per la Sénia i dues aturades de Miquel. Es veu venir el gol d´ells i en una pilota solta dins l´àrea ens fan l´1-0. Seguim a l´ineficàcia golejadora i esperant sempre que ens arribi la pilota. Això es té de corregir des de la banda !!!!

4 període (3-0): amb el partit ja perdut, encarem l´últim quart amb l´equip totalment descompensat i descontrolat. Fruit d´això ens cauen tres gols i hauríen poguts ser més.

Voldría fer menció a alguna acció incorrecta per part d´algún jugador de la Sénia que no venía a compte i l´actitud a l´hora d´entrar als vestidors, dixant el fang de les botes davant la porta de l´Ulldecona i embrutant la porta del vestidor amb les mans i el fang.