U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 13 de novembre del 2010

CF Ulldecona 10 - 0 Alcanar Grana

Victòria contundent i sense apretar, tot i que la actitud dels jugadors en tot moment ha sigut la correcta, presionant en el centre del camp i atents en defensa.

La crònica per Toni Pascual:
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 10 gols(3-2-3-2) Punts Partit=12 Punts Classificació=3
BENJAMI GRANA ALCANAR: 0 gols(0-0-0-0) Punts Partit= 4 Punts Classificació=1
Nova victòria i seguim liders. Apart d´això, hem de destacar que tot i les importants baixes de Llull i Pitarch, i amb el suport de Lluc Gallimó, hem mantingut un alt nivell de joc encara que l´Alcanar ha estat un equip inferior tant tècnica com físicament. Continuem amb un bon porcentatge de gols i sobre tot amb una gran eficiència defensiva. Al llarg de tot el partit s´ha jugat amb molt criteri i sempre intentant treure la pilota controlada des del darrere. Seguim treballant als entrenaments perque els partits es juguem tal i com s´entrena. I la propera jornada Derbi Local.
 
1 període (3-0): de bon principi Hector marca l´1-0 després d´una passada de Pau que obri el camp. Tot seguit Angel, de jugada personal, aconsegueix el 2-0. Domini total dels nostres i torna a ser Hectro qui fa el 3-0 definitiu.
 
2 període (2-0): control del partit per part de l´Ulldecona i el nostre golejador Hector sempre atent, aconsegueix els dos gols d´aquest període.
 
3 període (3-0): es el torn de Roger Trilla que fa l´1-0 de remat suau quan se li escapa la pilota al porter. En uns instants li arriba la pilota a Hector que se la prepara a la vora de l´àrea i dispara ajustat al pal marcant el 2-0. Ja a la fí d´aquesta part i després de que Hector dispare al pal, Roger Trilla aprofita el rebot i marca el 3-0.
 
4 període (2-0): de bon començament Pau pérez, amb l´ajut del porter, marca l´1-0 de tir fluix. Tot seguit li arriba la pilota a Toni Pascual que veu perfectament desmarcat a Jovani a l´altra part de l´àrea i es aquest qui defineix perfectament el 2-0. En aquest últim període hem pogut apreciar recital de passades a l´espai i obrint el camp per part de Toni i Pau. A destacar una bona aturada de Miquel després dún tir lliure directe.