U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 7 de desembre del 2010

CF Ulldecona 16 - 1 Amposta Taronja


La crònica per Toni Pascual:
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 16 gols(1-4-4-7) Punts: 12 Classificació: 3
BNJAMI TARONJA AMPOSTA: 1 gol (0-0-1-0) Punts: 4 Classificació: 1

Avui ens hem enfrentat a l´últim classificat. Un equip molt jovenet, sense banqueta, limitat en quan a joc i físic. Si es mira el marcador, sembla que hem fet un gran partit, pero no ha estat així. Avui, apart dels gols, hauríem d´haver demostrat com sabem jugar a futbol, amb bones jugades, parets, obrint el camp, ... pero no. Tots a fer gol !! Que si jo he fet 7 gols..., que si avui guanyarem perque juga una xiqueta...., PERO QUE ES AIXÒ ? Que la clatellada de la setmana passada no ens ha servit de rés ? Es veu que no i lo més fotut es que sembla que no canviarem. Espero de veritat que m´equivoqui.

1 període (1-0): joc inexistent. Només aconseguim fer un gol quan Llull engalta un fort tret des de fora l´àrea. El rival contentíssim perque només han rebut un gol. Destacar un pal de Jovani i rés més.

2 període (4-0): gols de Pau Pérez, Angel i dos d´Hector. Alguna jugada pero amb contagotes.

3 període (4-1): un gol de Roger Trilla i tres d´Angel. Com ja he dit abans, tot léquip a fer gol. Degut a això, ells ens han pogut marcar un gol en una escapada, ja que tot l´equip nostre estava volcat al davant.

4 període (7-0): tres gols d´Angel, dos d´Hector i dos de Toni Pitarch. Hauríen pogut ser més, ja que l´Amposta fisicament estava desfet degut a que no tenía banqueta per fer canvis.