U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 23 d’octubre del 2010

Sant Jaume 1 - 13 CF Ulldecona

Nou partit i nova victòria. Partit jugat  amb intensitat per part dels nostres que no han baixat la guardia en cap moment. Rival també una miqueta fluix que ha servit per anar fent rodatge de cara a futurs enfrontaments suposadament més complicats. Bé l'equip en general. Ànims i a continuar lluitant.

La Crònica per Toni Pascual:
Primer desplaçament oficial, nova victòria i seguim amb el alt nivell de joc.

Partit seriós dels nostres, pressionant al rival i movent bé la pilota. Hem pogut veure moltíssimes jugades, parets, obrint el camp i jugant amb criteri. Tot i els gols efectuats, hem tingut moltes més ocasions de gol desaprofitades, pero el que compta es el bon joc per part de tots els membres de l´equip. Hem de seguir treballant als entrenaments, ja que fins ara els rivals han estat d´inferior nivell, i estar preparats per quan arriben els equips de més talla.

1 període (1-4): de bon començament Hector obre el marcador al tirar per dalt del porter des de fora l`àrea 0-1. Tot seguit el 0-2 d´Angel després d´un regat sec. Ara és Pau qui fa el 0-3 quan engalta un xut ràs i col•locat des de fora l´àrea. En una de le spoques ocasions del S.Jaume ens marque l´1-3 després que li rebote la piolota a Miquel. Reaccionem d´inmedita i Angel fa l´1-4 definitiu en una bona jugada d´Hector.

2 període (0-2): a destacar una gran aturada de Miquel només començar el període. Això ens fa endollar i Toni Pitarch, molt atent, obre el marcador 0-1. Torna a ser Hector qui aprofita una pilota solta dins l´àrea i fa el 0-2.

3 període (0-1): baixem una mica la intensitat, pero és quan ells ens apreten una mica, que Toni Pascual es fa amb la pilota i veu a Hector desmarcat, s´escapa des de mig camp i de toc suau fa l´únic gol 0-1.

4 període (0-6): primer gol a la sacada d´un còrner per part de Toni Pascual als peus d´Angel 0-1. El 0-2 és un golasso de Toni Pascual que s´apodera de la pilota a la seva àrea, es desfà de tots els rivals i defineix perfectament des de la vora de l`àrea 0-2. Ara es el torn d´Angel que marca el 0-3 i tot seguit Hector el 0-4. El 0-5 el marca Roger Trilla quan s´escapa i creua la pilota sense que el porter pugue fer rés. I el 0-6 definitiu l´aconsegeuix novament Hector a passada d´Angel.

Només s´han quedat sense marcar Jovani i Roger Castell, pero el treball ajudant l´equip ha estat molt positiu.