U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

diumenge, 31 d’octubre del 2010

CF Ulldecona 8 - 2 Sènia Blanc

Nova victòria però aquesta vegada amb un partit més fluix que els anteriors.

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 8 gols (2-1-5-0) Punts partit: 10 - Punts Classificació: 3
BENJAMI BLANC LA SENIA: 2 gols (0-1-1-0) Punts partit: 6 - Punts Classificació: 1

MOLTS GOLS I POC FUTBOL

Sembla mentida com pot canviar, en aquest cas a pitjor, la manera de jugar a futbol d´un equip. Després dels dos partits disputats i que tan bon gust de boca ens han dixat, hem arribat al tercer partit on semblava que no havíen jugat mai junts. Bé, no cal amoinarse, s´ha guanyat; però volem veure més futbol ja que s´ha demostrat que podem fer-ho molt millor. Aquesta vegada ho farem pagar al canvi d´horari.

1 període (2-0): des del primer moment s´ha vist que teníem el día espès en quan a nivell de joc. Tot i això hem estat superiors i Hector de tir ràs ajustat al pal i després Angel a passada de Llull, han aconseguit els dos gols d´aquest període.

2 període (1-1): els nostres s´han adonat que no jugaven bé i han estat desconcertats. A la sacada d´un còrner per part de la Sènia i després de diversos errors, han aprofitat una pilota solta dins l´àrea i ens han fet el 0-1. L´Ulldecona només ha pogut empatar gràcies a una falta fora de l´àrea, ejecutada de manera impecable per Pau que entra per tot l´escaire.

3 període (5-1): només en aquesta part hem vist una mica de futbol i hem estat superiors al rival. L´1-0 i 1-1 han estat fets en pròpia porta. El 2-1 el marca Pau d´una canonada impressionant des de fora l´àrea i el 3-1 Hector al contratac. Moltes ocasions més per marcar que no son aprofitades. Ja al final Hector tira al pal i al rebot es Angel qui marca el 4-1. En un nou contratac Hector aconsegueix el 5-1.

4 període (0-0): part de tràmit i equip totalment descompensat. Poques ocasions de gol per al dos equips i joc molt pobre.