U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 16 d’octubre del 2010

CF Ulldecona 8 - 1 Sta.Bàrbara

Inici de temporada amb victòria contra un rival una miqueta fluix. Hem pogut veure en el segòn quart mès futbol que en lo que portem de temporada. Molt bé Frank també indicant i col.locant en tot moment als seus jugadors.

La crònica per Toni Pascual:

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 8 gols(1+1+4+2) = 12punts. Punts Classificació: 3

BENJAMI ROIG STA.BARBARA: 1 gol (0+0+1+0) = 4punts. Punts Classificació: 1

Ja va de debò. Hem tornat a començar una nova temporada, amb nous entrenadors, Fran Ponce i Alin.

Això a comportat durant les primeres setmanes problemes d’adaptació i desconeixement tant per part dels tècnics com dels jugadors. Espero que a partir d’ara la cosa canvií, i només amb treball als entrenaments, respecte, disciplina i l’autoritat dels tècnics, se podrà treure tot el potencial que ja ha demostrat l’equip en altres ocasions.

Bé, després dels partits amistosos de pretemporada, on hem tingut de tot, el dissabte 16 d’octubre vam disputar el primer partit de campionat contra el Sta. Bárbara Roig. Tot i que va ser un rival inferior tan tècnica com físicament, les sensacions van ser positives. Es va jugar amb molt criteri, molt de toc de pilota i intentant sempre sortir controlant el joc. Vam poder veure bones jugades, parets i obrir el camp, cosa que feia temps que no ho veiem. Seguim per aquest camí.

1 període (1-0): des del primer instant juguem la pilota i pressionem al rival. Hèctor marca l´1-0 amb l’ajuda de Toni Pitarch quan creuen tot el camp per velocitat.

2 període (1-0): seguim amb la mateixa tònica i després d’una bona jugada al primer toc, torna a ser Hèctor qui aconsegueix el gol amb un bon cacau des del centre de l’àrea.

3 període (4-1): ens fiquem ràpidament 4-0 amb gols d’Angel, Hèctor(2) i Roger Trilla. Miquel Garcia sense feina, només rep un gol a la fi del període quan l’equip està descompensat després dels canvis efectuats. Solvència defensiva amb un Llull expeditiu, un Pau sempre atent i el seny de Toni Pascual.

4 període (2-0): ja amb el partit guanyat, el joc es torna una mica esbojarrat, però aconseguim dos gols més, un de Toni Pitarch a pase d’Angel, i l’altre d’Hèctor quan defineix perfectament a ras de terra una pilota solta dins l’àrea.