U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 27 d’abril del 2010

CF Ulldecona 3 - 3 Sta. Bàrbara

Desprès d'anar guanyant per 3 a 0 els 2 primers quarts, el Sta Bàrbara ha reaccionat i ha guanyat els 2 següents, deixant el marcador en un 3 a 3 definitiu. Potser la relaxació de la victòria ens ha fet aixecar el braços i relaxar-nos més del compte, i com diu la dita popular "Hasta el rabo todo es toro..." Ens ha de servir per aprendre a continuar lluitant fins el final.

I el cap de setmana que bé, jugarem a la Sènia el partit aplaçat de principis de temporada, pot ser donem la campanada...

La crònica per Toni Pascual.
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 1-2-0-0 (3gols) Punts Partit: 8 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 2

BENJAMI SANTA CF.BARBARA: 0-0-1-2 (3gols) Punts Partit: 8 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 2

1 període (1-0): joc molt disputat i sense un clar dominador. Ocasions per als dos equips, però es Héctor qui s’escapa i al entrar dins l’àrea rep una empenta pel darrera quan es disposava a tirar. El corresponent penal el tira Pau Pérez i marca l´1-0. Aprada molt el Sta. Bàrbara i disposa de vàries ocasions, però unes vegades pel bon treball defensiu de l´Ulldecona i altres per aturades d’Oriol, com una espectacular que entrava per la creueta, no poden aconseguir el gol. El joc del Sta. Bàrbara es basa sobretot amb continus xuts forts des de fora l’àrea.
 2 període (2-0): aquest quart ha estat dominat pels d´Ulldecona i s’han pogut veure jugades ben trenades. En una d’aquestes, Héctor arriba fins la línea de fons, fa una passada al mig de l’àrea i Pau Morera molt atent i amb un remat d’oportunisme aconsegueix l´1-0. Fruit del nostre domini, Toni Pascual marca el 2-0 a la sacada d’un córner directe.

3 període (0-1): la cosa canvia radicalment. El Sta. Bàrbara es el que apreta i domina, i els nostres pareixen un altre equip. Ens manca la pressió del primers quarts i ells van a totes les pilotes. Això ens porta a que ens rematen al pal després de la sacada d’un córner i en una falta directa fora l’àrea, llançada perfectament, ens marquen el 0-1 sense tindre temps per reaccionar. Segueix el sta. Bàrbara ficant a prova a Oriol en vàries canonades des de fora l’àrea.

4 període (0-2): es veu vindre el que passarà en aquest quart. Domini i intensitat total del Sta. Bàrbara. Els nostres no poden treure´s la pressió del damunt. Avisen en un tir a la creueta des de l’angle de l’àrea. Tot seguit i de tir creuat, gairebé sense angle, ens fan el 0-1. Ells estan crescuts i natros abatuts. Ja a la fi ens marquen el 0-2 després d’una gran jugada individual per la línea de fons, driblant a 3 jugadors i definint perfectament de tir ras.

dimecres, 21 d’abril del 2010

CF Alcanar 2 - 3 CF Ulldecona

Victoria al derbi. Hem guanyat a l'Alcanar, els hi hem tornat lo que els vam fer a Ulldecona. Recordo aquell partit i recordo un Alcanar molt ben posat al camp i molt disciplinat. Però que ha passat? Potser la pluja ens senta bé...

La crònica per Toni Pascual:

BENJAMI C.F.ALCANAR: 0-0-0-2 (2gols) Punts Partit: 6 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 0
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 1-1-1-0 (3gols) Punts Partit: 10 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3

1 període (0-1): primers minuts de partit amb respecte per les dues parts sota la pluja. Poc a poc ens anem ficant al joc. S’entra en una fase de domini de l'Alcanar, però només una ocasió clara de perill. Solvència de l'Ulldecona en defensa per part de Llull i Toni Pascual, molt treball al mig camp amb Pau Pérez i Nacho, atent Jovani a l’atac i solidaritat per part d’Héctor en tasques defensives. Es el mateix Héctor qui culmina una bona actuació quan agafa una pilota a l’angle de l’àrea i de tir ras a pal canviat aconsegueix el 0-1.

2 període (0-1): continua la pluja. L’Alcanar apreta però resistim bé. Sortim moltes vegades al contraatac amb perill i Héctor s’escapa amb la pilota, i quan entra a l’àrea i es disposa a titar, rep una espenta pel darrera i l’àrbitre assenyala el corresponent penal. Es Pau l’encarregat de transformar el penal en gol 0-1. Bones sensacions de joc com a equip, on hem pogut apreciar la generositat dels davanters Héctor i Toni Pitarch a l’hora de defensar.

3 període (0-1): pareix que la pluja ens va bé, ja que dominem tot aquest quart. Intensitat de joc i pressionant al rival al seu camp. L’ocasió més clara es quan Toni Pascual saca una falta escorada des de fora l’àrea, i quan Héctor es disposa a rematar amb el cap, li treu el porter de l’Alcanar amb la mà. A la següent jugada, Héctor arranca des del mig camp i de fort tret al pal llarg fa el 0-1.

4 període (2-0): amb el partit guanyat, els entrenadors aprofiten per fer canvis i l’equip es descompensa un poc. L’Alcanar ens fa dos gols, sense que Josep Soriano pugui fer rés en cap d’ells, però l’ Ulldecona segueix jugant en bloc. A destacar una oportunitat per a Roger Trilla que xuta fort a mitja altura i atura el porter. Implicació amb el joc i bona actitud per part d’Alex i Roger Castell

Acabem i segueix plovent....

dilluns, 12 d’abril del 2010

CF Ulldecona 5 - 4 Masdenverge



La  Crònica per Toni Pascual

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 0-2-3-0 (5gols) Punts Partit: 9 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3
BENJAMI C.F. MASDENVERGE: 0-0-2-2 (4gols) Punts Partit: 7 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1

1 període (0-0): total domini preparats dels d´Ulldecona, amb moltes ocasions de gol però sense efectivitat. Hèctor ha disposat de moltes oportunitats per obrir el marcador però sense encert, sobre tot en una jugada que es presenta davant el porter i en lloc de tirar a porta prefereix passar-li a Jovani i la pilota surt fora. Hem fet un bon joc, amb criteri en defensa, lluita al mig camp i contínues escapades al davant.
2 període (2-0): segueix el domini de l´Ulldecona. Novament claríssima ocasió d´Hector que tira damunt del porter. Es pot veure que no pot tardar en arribar el gol i al final Hèctor aconsegueix marcar l´1-0. I en uns instants, després d’una bona jugada per banda de Roger Trilla, li fa una passada a Pau Pérez que està desmarcat dins l'àrea i fa el 2-0.

3 període (3-2): joc una mica boig i amb molts gols. Comença el Masdenverge obrint el marcador 0-1 en un contraatac per la banda i tot seguit torna a avisar amb un tir al pal. Això fa reaccionar els nostres i Toni Pitarch empata 1-1 a passada d´Hèctor després d'una bona jugada. Tot seguit desperta "Killer" Jovani, es desfà per força de tres marcadors dins l'àrea i marca el 2-1. Seguim amb la pressió al rival i fruit d’això, i a la sacada d’un córner per part de Toni Pascual, li passa a Pau, aquest li torna, i des del mateix córner es Toni Pascual qui engalta un tir ras aconseguint el 3-1. Només en una jugada embolicada vora la nostra àrea, el Masdenverge escursa la distància 3-2 tot i que Oriol Morera arriba a tocar la pilota.

4 període (0-2): ja amb el partit guanyat l´Ulldecona efectua molts canvis i es descompensa l’equip. El Masdenverge segueix atacant i domina aquest quart. Ens marquen dos gols, el 0-1 de tir ras a pal canviat i el 0-2 de tir sec per baix sense que Oriol pugui fer rés en cap d’ells. El Masdenverge encara hagués pogut augmentar el marcador amb un tir al travesser.