U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 26 de desembre del 2009

Molt important...

Els propers entrenaments del Benjami Blanc de l'escola Futbol Base seran:

Dilluns 4 de Gener de 2010 a les 11:00 hores
Dijous 7 de Gener de 2010 a les 18:30 hores (horari habitual)

Bones festes.

diumenge, 20 de desembre del 2009

CF Ulldecona 1 - 2 CF Alcanar

Nova derrota, aquesta vegada al derbi. Tercera consecutiva, i es que els nens han surtit una miqueta descolocats i desconcertats. De totes formes bon treball el realitzat fins ara. Anims i a continuar treballant de la mateixa forma. Segur que el descans Nadalenc ens va bé a tots. Bon Nadal.



La Crònica per Toni Pascual.

BENJAMI BLANC C.F.ULLDECONA: 1 gol (0-0-0-1) Punts: 7 Punts classificació: 1
BENJAMI C.D. ALCANAR: 2 gol (1-1-0-0) Punts: 9 Punts classificació: 3

Es clar que es pot perdre, i més si davant tens un equip com l´Alcanar, per mi el millor equip que ens hem enfrontat. Ben posicionat al camp, movent molt bé la pilota, concentrats durant tot el partit i lluitant totes les accions. Lo que costa d´entendre es l´apatía i manca d’intensitat general de tot l’equip nostre. Pot ser que quan al davant tenim un equip com l´Alcanar, i veiem que ens fan jugar com ells volen, ens fem més petits i ens sentim inferiors. Tot i això, el resultat ha estat molt ajustat, per lo que s’haurà de treballar amb l’autoestima de cada jugador i creure’s cadascú que es capaç de fer, com en partits anteriors.
No passa rés, tranquil·litat i a seguir treballant, i segur que tornarem a fer el bon futbol que ens teniu acostumats.

1 període (0-1): l´Alcanar mou molt bé la pilota al primer toc i això ens fa anar una mica perduts pel camp. Ens manca l’agressivitat i pressió d’altres partits. Només a la sacada d’un córner i de jugada assajada ens marquen el 0-1.

2 període (0-1): part més igualada amb ocasions per als dos equips. Una molt clara per a Pau Morera al contraatac. Els porters es tenen que esforçar amb bones aturades d´Oriol. Ja a la fi es quan ens fan el 0-1 amb un tir imparable per tota l´escuadra.

3 període (0-0): comença aquest període amb una claríssima ocasió per l´Alcanar que Oriol pot rebutjar. Contínues ocasions per als dos equips, sobretot per a Ocaña que es incapaç de finalitzar-ne tres de consecutives davant el porter.

4 període (1-0): tant sols destacar l’aturada d´Oriol a un penal, i el cacau de Pau Pérez des de fora l’àrea, impressionant, per fer l´1-0 que ens dóna la victòria en aquest període però ja amb el partit perdut.

ANIMS A TOTS, I QUE ELS REIS US PORTEN MOLTS REGALS I MOLTES GANES DE JUGAR A FUTBOL.
BONES FESTES I MILLOR ANY NOU / 2010.

dissabte, 12 de desembre del 2009

Masdenverge 5 - 5 CF Ulldecona

Les FOTOS del partit.
La Crònica per Toni Pascual.
C.F.MASDENVERGE: 5 (2-0-0-3) Punts: 9 Punts classificació: 3
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 5 (1-2-0-2) Punts: 7 Punts classificació: 1

Que ha passat ? que un equip com el Masdenverge ha demostrat la seva molt bona evolució des de la pretemporada i l´Ulldecona ha estat un equip tou, lent mentalment i sense recursos. Esperem que només sigui un accident, però els misters hauran de treballar, i molt, amb l’actitud d’alguns jugadors.

1 període (2-1): només en tres minuts el Masdenverge ens dona un avís quan ens fa l´1-0 i natros encara pareixem dormits, freds i fora del partit. Pareix que l´Ulldecona reacciona amb un pal de Roger, però a la següent jugada i de falta directa ens marquen el 2-0 quan la pilota toca a la tanca i Josep no pot fer rés per aturar-la. Ens espavilem una mica quan Àngel escurça el marcador 2-1 quan fa un gran gol des de fora l’àrea i a pal canviat, però ja es massa tard.

2 període (0-2): ha estat l’únic període dominat per l´Ulldecona. Moltes ocasions d´Hector, però ha quedat clar que avui no era el seu millor dia per marcar gols. Ha estat Pau Pérez qui d’un cacau des de mig camp fa el 0-1 al xutar una falta directa. Tot seguit torna a ser Àngel qui marca el 0-2 després d’una bona jugada de Toni Pascual.

3 període (0-0): sense gols, sense idees, sense futbol i amb molt desconcert. Aquest no és l’equip que estem acostumats a veure.

4 període (3-2): ha passat el que tenia que passar.... La primera jugada es una claríssima ocasió per a Hèctor que no pot definir, però a la següent s’escapa per velocitat dels seu marcador i aconsegueix el 0-1. Tot seguit ens empaten 1-1 de falta directa des de fora l’àrea i sense temps de reacció ens fan el 2-1. El partit es trenca totalment, on la pilota va d’una porta a l’altra i torna a ser Pau qui empata 2-2 de falta directa per tot l’escaire. Quan tots ens pensàvem que s’acabaria així, el Masdenverge ens fa el 3-2 que els dona la victòria.

dilluns, 7 de desembre del 2009

S.Jaume "A" 5 - 3 CF Ulldecona

Tot i la derrota, bon partit dels de Ulldecona que han sabut plantar cara a un equip amb nens molt més gran que els.

Oriol ha estat en aquesta vegada el porter de l'Ulldecona.

Hector fent un dels gols del partit.
Mes FOTOS
La crònica per Toni Pascual:

C.F.SANT JAUME ROIG: 5 gols (0-2-2-1) Punts: 9 Punts classificació: 3
C.F.ULLDECONA BLANC: 3 gols (0-2-0-1) Punts: 7 Punts classificació: 1

Partit difícil contra un equip ben posicionat al camp, amb alguns jugadors de molt físic i altres amb bon toc i manejant bé l´esfèric. Tot i això, crec que l’empat hagués estat el resultat just. Ara bé, si s’hagués xiulat per igual als dos equips, pot ser la victòria s’hagués decantat per als d´Ulldecona. Dic això perquè ens van assenyalar diverses faltes a la vora de l’àrea i ens van marcar dos gols, en canvi a Hèctor, que per cert va fer un gran partit, contínuament va ser agarrat per la samarreta ja que sempre s’escapava del seu marcador, però no es va assenyalar cap infracció, amb la corresponent desesperació dels aficionats.

1 període (0-0): part molt disputada on ens apreten contínuament. L´Ulldecona juga enculat a la seva àrea sense poder sortir degut a la superioritat física del Sant Jaume. Molt treball en defensa per evitar la pressió als corners del S.Jaume.

2 període (2-2): de bon començament ens fiquem 0-2 al marcador amb dos gols d´Hector aconseguits per força, velocitat i lluita amb els defenses contraris. La mala sort ens cau a sobre quan d´un xut des de fora l’àrea, que arriba a tocar Oriol, ens fan l´1-2 i acte seguit en un córner ens empaten 2-2 i es xiula el final.

3 període (2-0): surten apretant ells i es fiquen 1-0 al marcador. L´Ulldecona reacciona i Hèctor dispara al pal, però degut a contínues faltes que ens assenyalen en contra a la vora de l’àrea ens fan el 2-0 de falta directa.

4 període (1-1): l´Ulldecona surt a per totes i novament Hèctor aconsegueix el 0-1. Lluita constant per intentar ampliar el marcador però no es pot fer rés quan l’àrbitre ens torna a senyalar una falta directa i de fort xut ens empaten 1-1.