U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 21 de novembre del 2009

Ràpita Blanc 3 - 5 CF Ulldecona

Partit empatat en l’últim sospir. L’àrbitre ha anat allargant l’últim quart fins que han fet el 3 a 2 definitiu. Hem guanyat per gols, però hem empatat a punts.
I es que hem d’aprendre també a defensar quant toca, ja que no es pot perdre un quart que guanyes 0-2.
Les fotos del partit, aquesta vegada també fetes per Toni Pascual.


La crònica:

C.F.RAPITENCA BLANC: 3 gols (0-0-0-3) Punts: 8 Punts classificació = 2
BENJAMI ULLDECONA BLANC: 5 gols (0-3-0-2) Punts: 8 Punts classificació = 2

Així es el futbol. Un partit que s’hagués tingut que guanyar, a l’última jugada s´ha empatat. Tot i les importants baixes de Pau Pérez i Hector,molt bon partit el jugat pels nostres als dos primers quarts. El tercer quart s´ha baixat la concentració i ja a l´últim període hem pogut veure el que venim dient sempre: UN EQUIP SOM TOTS. No pot ser que només es pensi en fer gols i no defensar quan ens estan atacant contínuament. Els davanters també tenen que baixar a defensar quan es necessari i treballar més per l´equip. Ja se sap que és molt bonic fer gols, però es primordial que no ten facin.

1 període (0-0): bon futbol de força, tècnica i jugant sempre la pilota. Lluita constant entre els dos equips. Només ens ha faltat el gol. A destacar una gran aturada d´Oriol que vola literalment per aturar la sacada d´una falta des de fora l´àrea.
2 període (0-3): a la primera jugada es Roger T. qui aconsegueix el 0-1. Els misters ordenen pressió a tot el camp i això ens porta a tenir moltes ocasions de gol, com una claríssima d´Angel que incomprensiblement no pot definir. Però sí es "Killer" Jovani el que dins l´àrea marca el 0-2. Ja a la fi, Toni Pascual surt amb la pilota controlada des de el darrere, veu a Nacho sol i aquest creua a la sortida del porter 0-3.
3 període (0-0): pareix un altre partit. Es baixa el ritme i es juga un futbol embolicat que no ens afavoreix.4 període (3-2): pareix que tenim el partit decidit quan de bon començament i en dues jugades molt ràpides ens fiquem 0-2 al marcador per mig de Roger T. i Antonio. De cop la Rapitenca ens pressiona i només defensem amb Llull, Toni Pascual i Nacho, quan hauria de ser tot l´equip. En un xut des de fora l´àrea i una errada nostra, ens empaten el partit 2-2. I a la sacada d´un corner, quan ja passava el temps reglamentari, ens fan el 3-2 després de molts rebots dins l´àrea. Gairebé no podem sacar de mig camp perquè l´àrbitre assenyala la fi del partit només tocar la pilota.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sin teniu de malpedre! kuan larbit a pitat el final nomes passaven 20 segons!

Pepe Pérez ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.