U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 8 de novembre del 2008

Rapita Blau 6 - 6 FC Ulldecona

Partit molt disputat amb mitja part per cada banda gracies a que els de Ulldecona han sortit adormits. 3 gols d'Adrià, 2 de Àngel i 1 de Toni Pitarch han configurat el marcador final.
Un gol D'Àngel
Un gol d'Adrià.
Les Fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
U.E.RAPITENCA "BLAU": 6 ( 2 guanyats: 6 punts + 2 perduts: 2 punts = 8 punts)
C.F.ULLDECONA: 6 ( 2 perduts: 2 punts + 2 guanyats: 6 punts = 8 punts)

Aquest dissabte ens hem desplaçat al camp de la U.E.Rapitenca"Blau" on hem pogut presenciar dos partits en un. Dic això perquè la primera part ha estat totalment dominada per la Rapitenca i els d´Ulldecona no han entrat en joc en cap dels dos primers períodes. La veritat es que ha estat una cosa rara, no se si es perquè estaven dormits, però la qüestió es que no hem fet ni un sol xut a porta ni hem creat perill en cap moment. A mitja part els tècnics Ivan i Ruben els han assegut a terra i era per veure. Tots els jugadors callats, escoltant els consells dels "misters" i al reprendre el joc s’ha produït una total transformació. Han sortit amb ràbia, han pressionat a l’adversari a la mateixa línea defensiva, sense donar cap opció al rival i guanyant els dos últims períodes. I tot això ajudats per l’empenta i suport duna afició entregada totalment amb el seu equip.

1 període (2-0): com ja hem dit, a la primera de canvi i en una escapada del mig camp, el davanter de la rapitenca encara a Carles i marca l´1-0. Tot seguit en una jugada amb molta gent dins l’àrea de l´Ulldecona, rematen i la pilota passa pel mig de varis jugadors 2-0. Domini continuat de la Rapitenca durant la resta del període.

2 període (3-0): joc molt espès i sense idees dels nostres. Això ens porta a que en un fluix xut que pareixia no portar perill aconsegueixen l´1-0. Degut al continuat atac de la rapitenca, i en una falta a la vora de l’àrea ens marca el 2-0 amb un fort xut a mitja altura tot i que Carles arriba a tocar la pilota. L´Ulldecona no fa ni un sol xut a porta, ja que estem tots replegats al darrere. En canvi ells en una de les diverses ocasions materialitzen el 3-0.

3 període (0-4): a partir d’aquí l’equip de l´Ulldecona mostra la seva veritable cara. Comença la segona part amb una altra actitud, rés a veure amb la primera part. Lluita, sacrifici i una pressió que no deixa pensar a l’adversari. Fruit d’aquesta pressió als defensors, li arriba la pilota a Adrià que marca el 0-1. I a la següent jugada s’escapa novament Adrià que fa el 0-2. Sense baixar la intensitat del joc, Àngel sol dins l’àrea aconsegueix el 0-3. Per acabar de desfer a l’adversari, Antoni Pitarch veu forat i amb un xut col·locat fa el definitiu 0-4. A destacar el paper decisiu de la nostra afició.

4 període (1-2): bona combinació quan Toni Pascual treu la pilota controlada i li passa a Adrià, aquest veu a l’altra part de camp a Àngel que xuta i al rebot del porter marca el 0-1. Seguim pressionant a tot el camp. Gran ocasió per a Pau Pérez que engalta una forta gardela que surt fregant l’escaire. Degut al continuat atac de L´Ulldecona, a la sacada d’un córner i amb un tir sec d’Adrià fem el 0-2. En una de les poques ocasions de la rapitenca i amb un tir molt ajustat al pal, se l’escapa la pilota a Carles i el davanter de la rapitenca molt atent aconsegueix l´1-2. Molts nervis i molta intensitat dins i fora del terreny de joc als últims minuts