U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 29 de novembre del 2008

FC Ulldecona 3- 1 Amposta Blanc

Bon partit el disputat avui al Cami des Terrés. Ha caigut el lider davant d'un equip molt compacte i solid en defensa. Gols d'Adrià i Toni Pitarch i un altre, un gran gol, de Pau, que en una internada per la banda dreta a col.locat en xut creuat amb la seva cama esquerra.

Les fotos del partit.

La crònica per Toni Pascual

C.F.ULLDECONA: 3 (0-2-1-0) 9 punts - Punts classificació: 3
C.F.AMPOSTA"BLANC": 1 (0-0-0-1) 7 punts - Punts classificació: 1

Dissabte al camp municipal d´Ulldecona vam poder presenciar un bon partit de futbol. Els tècnics de l´Ulldecona van saber moure els seus homes en cada moment, ja que davant teníem un gran equip com es l´Amposta "Blanc". Desde el primer període la defensa de l´Ulldecona es va tindre que emprar a fons, fent un gran treball sobretot Toni i Pau que van estar a un gran nivell desbaratant totes les ocasions del rival. Si seguim així ja pot tremolar La Sénia.


1 període (0-0): comença el partit i l´Amposta surt pressionant constantment a l´Ulldecona. Ens costa molt sortir del nostre camp, pero l´Amposta no pot fer rés ja que sempre s´estavellen contra el mur Toni, Pau, Alex i Llull. Molt bé l´equip defensivament.

2 període (2-0): seguim amb l´equip enculat degut a la contínua pressió de l´Amposta. En una de les poques ocasions de l´Ulldecona, s´escapa Antoni Pitarch que xuta i al rebot del porter torna a arribar-li la pilota i ara sí marca l´ 1-0 de xut creuat. Tot seguit son els nostres davanters Jovani, Antoni Pitarch i Adrià els que fruit de la pressió realitzada pot aconseguir el 2-0 per mig d´Adrià.

3 període (1-0): joc amb molts nervis, molt intens i molt futbol. A destacar el treball defensiu i el "golasso" de Pau que sen va per la banda dreta, arriba a l´angle de l´àrea, es col·loca la pilota a la seva cama bona (l´esquerra) i llança un tir imparable al pal llarg del porter. Un gran gol.
Ja a la fí ocasió desaprofitada per a Angel que no ha estat encertat en el día d´avui.

4 període (0-1): ja amb el partit guanyat l´equip es relaxa una mica i l´Amposta ens fa el 0-1 en una escapada fins la mateixa ratlla de gol. L´equip una mica descompensat segueix treballant bé amb Marc, Miquel i Lluc lluitan totes les pilotes.
A destacar una bona aturada de Carles a un fort xut desde fora l´àrea.
En definitiva un gran partit.

Les valoracions dels tècnics, Ivan i Ruben.