U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 18 de novembre del 2008

Primera derrota de la temporada...

FC Ulldecona 2 - 7 Rapita Blanc

Moltes vegades ha hagut d'anar Carles al fons de la xarxa a buscar la pilota. Segur que en successius partits anirem a millor.

Les fotos del partit.

La Crònica per Toni Pascual.

C.F.ULLDECONA: 2 (2 empatats:4 punts + 2 perduts:2 punts) = 6 PUNTS.
U.E.RAPITENCA"BLANC": 7 (2 empatats:4 punts + 2 guanyats:6 punts) = 10 PUNTS.

Primera derrota de la temporada. Partit amb poc futbol per part de l´Ulldecona. Seguim sense esclatar i demostrar la veritable validesa del nostre equip. No se a que es degut però ja fa un parell de partits que no acabem d’entrar en joc, com si estesem absents. Els tècnics tindran treball afegit ja que tots sabem que tenim un bon equip però tenim que jugar com a tal. Passant-se la pilota d’uns als altres i fen jugades i combinacions, com ja han demostrat que poden fer, i quan així ha estat, ja es una altra cosa. Esperem que millori per als propers partits, ja no en quan al resultat, si no en jugar a futbol.

1 període(1-1): part molt igualada pels dos equips. La Rapitenca ens marca el 0-1 de rebot a Alex. En uns instants Àngel fa l’empat 1-1 en un contraatac molt ràpid. Els d’Ulldecona apreten als últims moments però sense definir.

2 període(0-1): a destacar una claríssima ocasió per a Àngel que es presenta davant el porter i a porta buida envia la pilota fora incomprensiblement. Es en aquesta jugada on possiblement s’ha decantat el partit en favor d’uns o altres. L´Ulldecona acumula molta gent enrere i en una jugada amb molts jugadors defensant dins l’àrea, li arriba una pilota solta a l’únic davanter de la Rapitenca que de xut ajustat al pal aconsegueix el 0-1.

3 període(1-1): de bon començament Adrià de jugada personal arriba fins davant el porter visitant i afusella al porter 1-0. Reacciona ràpidament la Rapitenca i de tir ras des de la vora de l’àrea passa la pilota per baix les cames del porter Carles. El joc del rival sempre presenta el mateix esquema, 3 jugadors sempre en defensa i el nº 8 al davant fent tornar bojos a tot l’equip.
4 període(0-4): quan ens pensaven que aquí reaccionaríem, es on més ens hem enfonsat. A la primera de canvi ens fan el 0-1 quan Carles saca de porta fluix i el davanter al primer toc xuta a plaer. El 0-2 l’aconsegueix el nº 8 de la Rapitenca quan s’escapa molt ràpid i no el pot aturar ningú. Tot seguit i de fort xut des de l’angle de l’àrea, Carles ni la veu entrar 0-3. Ja a la fi del partit ens fan el 0-4 definitiu d’aquest període quan la cosa ja anava tot a l’ample

Escolta les valoracions del partit fetes per Ruben.