U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 29 de novembre del 2008

FC Ulldecona 3- 1 Amposta Blanc

Bon partit el disputat avui al Cami des Terrés. Ha caigut el lider davant d'un equip molt compacte i solid en defensa. Gols d'Adrià i Toni Pitarch i un altre, un gran gol, de Pau, que en una internada per la banda dreta a col.locat en xut creuat amb la seva cama esquerra.

Les fotos del partit.

La crònica per Toni Pascual

C.F.ULLDECONA: 3 (0-2-1-0) 9 punts - Punts classificació: 3
C.F.AMPOSTA"BLANC": 1 (0-0-0-1) 7 punts - Punts classificació: 1

Dissabte al camp municipal d´Ulldecona vam poder presenciar un bon partit de futbol. Els tècnics de l´Ulldecona van saber moure els seus homes en cada moment, ja que davant teníem un gran equip com es l´Amposta "Blanc". Desde el primer període la defensa de l´Ulldecona es va tindre que emprar a fons, fent un gran treball sobretot Toni i Pau que van estar a un gran nivell desbaratant totes les ocasions del rival. Si seguim així ja pot tremolar La Sénia.


1 període (0-0): comença el partit i l´Amposta surt pressionant constantment a l´Ulldecona. Ens costa molt sortir del nostre camp, pero l´Amposta no pot fer rés ja que sempre s´estavellen contra el mur Toni, Pau, Alex i Llull. Molt bé l´equip defensivament.

2 període (2-0): seguim amb l´equip enculat degut a la contínua pressió de l´Amposta. En una de les poques ocasions de l´Ulldecona, s´escapa Antoni Pitarch que xuta i al rebot del porter torna a arribar-li la pilota i ara sí marca l´ 1-0 de xut creuat. Tot seguit son els nostres davanters Jovani, Antoni Pitarch i Adrià els que fruit de la pressió realitzada pot aconseguir el 2-0 per mig d´Adrià.

3 període (1-0): joc amb molts nervis, molt intens i molt futbol. A destacar el treball defensiu i el "golasso" de Pau que sen va per la banda dreta, arriba a l´angle de l´àrea, es col·loca la pilota a la seva cama bona (l´esquerra) i llança un tir imparable al pal llarg del porter. Un gran gol.
Ja a la fí ocasió desaprofitada per a Angel que no ha estat encertat en el día d´avui.

4 període (0-1): ja amb el partit guanyat l´equip es relaxa una mica i l´Amposta ens fa el 0-1 en una escapada fins la mateixa ratlla de gol. L´equip una mica descompensat segueix treballant bé amb Marc, Miquel i Lluc lluitan totes les pilotes.
A destacar una bona aturada de Carles a un fort xut desde fora l´àrea.
En definitiva un gran partit.

Les valoracions dels tècnics, Ivan i Ruben.

dissabte, 22 de novembre del 2008

Amposta negre 0 - 10 Fc Ulldecona

Bon partit el realitzat avui a Amposta, afavorit també per la feblesa del rival. Bona actitud la demostrada durant tot el mach.
Avui, també hem estrenat la nova equipació commemorativa de les Quinquennals 2009.
Les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
C.F.AMPOSTA "NEGRE": 0 (4perduts) 4 punts.
C.F.ULLDECONA: 10 (4guanyats) 12 punts.

Partit jugat a plaer pels d’Ulldecona ja que el rival era d’un nivell inferior als altres equips que ens hem enfrontat fins ara. Tot i així cal destacar la bona actitud dels jugadors de L’Ulldecona. També alguna novetat com l’estrena de la nova equipació com podeu veure a la imatge recollida per la nostra fotògrafa Glòria. Miquel Garcia ha tingut que jugar de porter, per l’absència de Carles, i la veritat es que no ha tingut molt treball però ho ha fet perfectament. Homes gol nous com Àlex, Jovani i Miquel.
Solvència defensiva amb Toni, Pau i Llull, que s’està afermant cada cop més al igual que Lluc i Marc. I velocitat i gol al davant amb Adrià i Àngel.

1 període(0-2): a la primera de canvi contraatac d’Adrià que veu desmarcat a Pau i aquest xuta ras i col·locat fent el 0-1. Tot seguit Adrià s’apropa a l’angle de l’àrea i xuta a pal canviat fent el 0-2. Diverses ocasions per L’Ulldecona sense poder materialitzar.

2 període(0-2):
es aquí on Jovani demostra tot el seu potencial. Primer amb una jugada personal que trenca a tots els contraris i deixa la pilota a Àngel que no pot definir. Novament Àngel xuta a porta i al rebot del porter un Jovani molt atent aconsegueix el 0-1. En uns moments Adrià veu a Jovani que està desmarcat i li fa una bona passada que no desaprofita i marca el 0-2.

3 període(0-4): total domini de L’Ulldecona, pressionant sempre al contrari que no ofereix cap perill. El 0-1 el fa Àngel en una passada d’Adrià. Alex s’estrena marcant el 0-2 amb un tir de qualitat al pal llarg del porter. El 0-3 l’aconsegueix Adrià quan la pilota surt rebotada del pal a xut d’Àngel. I el 0-4 es obra d’àngel que arranca i creua la pilota a la sortida del porter. A destacar una ocasió de gol per a Lluc que no pot definir. Molta intensitat al joc sense deixar pensar al contrari.

4 període(0-2): bona combinació entre Lluc i Pau. Pau sen va de tots i de xut potent aconsegueix el 0-1. Es produeix el canvi de Miquel per Àngel com a porter, ja que Miquel havia estat tot el partit a la porta. Li arriba el premi a Miquel que fa el 0-2 molt atent i ràpid a l’hora de rematar.
Escolta les impressions del mister, Ivan.

dimarts, 18 de novembre del 2008

Primera derrota de la temporada...

FC Ulldecona 2 - 7 Rapita Blanc

Moltes vegades ha hagut d'anar Carles al fons de la xarxa a buscar la pilota. Segur que en successius partits anirem a millor.

Les fotos del partit.

La Crònica per Toni Pascual.

C.F.ULLDECONA: 2 (2 empatats:4 punts + 2 perduts:2 punts) = 6 PUNTS.
U.E.RAPITENCA"BLANC": 7 (2 empatats:4 punts + 2 guanyats:6 punts) = 10 PUNTS.

Primera derrota de la temporada. Partit amb poc futbol per part de l´Ulldecona. Seguim sense esclatar i demostrar la veritable validesa del nostre equip. No se a que es degut però ja fa un parell de partits que no acabem d’entrar en joc, com si estesem absents. Els tècnics tindran treball afegit ja que tots sabem que tenim un bon equip però tenim que jugar com a tal. Passant-se la pilota d’uns als altres i fen jugades i combinacions, com ja han demostrat que poden fer, i quan així ha estat, ja es una altra cosa. Esperem que millori per als propers partits, ja no en quan al resultat, si no en jugar a futbol.

1 període(1-1): part molt igualada pels dos equips. La Rapitenca ens marca el 0-1 de rebot a Alex. En uns instants Àngel fa l’empat 1-1 en un contraatac molt ràpid. Els d’Ulldecona apreten als últims moments però sense definir.

2 període(0-1): a destacar una claríssima ocasió per a Àngel que es presenta davant el porter i a porta buida envia la pilota fora incomprensiblement. Es en aquesta jugada on possiblement s’ha decantat el partit en favor d’uns o altres. L´Ulldecona acumula molta gent enrere i en una jugada amb molts jugadors defensant dins l’àrea, li arriba una pilota solta a l’únic davanter de la Rapitenca que de xut ajustat al pal aconsegueix el 0-1.

3 període(1-1): de bon començament Adrià de jugada personal arriba fins davant el porter visitant i afusella al porter 1-0. Reacciona ràpidament la Rapitenca i de tir ras des de la vora de l’àrea passa la pilota per baix les cames del porter Carles. El joc del rival sempre presenta el mateix esquema, 3 jugadors sempre en defensa i el nº 8 al davant fent tornar bojos a tot l’equip.
4 període(0-4): quan ens pensaven que aquí reaccionaríem, es on més ens hem enfonsat. A la primera de canvi ens fan el 0-1 quan Carles saca de porta fluix i el davanter al primer toc xuta a plaer. El 0-2 l’aconsegueix el nº 8 de la Rapitenca quan s’escapa molt ràpid i no el pot aturar ningú. Tot seguit i de fort xut des de l’angle de l’àrea, Carles ni la veu entrar 0-3. Ja a la fi del partit ens fan el 0-4 definitiu d’aquest període quan la cosa ja anava tot a l’ample

Escolta les valoracions del partit fetes per Ruben.

dissabte, 8 de novembre del 2008

Rapita Blau 6 - 6 FC Ulldecona

Partit molt disputat amb mitja part per cada banda gracies a que els de Ulldecona han sortit adormits. 3 gols d'Adrià, 2 de Àngel i 1 de Toni Pitarch han configurat el marcador final.
Un gol D'Àngel
Un gol d'Adrià.
Les Fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
U.E.RAPITENCA "BLAU": 6 ( 2 guanyats: 6 punts + 2 perduts: 2 punts = 8 punts)
C.F.ULLDECONA: 6 ( 2 perduts: 2 punts + 2 guanyats: 6 punts = 8 punts)

Aquest dissabte ens hem desplaçat al camp de la U.E.Rapitenca"Blau" on hem pogut presenciar dos partits en un. Dic això perquè la primera part ha estat totalment dominada per la Rapitenca i els d´Ulldecona no han entrat en joc en cap dels dos primers períodes. La veritat es que ha estat una cosa rara, no se si es perquè estaven dormits, però la qüestió es que no hem fet ni un sol xut a porta ni hem creat perill en cap moment. A mitja part els tècnics Ivan i Ruben els han assegut a terra i era per veure. Tots els jugadors callats, escoltant els consells dels "misters" i al reprendre el joc s’ha produït una total transformació. Han sortit amb ràbia, han pressionat a l’adversari a la mateixa línea defensiva, sense donar cap opció al rival i guanyant els dos últims períodes. I tot això ajudats per l’empenta i suport duna afició entregada totalment amb el seu equip.

1 període (2-0): com ja hem dit, a la primera de canvi i en una escapada del mig camp, el davanter de la rapitenca encara a Carles i marca l´1-0. Tot seguit en una jugada amb molta gent dins l’àrea de l´Ulldecona, rematen i la pilota passa pel mig de varis jugadors 2-0. Domini continuat de la Rapitenca durant la resta del període.

2 període (3-0): joc molt espès i sense idees dels nostres. Això ens porta a que en un fluix xut que pareixia no portar perill aconsegueixen l´1-0. Degut al continuat atac de la rapitenca, i en una falta a la vora de l’àrea ens marca el 2-0 amb un fort xut a mitja altura tot i que Carles arriba a tocar la pilota. L´Ulldecona no fa ni un sol xut a porta, ja que estem tots replegats al darrere. En canvi ells en una de les diverses ocasions materialitzen el 3-0.

3 període (0-4): a partir d’aquí l’equip de l´Ulldecona mostra la seva veritable cara. Comença la segona part amb una altra actitud, rés a veure amb la primera part. Lluita, sacrifici i una pressió que no deixa pensar a l’adversari. Fruit d’aquesta pressió als defensors, li arriba la pilota a Adrià que marca el 0-1. I a la següent jugada s’escapa novament Adrià que fa el 0-2. Sense baixar la intensitat del joc, Àngel sol dins l’àrea aconsegueix el 0-3. Per acabar de desfer a l’adversari, Antoni Pitarch veu forat i amb un xut col·locat fa el definitiu 0-4. A destacar el paper decisiu de la nostra afició.

4 període (1-2): bona combinació quan Toni Pascual treu la pilota controlada i li passa a Adrià, aquest veu a l’altra part de camp a Àngel que xuta i al rebot del porter marca el 0-1. Seguim pressionant a tot el camp. Gran ocasió per a Pau Pérez que engalta una forta gardela que surt fregant l’escaire. Degut al continuat atac de L´Ulldecona, a la sacada d’un córner i amb un tir sec d’Adrià fem el 0-2. En una de les poques ocasions de la rapitenca i amb un tir molt ajustat al pal, se l’escapa la pilota a Carles i el davanter de la rapitenca molt atent aconsegueix l´1-2. Molts nervis i molta intensitat dins i fora del terreny de joc als últims minuts