U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 26 d’abril del 2008

Amposta Negre 0 - 15 CF Ulldecona

Desprès de la parada de la setmana passada, ja teniem ganes de futbol. De totes formes els xiquets han estat bons i no han volgut fer mes gols…


Algunes Fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual.

AMPOSTA NEGRE: 0 (4 perduts = 4 punts)

C.F.ULLDECONA: 15 (4 guanyats = 12 punts)

Partit on s´ha pogut veure la diferència entre els dos equips tal com reflexa la classificació A pesar de les absències a l’equip de l´Ulldecona ja que ens hem presentat sense cap dels dos porters, ha estat un partit fàcil i han pogut marcar gairebé tots els jugadors de l’equip. No ha estat ni de bon tros el millor partit de la temporada, on els nostres s’han dedicat a fer gols, encara que sense abusar,ja que s’hagueren pogut fer molts més. En quan al temps, un dia d’estiu, amb molta calor i molt sol, com podeu veure a les fotografies del aficionats de L’Ulldecona, sobre tot amb la del Sr. Estellé torrant la seva pell albina i sense cap esclat de cap pèl que apunti pels seus bessons immaculats i sedosos.
1 període: (Porter: Toni Pascual.) Comença el partit i Pere rep la pilota, fa una passada a Pau Pérez que xuta i al rebot Nacho xuta al travesser. Ja es veu el domini constant de l¨Ulldecona i es Antoni Pitarch quan al porter se li escapa la pilota i molt atent marca el 0-1. Moltes ocasions més per a l´Ulldecona sense encert.

2 període: (Porter: Antoni Pitarch.) Es aquí on comença a funcionar la punteria.
0-1. Nacho escorat li arriba la pilota a pase de Pere, se la prepara i xuta fort i creuat / 0-2. Toni Pascual dins l’àrea para la pilota, mira la porta i xuta fort sense que el porter pugui arribar. / 0-3. Pere molt llest, xuta una falta molt ràpid, sense donar temps a fer la tanca i la pilota entra vora el pal. / 0-4. li torna a arribar la pilota a Pere una mica forçat, però tot i així xuta suau i amb l’esquerra. / 0-5. Antonio amb molta gent dins l’àrea està atent i aprofita el rebot del porter per marcar. / 0-6. Altre cop Antonio sense que ningú li faci el marcatge, xuta des de dins l’àrea i amb l’esquerra. / 0-7. Pere a passada de Nacho s’escapa cara a porteria i enganya al porter.

3 període: (Porter: Pau Pérez). Ja a la primera jugada, el porter de l’Amposta xuta defectuós i Antonio amb molta intenció i al primer toc i per dalt del defensors i porter fa el 0-1. Tot seguit Pere amb un xut col·locat des de fora l’àrea aconsegueix el 0-2. Sense que l’Amposta pugui sortir del seu camp, Pere xuta al pal, la pilota es passeja per tota la línea de porta i al rebutjar la pilota la defensa, el mateix Pere afusella al porter fent el 0-3. Ara li toca fer el 0-4 a Denis que des de fora l’àrea xuta i la pilota passa per l’únic lloc possible amb molts jugadors dins l’àrea.

4 període: (Porter: Pere Estellé). Pot ser en l’única ocasió que ha tingut l´Amposta degut a una escapada, Pere fa una gran aturada. A continuació li arriba la pilota a Nacho que veu passadís, xuta i se li escapa al porter fent el 0-1. Ara es pau Pérez qui es desfà de dos defensors i xuta suau sense que el porter pugui arribar a aturar la pilota. 0-2. Es veu alguna de les poques jugades de l´Ulldecona entre Pau Pérez i Nacho que atura el porter de l´Amposta. El 0-3 definitiu l’aconsegueix Nacho en una gran jugada personal que regateja per tres cops als defensors i xuta culminant una bona actuació.

diumenge, 13 d’abril del 2008

La Sènia B 4 - 9 CF Ulldecona

Ni Eolo ni el Prebenjamí de la Sènia han pogut amb els titans del CF Ulldecona. Nova victòria a domicili que consolida a l’equip com un dels millors de la lliga.

Un gol de Pere
i un dels quatre gols que va fer Pau.Toni Pascual lluitant una pilota. Quin canvi ha fet d'una temporada a l'altra!!!

Les Fotos del partit.

La crònica per Toni Pascual (pare).

C.F. LA SENIA B: 4 ( 2 empats: 4p + 2 perduts: 2p = 6 punts)
C.F.ULLDECONA: 9 ( 2 empats: 4p + 2 guanyats: 6p = 10 punts)

Nou desplaçament a La Sénia el dissabte dia 12 per a jugar a les 11h contra el C.F. La Sénia B, amb un temps com sol ser habitual amb vent fred. Tot el contrari de com va ser el partit de rivalitat, difícil, intens, jugat amb força pels dos equips i amb tensió dins i fora del terreny de joc.

1 període: primers minuts amb molt respecte per les dues parts. El primer gol de l´Ulldecona arriba quan Pere fa una passada interior, es creua Pau Pérez que despista a la defensa local i es fan el gol en pròpia porta 0-1. Nova ocasió per a Pau Pérez que atura el porter de La Sénia. A la següent jugada li arriba la pilota a Pere dins l’àrea i de xut ajustat aconsegueix el 0-2. La Sénia escurça distàncies quan Felix (nº7) s’escapa fins al fons de la ratlla sense que Pau Morera el pugui aturar, xuta i Nacho al intentar rebutjar la pilota es fa el gol en pròpia porta 1-2. Reacciona l´Ulldecona i Pere per tres vegades consecutives xuta i el porter de La Sénia respon també amb tres bones aturades. Ja al acabament, Pere Estellé des de una part de l’àrea veu a Pau Pérez desmarcat, li fa una gran passada i Pau P. enganya al porter a la sortida fent l´1-3.

2 període: comença amb una claríssima ocasió per a Toni Pitarch que no pot aprofitar i una altra que Pere xuta una falta des de fora l’àrea i la pilota va al pal. Novament el nº 7 de La Sénia arranca del seu camp, creua tot el terreny de joc, entra a l’àrea de l´Ulldecona i al la sortida del porter fa l´1-0. Equip una mica descompensat. Minuts amb molta feina per la defensa i bones aturades d'Oriol Morera. Al davant Pere lluitant i donant assistències a Toni Pitarch però sense encert, sobre tot quan engalta un fort xut des de el punt de penal que para el porter. Pau Morera en defensa s’ha d´emplear a fons per aturar els atacs de La Sénia, sobre tot del nº7 Felix i les pujades del nº2 Pol Sabaté Ferreres. Entrem en una fase de joc dur quan Pere en una escapada rep un cop per darrere on no s’assenyala rés i a la següent jugada després d’anar-se per força i velocitat aconsegueix empatar 1-1.

3 període: de bon principi i en un atac de l´Ulldecona, surt una pilota rebotada i des de fora l’àrea Pau Pérez xuta ras per mig de molts jugadors fent el 0-1. Immediatament, Pere veu desmarcats a Toni Pascual i Pau Pérez dins l’àrea, els passa la pilota i es Pau P. qui remata suau el 0-2. Com es pot veure a la foto nº 43, Toni Pascual felicita al seu company com si el gol hagués estat d'ell. Això es un equip. En una jugada desafortunada i d’un fort xut que Raul arriba a tocar, però no pot aturar, La Sènia retalla distàncies 1-2. I ja en un joc per part de l´Ulldecona una mica descontrolat ens fan el 2-2 sense que Raul pugui fer rés.

4 període: es aquí on se demostra quan un equip està al lloc que li toca a la classificació general. En una sacada de banda, Pere se’n va per la línea de fons, dribla al defensa, aguanta la sortida del porter i marca el 0-1. Un gran gol. Joc amb molta intensitat. El nostre porter Raul molt atent a diverses ocasions de La Sénia. Li arriba una pilota a Pere, entra dins l’àrea, regateja dos defensors i enganya al porter fent el 0-2. Un gol "marca de la casa". El 0-3 el fa Pau Morera en una passada de Pere i Pau M. engalta un xut a mitja altura. El nº14 de La Sénia, ja a la fi del partit, en una escapada creua tot el camp amb molta força i xuta al pal de la porta de l´Ulldecona.

dilluns, 7 d’abril del 2008

Victoria al Derby.

FC Ulldecona 10 - 3 CF AlcanarAquesta vegada, Pau Morera ha estat l'encarregat d'obrir la llauna amb 2 gols al primer quart i donant un tercer a Pau Pérez.

Les Fotos del partit.

La crònica per Toni Pascual.

C.F.ULLDECONA: 10 (3guanyats:9 p. 1perdut:1p.= 10 punts)
C.FALCANAR: 3 (3perduts:3 p. 1guanyat: 3 p.= 6 punts)

Partit jugat en un horari poc habitual, 17 h., però això no ha estat inconvenient per aconseguir una nova victòria.

1 període: comença el partit amb una ocasió per a l'Alcanar al tirar una falta i rematar alt amb el cap. Això ens fa estar atents i comencen a funcionar. Diverses ocasions quan Pere agafa una pilota al mig camp, fa una passada llarga a Pau Morera que xuta des de fora l’àrea vora el pal. Altre cop Pere a Pau M. però l’encert del porter per dues ocasions desfà el perill. A la tercera, i novament Pere, en una escapada per la banda, li fa una assistència a Pau Morera que marca l´1-0. Tot seguit Pau M. s’escapa per força i amb un xut ras fa el 2-0. reacciona l'Alcanar i amb un xut per dalt del porter Oriol escursa distàncies 2-1. Sense donar opció al rival, arriba el 3-1 quan Per Estellé assisteix a Pau Morera que toca suau i li regala el gol a Pau Pérez.

2 període: només començar Oriol Morera ens ofereix una excel·lent aturada ("palometa"). A continuació, ocasió per a Toni Pitarch que no pot definir. Li arriba la pilota a Pere i en una jugada personal dins l’àrea fa l´1-0. Immediatament l'Alcanar empata el partit 1-1 amb un bon gol de xut creuat des de l’angle de l’àrea. Tot seguit Pere roba la pilota a mig camp d’ells, regateija tots els que li surten i enganya al porter 2-1. Nova ocasió per a Toni Pitarch que busca el gol però arriba forçat. Ja al acabar, Pere torna a fer una escapada des de el nostre camp i al intentar passar-li a Giovanni, la defensa de l'Alcanar es fa el 3-1 en pròpia porta.

3 període: en una pilota solta vora l’àrea, el mister Moha li crida a Nacho per a que xute, i fent-li cas engalta un fort tret a mitja altura marcant l´1-0. En uns moments Pere, sobrat de força i aixecant el cap fa el 2-0. El 3-0 arriba quan l’àrbitre, Sr. Rubén, dona la llei de l’avantatge en una empenta a Pere i Nacho col·locat bé anota el gol. En una altra jugada dins l’àrea de l'Alcanar, després de molts tocs i molts jugadors, li arriba la pilota a Pere que afusella al porter 4-0.

4 període: amb el partit ja guanyat, encarem l’últim període més relaxats. Bona actuació de Miquel Garcia tallant al darrere. Ocasions per als dos equips. En una d’aquestes i en un xut de l'Alcanar des de fora l’àrea, toca la pilota a la cama de Pau Morera i Raul no pot fer rés per evitar el 0-1. L'Alcanar jugant al xut hagués pogut marcar un altre gol.