U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 25 de març del 2008

Torneig de Pasqua de Vinaròs

Meritori quart lloc obtingut. Lo més destacat la victòria davant del Villarreal (molt poqueta cosa), i la designació de Pere Estellé com a millor jugador del torneig.

Pere Estellé, designat millor jugador del torneig.

Les fotos dels partits amb les secuències de alguns gols.

Cinc cèntims del torneig i una petita crìtica (constructiva) de Toni Pascual (segur que molts de nosaltres pensem lo mateix):

El diumenge 23/Març, l’equip del Prebenjamí del C.F.Ulldecona es va desplaçar fins a Vinaròs per disputar el VIII TORNEIG DE FUTBOL-7 DE PASQUA amb 7 equips més: C.F.BENICARLÓ,B.F., C.F.COSTA AZAHAR CASTELLÓN, U.E. RAPITENCA, SELECCION TODO FUTBOL, VILLARREAL, C.F., VINARÒS,C.F."A" i VINARÒS C.F."B". Des d’aquí volen felicitar als organitzadors ESCOLA FUTBOL BASE VINARÒS C.F., i també a tots els espectadors, tècnics i jugadors per la seva esportivitat. Llàstima del temps que va fer, ja que el fort vent va impedir que es veiés futbol de més qualitat, doncs va ser gairebé impossible lligar bones jugades. Tot i així, els de l'Ulldecona van aconseguir un meritori quart lloc, amb una victòria al Villarreal i dues derrotes amb Selecció Todo Futbol i C.F.Costa Azahar Castellón.

Villarreal 0 - 2 C.F.Ulldecona: gols de Pere i Pau Pérez davant d’un equip bastant fluix.

Selecció todo Futbol 3 - 1 C.F.Ulldecona: gol de Pau Pérez. Aquest partit ens va saber malament perquè s’hagués pogut guanyar, tot i que els contraris tenien molt físic i eren molt alts però l'Ulldecona va jugar millor.

C.F.Costa Azahar Castellón 6 - 1 C.F.Ulldecona: novament amb gol de Pau Pérez. Aquest partit es va jugar sense descans i es va acusar el cansanci. Es jugava el tercer i quart lloc, però van preferir que juguessin tots els jugadors i disfrutesin del torneig.

En acabar, tots els jugadors van ser obsequiats amb medalles, un trofeu per a l’equip i a destacar el trofeu otorgat a PERE ESTELLÉ com a MILLOR JUGADOR DEL TORNEIG. Felicitats Pere.

Abans d’acabar, vull agrair tots els pares que desinteressadament ajuden al bon funcionament de l’equip i en aquest cas puntual, fer menció a Vicent Estellé i Agustí Morera que van actuar com a entrenadors i delegats. Això va ser degut a que el nostre entrenador Moha es va desplaçar a Barcelona, no va poder venir i va donar l’avís al Sr, Josep Lluís Millàn. Que no sabeu qui és J.LL.Millàn ? Doncs es el màxim responsable del C.F.Ulldecona, lo President. A dia d’avui encara no ens ha dit ningú que no tindríem entrenador. Sr. President, crec que ens mereixem un poc d’atenció i respecte. Ja sé que els xiquets del Pre-benjami son els més petits del Club, però pot ser per això s’hauria de tenir un poc més de mirament. Esperem i desitgem que no torni a succeir.

2 comentaris:

Pepe Pérez ha dit...

Completament d'acord.

Anònim ha dit...

No és gens extrany el que vos ha passat en aquest cas en l'entrenador si no són capaços de mantenir un juvenil i de cumplir les coses que prometen al juvenil, ja no cal dir al equip més menut de totes les categories del futbol base... La veritat una llàstima moltes vegades la actitud del club davant dels jugadors i equips del futbol base...

Hector