U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimecres, 19 de març del 2008

Ets el millor, Felicitats!!!

Fa uns dies felicitàvem a Jesús per la convocatòria amb la selecció catalana. Ara per que la seva aportació ha estat decisiva. Moltes felicitats!!!
"LA SELECCIÓ SUB 18 TAMBÉ GUANYA PER 1-0 A MADRID I ESTARÀ A LA FASE FINAL
El defensa Jesús García ha estat l'autor de l'únic gol català en un partit molt disputat i ple d'interrupcions, que classifica a la selecció de Marc Vives per a les semifinals del Campionat d'Espanya. "

"La Selecció Catalana Sub 18 de Marc Vives tan sols ha necessitat 8 minuts per encarrilar i, a la vegada, resoldre el seu partit disputat aquest matí a Banyoles davant Madrid. El defensa central del Badalona, Jesús García, ha aprofitat una jugada enredada dins de l'àrea madrilenya després del llançament d'un córner per anotar l'1-0 que, al final, seria definitiu. Canàries, Galícia i Múrcia poden ser, a falta de la confirmació oficial de la RFEF, els rivals en semifinals d'una selecció catalana que avui s'ha hagut de posar el vestit de feina per guanyar a una selecció madrilenya que fins i tot ha arribat a estavellar dues pilotes al travesser en dos xuts del mateix jugador, Jorge Sáez. Encara que Madrid no ha estat l'única selecció que s'ha trobat amb el pal com enemic. Lucas Porcar, davanter de l'Espanyol, ha estavellat un tret ras al pal (m. 59). Però les dues ocasions més clares de Catalunya les ha tingut Iago Falqué, davanter del Barcelona, que no ha sabut resoldre dos mà a mà amb el porter madrileny en els minuts 38 i 79. Al final, però, Catalunya ha imposat la seva major solidesa defensiva en un partit que ha acabat amb la doble expulsió de Jorge Sáez i del defensa de l'Espanyol, Àngel Martínez."

A la foto falta L'Oriol Romeu, lesionat, anims i et veiem a la fase final.

La noticia a la federació catalana de futbol, amb resultats inclosos. També podeu veure les fotos dels partits.