U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 10 de març del 2008

"La Bèstia..."

CF Ulldecona 2 - 3 Rapitenca Blau

Els dos partits que s'han perdut aquesta temporada han estat contra el mateix equip. Es posa més dificil la consecució del títol de lliga, tot i així, l’equip està fent una molt bona temporada.
Les Fotos del Partit
La crònica, per Toni Pascual.
C.F.ULLDECONA: 2 (3 empats:6 punts 1perdut:1 punt= 7punts)
RAPITENCA BLAU:3 (3 empats:6 punts 1guanyat:3 punts=9punts)

Partit molt esperat per veure en acció als dos millors equips del campionat. El Rapitenca Blau com a primer classificat i el C.F.Ulldecona segon. Partit igualat on l´Ulldecona li ha ficat la victòria molt difícil i per la mínima a una Rapitenca ordenada i ben posicionada al camp. En definitiva ha guanyat el millor dins del terreny de joc, cosa que no puc dir en quan a l’afició Rapitenca, senzillament deplorable: talls de mànega al fallar un xiquet un penal, insults a l’àrbitre, a la seva família, insults xenòfobs,... fins que el noi que actuava d’àrbitre, demostrant que ell si té educació, es va canviar per un altre company i no va deixar que la cosa anés a més. Hem jugat contra molts pobles d’aquestes comarques, però puc assegurar que els aficionats de la Ràpita són únics. Però no entenen que son xiquets de 6, 7, i 8 anyets que disfruten amb l´esport que els agrada i a més son els seus fills ? Bé, ja no dic rés més perquè aquest mal que pateixen es veu que no te remei. Només felicitar als xiquets de la Rapitenca Blau per la victòria i també als de l´Ulldecona per la magnífica temporada que estan fent.

1 període: als primers moments de partit i a la sacada d’un córner, es queda la pilota solta dins l’àrea de l´Ulldecona i la Rapitenca aprofita per marcar el 0-1. Reacciona de seguida l´Ulldecona i en un contraatac Pau Morera li fa una molt bona passada a Pere que xuta, rebutja el porter i al segon remat empata 1-1. Molta lluita al mig camp i amb molt de ritme per tots dos equips. A destacar una ocasió per a Pau Morera que des de fora l’àrea xuta al pal.

2 període: Seguim amb la mateixa intensitat de joc. Partit vibrant. La Rapitenca està a punt de marcar quan el davanter encara a Oriol Morera i no veu al seu company totalment desmarcat. Ocasions per als dos equips sense moure’s el marcador.

3 període: només començar, contraatac del davanter de la Rapitenca que per velocitat arriba a l’àrea nostra i creua a la sortida del porter 0-1. L´Ulldecona perd una mica de consistència en el joc degut als canvis efectuats. Tot i així plantem cara al rival. Raúl fa una bona aturada a un xut molt fort que va al travesser. Domini de la Rapitenca, però en un atac, Pere al fer una centrada dins l’àrea, un defensor toca la pilota amb la mà i s’assenyala penal. El tira el mateix Pere i atura el porter. Llàstima l’ocasió perduda per empatar el partit Es en aquest moment quan l’afició de la Rapitenca es transforma i deixa anar tot el seu repertori. Al·lucinant!!

4 període: a la primera ocasió la Rapitenca ens fa el 0-1. En una jugada per la banda Pau Morera es caçat amb una duríssima entrada i te que ser substituït. Con era d’esperar, i amb l’educació característica, encara es ara que algú de la Ràpita digué que es disculpa. L´Ulldecona acusa falta de ritme amb un joc una mica lent, cosa que aprofita la Rapitenca amb un xut al pal i una bona aturada de Raúl. En un contraatac nostre Pere torna a rebre una dura entrada sense pilota, i en una nova ocasió Pau Morera iguala el marcador 1-1 quan tira al pal contrari del porter. Com a final s’assenyala penal contra l´Ulldecona que la Rapitenca no pot materialitzar degut a la bona aturada de Raúl. Felicitats a tots los jugadors dels dos millors equips del campionat.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

El dissabte es va jugar un partit de futbol entre el Prebenjamí de l'Ulldecona i la Rapitenca Blava, va ser un partit molt igualat i bonic. El resultat just, va guanyar l'equip millor, clar mereixedor del lloc que ocupa a la classificació, des d'aquí felicitar als xiquets de la Rapitenca Blava i als seus entrenadors pel treball fet. També, com no felicitar a l'equip de l'Ulldecona, que també es mereix el segon lloc que ocupa, ja que va plantar cara a un líder i va perdre tan sols d'un gol, un equip on juguen tots els integrants de l'equip, de primer i de segon any, on no es queden xiquets a la banqueta sense jugar ni un segon, per això, perquè són xiquets que tenen 6 , 7 i 8 anys,i no jugadors de primera divisió.
El meu fill, quan acaba un partit, guanye o pergue està content perquè disfruta en l'esport que fa. Pot ser els que perdem el nord som els pares, pensant que demostrem no se sap exactament el que quan els nostres fills guanyen un partit. I anem donant imatges lamentables per aquests camps (insultant als arbits amb talls de mànega inclosos, botifarres com diem en aquesta zona), que crec no són gens instructives per a ningú. I no me val dir que el futbol és així , perquè pot ser llavors ens tindrem que dedicar a una altra cosa, i el que ens agrada de veritat és jugar a futbol. Senyores mares,no m'agradaria utilitzar aquella frase tan masclista, “millor que es queden a escurar a casa”, més que res perquè sóc també dona i m'agrada veure jugar a futbol al meu fill.
Aquest any hem jugat vàries vegades en equips de la Ràpita, dels quals em queden alguns recods, com un calcetí amb un forat, que per cert no va ser ni falta, o un blau més recent d'aquesta setmana ,
al tobillo del meu fill . Podem practicar el joc dur però no brut ( amb algun comentari desafortunat dels entrenadors: que no passe!) i després demanar disculpes,. Això els hem d'ensenyar? Primer a pegar i després disculpar-se?.També recordaré la vergonya de vore a algunes mares ( no totes) saltant i fent gestos desagradables, quan un xiquet va fallar un penalt. I insultant a l'àrbit, (clar com a Ulldecona no ens arbitra un xiquet podem dir el que vulguem). Pensem que estos xiquets jugaran un munt d'anys, que hem de convertir-ho en una guerra?.
Des d'aquí torno a felicitar als xiquets de l'equip de la Rapitenca Blava ,i com no als d'Ulldecona pel partit de dissabte.
M José

Anònim ha dit...

- Recordi que els nens i nenes practiquen un esport per la seva pròpia diversió, i no per la dels pares.

Anònim ha dit...

Crec que el partit que es va donar lloc el dissabte passat al camp de l'Ulldecona en que jugaven l'Ulldecona- Ràpita Blava va ser injust.

Els de la ràpita blava podrien ser molt bons però d'educació poca...
No crec que estigui gens bé que alguna pija d'aquelles hagués de fer "botifarra" als xiquets.
NO ES UN BON EXEMPLE!!!

sort a l'Ulldecona al pròxim partit. ÁNIMS!!

Att: las meninas

Anònim ha dit...

Esperem que es recuperi pronte el PAU PÉREZ!!!

Des d'aqui també dir que ànims a l'Ulldecona que el pròxim partit l'han de guanyar*

Nacho

Anònim ha dit...

soy un aficionado y veo que hay niños que juegan muy poco rato cuando tendrian que jugar todos igual, tambien me he dado cuenta que hay un portero que un rato juega de portero y otro rato de jugador, lo veo muy injusto,y esto que no tengo nungun niño que juegue al futbol.Por favor que son niños. Y referente al benjamin tam bien veo injusto que el entrenador sea el padre de un niño y que niños mas pequeños juegen partidos cuando hay niños de su equipo sin convocar o en el banquillo

Anònim ha dit...

Deducació ben poqueta larbitre del partit perque planta cara als pares i amenasarlos de mort no es que sigue de molta educació. I al nostre entrenador de la Ràpitenca aqui a casa nostra un dels pares de un dels nens tambe es va ficar en ell. Vull dir que deducació ben poqueta

Anònim ha dit...

L'àrbit no va reaccionar bé, d'acord. Però pot ser hauries de saber el que li van dir exactament (paraules que no penso reproduir ) , i pensar com reaccionaries tu

Anònim ha dit...

Jo si que penso reproduir exactament lo que li van dir: FILL DE PUTA, ME CAGO EN LA MARE QUE ET VA PARIR i MORO DE MERDA.
Cadascú que reaccione com vulgue, pero crec que Yasín va reaccionar de la manera més educada possible en uns fets d´aquesta mena.
Toni Pascual.

Anònim ha dit...

MOLTES FELIÇITATS A PERE ESTELLE PER SER EL MILLOR JUGADOR AL TORNEIG DE PASCUA F-7 JUGAT A VINAROS EL DIUMENGE 23/03/2007.

EUGENI