U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 25 de febrer del 2008

CF Ulldecona 7 - 0 Vinarós.

Victòria molt facil davant d'un vinarós molt canviat comparat amb el de la primera volta. Felicitats a Toni Pitarch pel seu primer gol.

El gol de Pere.

Les Fotos del partit.
La Crònica per Toni Pascual.
C.F. ULLDECONA: 7 (3guanyats:9punts 1empatat:2punts= 11 punts)
C.F. VINARÒS: 0 (3perduts:3punts 1empatat:2punts= 5 punts)

Seguim amb la dinàmica habitual de victòries. Esperem seguir així, encara que lo més important es veure una evolució positiva dels nostres futbolistes. El Vinaròs es va presentar dissabte amb un equip que no tenia rés a veure amb el que varem jugar al camp d’ells la primera volta, amb jugadors nous i de més físic.

1 període: ja de bon començament, Pere des de dins l’àrea fa una assistència a Toni Pitarch que molt atent remata i aconsegueix l´1-0 per a l'Ulldecona i el seu primer gol oficial. Gol molt merescut per la seva lluita i perquè se li va negar amb diverses ocasions al passat partit. Felicitats. Assetjament a la porta del Vinaròs amb un joc molt ràpid Tant solos una ocasió per al Vinaròs que Oriol Morera s’encarrega de fer una gran aturada en un xut molt fort que anava dins la porta. Seguidament Pere Estellés amb jugada personal s’escapa, aguanta la sortida del porter i fa el 2-0.

2 període: comença amb un gran gol de Nacho quan aguanta per dues vegades l’entrada del defensa i xuta molt fort sense cap opció per al porter, 1-0. Oriol Morera veu a Pere en punta, saca de porta fort i amb molta vista, Pere arriba fins la línea de fons, fa la passada enrere i Pau Morera que venia des de la seva àrea només li cal ficar el peu i fer el 2-0. Diverses jugades amb moltes bones passades i fent córrer la pilota. Molt bé la defensa amb un Pau Morera poderós, autoritari i contundent. Novament li arriba la pilota a Pere i amb molt de seny aixeca el cap i xuta vora el pal on no pot arribar el porter fent el 3-0. Només una ocasió clara per al Vinaròs on Oriol M. torna a estar pletòric, com ja ens té acostumats.

3 període: en una falta assenyalada fora l’àrea a favor de l'Ulldecona, Pere xuta i al rebot del porter Pau Pérez amb el xinoll busca el gol però no pot definir. Arriba la següent jugada i Pere veu desmarcat a Pau P. i aquest ara sí, de toc molt suau fa l´1-0. Seguidament Antonio entra dins l’àrea i fa el 2-0 enganyant totalment al porter. Total domini de l'Ulldecona.

4 període: temps de relaxació per part de l'Ulldecona amb el partit ja guanyat. El Vinaròs aprofita per tindre més possessió de pilota que els altres períodes però sense gols per part de cap equip 0-0