U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 29 de gener del 2008

Nova Victoria...

S.Jaume 6 - 7 CF Ulldecona

El gol de Pau amb la cama dreta amb el porter ja batut.

Les Fotos del partit (perdoneu el retràs).

La Crònica per Toni Pascual

CF SANT JAUME: 6 (3 perduts: 3 punts 1 guanyat: 3 punts = 6 punts)
CF ULLDECONA: 7 (3 guanyats: 9 punts 1 perdut: 1 punt = 10 punts)

Nova victòria i 3 punts més per a la classificació general. Partit on el sant Jaume ens ha guanyat en quan a físic ja que la majoria ens passaven més d’un pam. L’ulleu-ne avui ha saltat al terreny de joc amb l´´ equipament de color blau, i després d’estar un parell de dies pensant, crec que ha estat el color blau la causa del marcador de l’últim període.

1 període: de bon començament Pere veu molt bé a Pau Morera desmarcat, li passa i aquest entra a l’àrea i marca el 0-1 de xut creuat ras. Seguidament Antonio amb la pilota als peus aguanta la sortida del porter i al segon intent fa el 0-2. Després de diverses ocasions més de l’ulleu-ne degut al constant domini, Pere per velocitat sen va de tots i aconsegueix el 0-3. Ja al final, el Sant Jaume fa l´1-3 en un contraatac on Raül no pot fer rés.

2 període: a la primera jugada Pere es fa amb la pilota, regateja tots els que li surten al pas i marca el 0-1. L’ulleu-ne desplega un bon joc creant diverses ocasions com una de Toni Pitarch que no la toca bé, ó un fort xut de Nacho des de fora l’àrea. També una molt bona jugada de Nacho amb molt criteri al primer toc amb Pere i novament Nacho xuta al pal. Sense problemes en defensa amb un Tenis encertat.

3 període: al primer xut de Pere, el defensa la toca amb la mà dins l’àrea i s’assenyala penal que tira el mateix Pere sense sort ja que surt fora. En uns moments Pau Morera li fa una assistència a Pere dins l’àrea i a la sortida del porter marca el 0-1. Seguidament contraatac del Sant Jaume que Raül desfà amb una bona actuació cara a cara amb el davanter. Ocasió per a Nacho que xuta al pal. Quan ja s’acabava en una pilota solta Pere torna a marcar el 0-2.

4 període: sense comentaris. El 5-1 encaixat només ha estat degut als propis errors nostres i un gol fet a pròpia porta. Només destacar el gol de Pau Pérez desmarcat a pase de Pere.

dimecres, 23 de gener del 2008

Moltes felicitats!!!


Moltes felicitats, Jesús, per haver estat convocat per a la selecció catalana.

dilluns, 21 de gener del 2008

Nova victoria i dia de "estrenos"

FC Ulldecona 14 - 0 Amposta Negre
Eugeni un dels més treballadors en tot el partit ha sigut recompensat amb un gol. El seu primer gol! Felicitats.

Tambe hem de felicitar a Toni Pascual Jr. que al igual que Eugeni , avui ha fet el primer gol de la seva carrera, encara que qui més ho ha celebrat, ha sigut el seu pare, Toni. Aqui teniu una mostra.

Les Fotos del Partit.

La crònica per Toni Pascual (el de dalt...)

ULLDECONA: 14 (4 guanyats=12 punts) / AMPOSTA NEGRE: 0 (4 perduts=4 punts)

Partit fàcil davant d’un rival clarament inferior on hem pogut veure molts gols.

1 període: de bon començament Pere fa l´1-0 en una jugada on la toquen molts jugadors. Cal destacar la bona feina feta per Nacho al mig camp tant ofensivament com de contenció. Tot seguit, en una falta assenyalada fora l’àrea, Pere xuta i li bota davant del porter aconseguint el 2-0. Seguidament jugada per la vora de l’àrea que culmina la jugada Pau Morera de fort xut fent el 3-0. L’Amposta només fa un contraatac que Pau Pérez s’encarrega de desfer-lo. Novament Pere fa el 4-0 quan s’escapa de quatre defensors i xuta ras a la sortida del porter.

2 període: ocasió per a Toni Pitarch que no pot definir. Jugada d’Eugeni per tot lo frontal de l’àrea fins que entra dins i li fan penal. Ell mateix s’encarrega de tirar-lo però li para el porter. A destacar la bona actuació d’Eugeni en aquest període. Arribant a la fi, li fan una falta a Pau Morera fora l’àrea que xuta ell mateix, la pilota va al pal i entra dins la porta fent l´1-0

3 període: distracció de l’Amposta que aprofita, molt llest com sempre, Pere per fer 1-0. Seguidament li fan una falta a Antonio a la vora de l’àrea Pere li diu a Toni Pascual que la tiri, i d’un xut directe i col·locat vora el pal fa el 2-0.(primer gol oficial de Toni Pascual molt celebrat per ell i sobretot pel seu pare, jeje). Pau Pérez s’incorpora a l’atac, arriba dins l’àrea, li roba la pilota al porter i fa el 3-0. Ocasió per a Nacho que xuta a la cara del porter que ha que ser substituït però sense conseqüències físiques. Total domini de l’Ulldecona.

4 període: apart de moltes més ocasions per a l’Ulldecona com un xut al travesser de Pau Morera i una altra molt clara de Toni Pitarch, s’han aconseguit 6 gols en aquest darrer període: 3 gols de Pere (en un fa to ta la jugada ell sol, el segon enganya al porter i dos defenses i el tercer un xut creuat), 2 gols de Pau Morera (un de xut creuat i l’altre en remat dins l’àrea) i 1 gol d’Eugeni que d’aquesta manera obté la recompensa al bon partit que ha fet. Aquest gol d’Eugeni és el primer en competició i podeu veure la seqüència del gol en imatges a l’apartat de fotos (fetes pel nostre fotògraf professional Josep Pérez).

dilluns, 14 de gener del 2008

Torna la Lliga.

Amposta Blanc 2 - 3 FC Ulldecona.
Victoria pels gols però no pels quarts. Un empat a casa d'un rival dificil.


Nacho, el golejador de la jornada amb 2 gols.

Les Fotos del partit, aquesta vegada fetes per Glòria, i com veieu... MOLT REBÉ!!!

"El reportero dicharachero", Toni Pascual:

AMPOSTA BLANC: 2 (2empats:4 punts 1guanyat:3 punts 1perdut:1punt = 8 punts)

C.F. ULLDECONA: 3 (2empats:4 punts 1guanyat:3 punts 1perdut:1punt = 8 punts)

Empat a punts en un partit molt seriós davant un rival ben col·locat al terreny de joc i demostrant bon futbol. També comentar que les indicacions fetes per part de l’àrbitre al mister de l´Ulldecona en quan alguns jugadors crec que estan totalment fora de lloc, i si no ja ho veurà quan els visitarà un altre equip on sí es podrà queixar.

1 PERÍODE: molt respecte per part dels dos equips, amb molt de pase però sense efectivitat. L’Amposta sense xutar a porta i l´Ulldecona només destacar una jugada de Pere que es dribla 2 contraris i que Pau Morera no pot rematar, i també una altra de Pau M. que tira creuat al rebot del porter.

2 PERÍODE: es desperta l´Ulldecona. Bona jugada des de el darrere quan Eugeni li passa a Pau M. i aquest a Pere que es fa un "auto pase" fins l’àrea però sense definir la rematada. En uns moments, a la treta d’un córner Pau M. veu a Pere tot sol que al primer toc aconsegueix l´1-0. Tot seguit bonica jugada al primer toc entre Pau Morera i Pere que centra i Nacho engalta una "gardela" dins l’àrea que el porter no pot fer rés per evitar el 0-2. Seguim jugant al primer toc i alguna "bicicleta" de Pere per la distreta del públic.

3 PERÍODE: molt de joc igualat al mig camp. A destacar el Nº 9 de l’Amposta "Marc" fent jugades de mèrit però sense poder mai amb un Denis impecable. Sols amb una jugada que ens agafa despistats ens poden fer l´1-0 definitiu d’aquest període.

4 PERÍODE: molt emocionant. Comença Pere amb un tir al pal gairebé sense angle. Ocasions per als dos equips i joc una mica espès. L’Amposta en una jugada solta fa l´1-0, però en uns instants novament Nacho amb un xut ras i vora el pal aconsegueix empatar 1-1. Problemes per l´Ulldecona amb incursions del 9 de l’Amposta però sempre amb resposta d’un Denis molt atent o d’Oriol Morera fent bones aturades. Ocasió per a Pere encarat amb el porter que demostra bons reflexes. Partit boig i amb nervis amb ocasions per als dos equips. última jugada per a l’Amposta que està a punt d’aconseguir el gol amb una jugada de Marc.