U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 16 de maig del 2011

CF Ulldecona 3 - 6 Alcanar Blau

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 3gols(1-1-1-0) Punts partit: 6 PUNTS CLASSIFICACIO: 1
BENJAMI BLAU ALCANAR: 6gols(1-1-2-2) Punts partit: 10 PUNTS
CLASSIFICACIO: 3

Jornada atípica, ja que s´ha jugat el dimecres 04/Maig a les 18h, degut a les festes d´Alcanar. L´Alcanar, uns dels capdavanters del campionat, ha estat possiblement el millor equip al que ens hem enfrontat. Han demostrat bon nivell de joc, amb bona tècnica i bona situació dins al camp. A més, un equip compensat on no es noten els canvis efectuats. Pot ser sigue aquest detall el que ha decantat el resultat al seu favor. En quan als nostres, he de dir que han estat a un alt nivell en tots els aspectes. També pot ser que hagin fet un dels millors partits de la temporada. Rés a dir en quan a l´actitut de tots els jugadors. Si juguem sempre així, independentment del resultat, anem per bon camí. Felicitats pel partit.

1 període(1-1): part molt igualada tal com reflexa l´empat al marcador. El gol dels nostres la fet Pau de gol olímpic a la sacada d´un còrner.
2 període(1-1): seguim amb el bon joc i equilibrat pels dos equips.
S´anticipa l´Alcanar 0-1 en una desafortunada acció de Miquel. Tot seguit Hector aprofita una contar, es desfà de tres contraris i xuta al pal llarg 1-1.
3 període(1-2): torna Hector a ficar-mos al davant del marcador 1-0 de remat difícil dins l´àrea que se li escapa al porter. Reacciona l´Alcanar i ens empata de fort tret col.locat des de fora l´àrea.
Apreten ells i ens fan l´1-2 amb una bona jugada de banda a banda i fluix remat.

4 període(0-2): sortim forts al camp i avisem que podem fer mal al contrari, pero ens sorprenen amb un gran gol a pal canviat per tota l´escuadra. I el 0-2 ens el marquen també des de la frontal de l´àrea amb un tir fluix que Miquel no pot aturar.

dilluns, 2 de maig del 2011

Amposta Negre 4 - 3 CF Ulldecona

Un partit molt ajustat en el marcador davant d’un rival que crec que no ha evolucionat aquesta temporada. Personalment crec que haver canviat el sistema de joc habitual no ens ha beneficiat en res, tot i la victòria del primer quart.


La crònica per Toni Pascual:
BENJAMI AMPOSTA NEGRE; 4gols(0-1-1-2) Punts Partit: 9 PUNTS CLASSIFICACIO: 3
BENJAMI ULLDECONA BLANC: 3gols(1-1-0-1) Punts Partit: 7 PUNTS CLASSIFICACIO: 1

........ a veure com ho explico. Per mí ha estat un partit ple de sorpreses. Per una banda, tal i com està situat a la classificació, esperava un Amposta amb molt més nivell i no ha estat així. No sé si els faltaven jugadors o si no teníen el día, pero vist el joc desplegat ha sigut un equip totalment asequible per a que puguessim guanyar el partit. Per altra banda, creia que no es pot presentar un equip sense mig camp, pero per a la meva sorpresa hem començat el partit amb tres defenses i un sol veritable migcampiste, en aquest cas Pau. Lo dels tres defenses encara arribo a entendre-ho, ja que el rival era dels capdavanters del grup, pero dixar l´equip sense mig camp ja se me fa més difícil. Això ha comportat una pressió inexistent i un desgast extra de Pau que per al segon quart ha demanat el canvi per cansament. Pot ser sigue correcte provar un nou sistema, pero si només en uns minuts de joc ja veus com actúa el rival, el més fàcil es canviar-lo i no seguir durant tot el partit. Bé, hem perdut el partit, i mai millor dit ja que l´hem perdut nosaltres.
En quan al jugadors, hem de millorar l´actitud dins el terreny de joc, no queixar-se de l´actuació arbitral que en aquest cas no ha sigut determinant i en el cas particular d´algún jugador tindre respecte i educació, que també d´això es tracta quan es practica qualsevol esport.

1 període(0-1): tot i jugar amb tres defenses i un migcampiste, ens hem fet amb la victòria. Això sí, no hem pogut trenar ni una sola jugada. Joc mol soso per les dues parts. Només hem arribat una vegada a porta i ha estat quan Llull des de la defensa obre el camp i li arriba la pilota a Angel desmarcat davant el porter i defineix correctament el 0-1. L´amposta tampoc ens ha creat perill.

2 període(1-1): seguim amb el mateix sistema. Poc joc pero equilibrat.
No pressionem pero l´Amposta tampoc aprofita les facilitats. Ocasions soltes que no definim, fins que en una pilota solta Angel aconsegueix el 0-1. Això fa reaccionar al rival que en una de les poques combinacions per la banda ens empata 1-1.

3 període(1-0): perdem les rendes del partit i l´Amposta ens apreta de bon començament amb clares ocasions, una perillosa de tir vora el pal i l´altra quan la pilota s´estavella al pal. Ens estan avisant del que pot passar,pero natros no reaccionem, al contrari, anem perduts pel camp. Ja a la fí del període ens apreten i es a la sacad d´un còrner quan ens fan l´1-0 de cap totalment desmarcat.

4 període(2-1): definitiu període i mala sort. Ha guanyat qui ha fet menys errades. Els primers moments son nostres, amb una claríssima ocasió d´Angel quuan remata de cap i surt fregant el pal. Tot seguit Hector per força i caent, es gira dins l´àrea i marca el 0-1. L´amposta empata 1-1 quan aprofita la sacada d´una falta des de fora l´àrea, en principi sense perill ja que va centrada per mig la porta, pero Miquel no pot aturar-la. I com es veia vindre, en una jugada personal pel d´amunt la línea i gairebé sense angle, ens fan el 2-1 quan semblava impossible que la pilota entrés dins la porta. Hem acabat amb les posicions dels jugadors descontrolades i el partit boig.

Amposta Taronja 3 - 8 CF Ulldecona

LA crònica per Toni Pascual:
BENJAMI AMPOSTA TARONJA: 3gols(0-1-1-1) Punts partit: 5 PUNTS CLASSIFICACIO: 1 BENJAMI ULLDECONA BLANC: 8gols(3-2-1-2) Punts partit: 11 PUNTS CLASSIFICACIO: 3
Nova victòria davant un dels darrers classificats. Hem patit l´ausència del nostre porter Miquel i això ens ha fet perdre un jugador de camp cada quart.
1 període(0-3): total domini de l´Ulldecona durant tot el quart. Pau Pérez de porter, sense cap faena, ja que el rival no ha creat cap ocasió. De bon començament Angel marca el 0-1 que encarrila el partit. Només en uns instants, Toni Pascual prova des de fora l´àrea i aconsegueix el 0-2 després de tocar la pilota al pal. El 0-3 definitiu el torna a fer Angel de xut col.locat a mitja altura.

2 període(1-2): ara es el torn de Jovani com a porter. L´Amposta comença valent i pressionant. Això ens agafa despistats i ens marquen l´1-0 de tir ajustat al pal sense que Jovani pugue fer rés. Reaccionem quan Hector marca l´empat 1-1 a l´aprofitar una pilota solta. Seguim amb el joc una mica atabalat i ells desperdicien una ocasió quan estavellen la pilota al pal. Torna a ser Angel, molt atent, qui roba una pilota i acaba de xut ràs 1-2.

3 període(1-1): Llull es ara el porter i li toca molta faena, ja que ells apreten i natros no saben con fer front. Juguem enculats i això ens porta a encaixar l´1-0. Amb sort podem igualar el resultat 1-1 quan novament Angel aprofita una bona passada de Pau.

4 període(1-2): amb el partit ja decidit, ara es Hector qui es fica sota els pals. Vàries ocasions de l´Ulldecona per poder marcar pero sense sort. En una de les poques arribades a la nostra porta, s´anticipen al marcador 1-0 sense que Hector pugui aturar el xut ràs vora el pal. Tot seguit, empatem 1-1 per mig de Roger Trilla després d´un bon regat i millor definició. I l´1-2 definitiu el marca molt atent Jovani.