U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

diumenge, 12 d’octubre del 2008

Fc Ulldecona 2 - 3 La Ràpita

Un altre partit amistós com a preparació per la temporada que comença el cap de setmana vinent, amb el desplaçament a Sant Jaume.
Pau ve fer un gol en aquest partit.

Àngel no arriva a una pilota que s'escapa per la banda. El va ser l'autor de l'altre gol de l'Ulldecona. Part de la familia Gallimó veient el partit des de la banqueta.

La crònica per Toni Pascual:

CF. ULLDECONA: 2 - CF. LA RÀPITA: 3

Tercer partit de pretemporada davant un equip amb més nivell que els partits disputats fins ara. Partit intens on la nostra defensa es va tindre que emprar a fons i al davant ens va costar una mica materialitzar les jugades. Tot i així vem veure un bon partit i ens servirà per al proper cap de setmana on la cosa anirà de bó, ja que comença oficialment el campionat.

1 període: als primers instants de partit i quan encara no estàvem ficats al partit ens agafen gelats i un davanter de la Ràpita ens dribla a tots i tira creuat aconseguint el 0-1 visitant. Reacciona L’Ulldecona i Alex fa una sacada de banda veient sol a Àngel que marxa ràpidament al pal contrari, xuta recte i marca l’empat 1-1. Nova ocasió per a Pau que engalta un fort xut que a punt està de sorprendre al porter de la Ràpita.

2 període: des de el principi la Ràpita surt pressionant. Molta feina per als nostres defenses. Actuació amb solvència de Toni, ajudat per Alex i Miquel, i la resta de l’equip que té que endarrerir les posicions. La Ràpita assetja la porta de L’Ulldecona i té que intervenir el nostre porter Carles amb dues bones aturades, una amb les mans i l’altra que treu amb el peu quan ja es cantava el gol visitant.

3 període: en una falta assenyalada contra la Ràpita, Toni desplaça la pilota lluny al peu d’Àngel i aquest li passa a Pau que amb un fort xut a mitja altura fa l´1-0. Seguidament xut a trencar per part de la Ràpita i Carles fa un "paradón" amb les mans. Per acabar el període gran ocasió de Miquel quan la pilota va de part a part d’àrea però no arriba a tocar-la.

4 període: molt intens, amb joc ràpid i controlat per part de la Ràpita, que amb un xut fluix ens fan el 0-1. Els L’Ulldecona no acaben de sortir del seu camp i això propicia que amb una pilota solta a la vora de la nostra àrea, Àngel es faci el gol en pròpia porta després de que la pilota vagi al pal. 0-2.