U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 6 d’octubre del 2008

Anem progressant...

Bon partit el realitzat el passat dissabte amb l'Alcanar, però encara s'han de fer els ajustos necessaris per que els engranatges de la màquina, funcionin a la perfecció. Pau, aquesta vegada, de Capità de l'equip.
Els veterans, Toni i Pau, que aquesta temporada han de ser el motor de l'equip.
Les fotos del partit
La Crònica per Toni pascual:
C.F.ULLDECONA:9 - C.F.ALCANAR:2

Segon partit de pretemporada per anar formant l’equip. Es va progressant de mica en mica, però encara falta situació al camp i actitud d’equip. Fer gols es lo més bonic del futbol, però que ten facin es lo més important. Encara que facis molts gols sempre tens possibilitats de perdre, però si no ten fan cap no perdràs mai. En això ni vull dir que es té que jugar a l’atac, ni que es té que jugar conservador, això ho deixo per als tècnics, però sí que vull dir que un equip son tots el jugadors i que no es té que obsessionar-se com si fos una competició a veure qui fa més gols.

1 període: només començar el partit Adrià molt atent marca l´1-0. I en uns instants escapada d’àngel que xuta des de la vora de l’àrea fent el 2-0. En una de les poques ocasions de l’Alcanar i amb un xut dins l’àrea aconsegueixen el 2-1 tot i que Carles arriba a tocar la pilota.

2 període: joc lleig, poc vistós i tots amunt sense obrir camp. Només destacar una ocasió de l’Alcanar que para Carles amb els peus.

3 període: en un contraatac de L’Ulldecona, es queda la pilota solta i Marc xuta vora el pal fent l´1-0. Doble ocasió d’àngel amb pilota al pal i encarant al porter li tira al damunt. El 2-0 arriba quan Àngel transforma un penal. Adrià fa el 3-0 quan s’escapa i es tira la pilota massa llarga però li passa al porter per mig les cames. El 4-0 d’aquest període el fa Adrià en una bona passada de Pau que el veu desmarcat i creua la pilota al pal contrari.

4 període: bona jugada que arranca del darrere quan Toni veu a Àngel que sen va i aquest li passa a Adrià que enganya al porter 1-0. El 2-0 arriba en una altra escapada d’àngel i el 3-0 el fa Adrià en una mala actuació del porter visitant. Bona defensa de L’Ulldecona amb Pau, Alex, Miquel i Toni, encara que l’Alcanar ens marca el 3-1 sense que Carles ho pugui evitar. A la següent jugada Àngel fa una passada a l’altre pal i Adrià només cal que la toqui per fer el 4-1.