U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

diumenge, 26 d’octubre del 2008

FC Ulldecona 4 - 0 UE Rapita Roig

Bon inici de temporada. Avui hem presenciat un bon partit amb dos primers quarts amb molt bon joc d'equip. Anem per bon camí.
Fins i tot a Jovani li ha sentat bé això de començar la temporada.


Això del video es nou, a veure com surt i ho posem en pràctica.



Les fotos del partit.

La crònica per Toni Pascual:
"C.F.ULLDECONA: 4 (3períodes guanyats:9 punts + 1 període empatat:2 punts = 11 punts)
U.E.RAPITENCA ROIG: 0 (3períodes perduts: 3 punts + 1 període empatat:2 punts = 5 punts)
Avui hem pogut presenciar el primer partit oficial de la temporada, ja que ell passat diumenge no vam poder disputar el partit al camp del Sant Jaume degut al mal temps. La veritat es que hem disfrutat bastant, ja que sobretot en els dos primers períodes s’ha vist un més que acceptable joc d’equip. La cosa pareix que pinta bé de cara a afrontar la llarga temporada. Cal seguir esforçant-se en tots el entrenaments, ja que es la base per aconseguir un bon nivell.

1 període: bon nivell de joc, amb bones combinacions i jugant sempre la pilota des de el darrere. Solvència defensiva i perill continu en atac. Fruit d’això i en una pilota solta a la vora de l’àrea, Àngel engalta un xut fort i ras aconseguint l´1-0. En una de les poques ocasions de la Rapitenca el davanter encara al nostre porter Carles que per dues vegades consecutives impedeix l’empat amb dues bones aturades.

2 període: seguim amb el mateix ritme. Els d’Ulldecona fan córrer la pilota amb un bon joc col·lectiu. Així arriba la pilota a Adrià que li fa una bona assistència a Àngel i només li cal tocar la pilota per fer l´1-0. Tot seguit Antoni Pitarch xuta al pal i Adrià molt atent i gairebé sense angle enganxa un fort xut a mitja altura imparable 2-0.

3 període: aquí ens prenem una mica de respir i l’equip surt una mica descompensat degut als canvis. La Rapitenca té alguna oportunitat però sense obtenir resultats positius, degut a les intervencions de Carles i el bon treball defensiu de Toni, Pau, Àlex, Miquel i Lluc. Pel que fa a l’àtac, un Jovani molt lluitador, ajudat per Antoni i Josep, però sense poder acabar la feina.

4 període: comença amb una claríssima ocasió per a la Rapitenca amb un xut que surt fregant el pal, encara que estava ben cobert per Carles i Toni. En un atac dels d’Ulldecona, Àngel veu desmarcat a Antoni que al primer toc remata i fa l´1-0 definitiu d’aquest període."
Aquesta es la foto a la que fa referencia Victor Boldú als comentaris.

diumenge, 12 d’octubre del 2008

Fc Ulldecona 2 - 3 La Ràpita

Un altre partit amistós com a preparació per la temporada que comença el cap de setmana vinent, amb el desplaçament a Sant Jaume.
Pau ve fer un gol en aquest partit.

Àngel no arriva a una pilota que s'escapa per la banda. El va ser l'autor de l'altre gol de l'Ulldecona. Part de la familia Gallimó veient el partit des de la banqueta.

La crònica per Toni Pascual:

CF. ULLDECONA: 2 - CF. LA RÀPITA: 3

Tercer partit de pretemporada davant un equip amb més nivell que els partits disputats fins ara. Partit intens on la nostra defensa es va tindre que emprar a fons i al davant ens va costar una mica materialitzar les jugades. Tot i així vem veure un bon partit i ens servirà per al proper cap de setmana on la cosa anirà de bó, ja que comença oficialment el campionat.

1 període: als primers instants de partit i quan encara no estàvem ficats al partit ens agafen gelats i un davanter de la Ràpita ens dribla a tots i tira creuat aconseguint el 0-1 visitant. Reacciona L’Ulldecona i Alex fa una sacada de banda veient sol a Àngel que marxa ràpidament al pal contrari, xuta recte i marca l’empat 1-1. Nova ocasió per a Pau que engalta un fort xut que a punt està de sorprendre al porter de la Ràpita.

2 període: des de el principi la Ràpita surt pressionant. Molta feina per als nostres defenses. Actuació amb solvència de Toni, ajudat per Alex i Miquel, i la resta de l’equip que té que endarrerir les posicions. La Ràpita assetja la porta de L’Ulldecona i té que intervenir el nostre porter Carles amb dues bones aturades, una amb les mans i l’altra que treu amb el peu quan ja es cantava el gol visitant.

3 període: en una falta assenyalada contra la Ràpita, Toni desplaça la pilota lluny al peu d’Àngel i aquest li passa a Pau que amb un fort xut a mitja altura fa l´1-0. Seguidament xut a trencar per part de la Ràpita i Carles fa un "paradón" amb les mans. Per acabar el període gran ocasió de Miquel quan la pilota va de part a part d’àrea però no arriba a tocar-la.

4 període: molt intens, amb joc ràpid i controlat per part de la Ràpita, que amb un xut fluix ens fan el 0-1. Els L’Ulldecona no acaben de sortir del seu camp i això propicia que amb una pilota solta a la vora de la nostra àrea, Àngel es faci el gol en pròpia porta després de que la pilota vagi al pal. 0-2.

dilluns, 6 d’octubre del 2008

Anem progressant...

Bon partit el realitzat el passat dissabte amb l'Alcanar, però encara s'han de fer els ajustos necessaris per que els engranatges de la màquina, funcionin a la perfecció. Pau, aquesta vegada, de Capità de l'equip.
Els veterans, Toni i Pau, que aquesta temporada han de ser el motor de l'equip.
Les fotos del partit
La Crònica per Toni pascual:
C.F.ULLDECONA:9 - C.F.ALCANAR:2

Segon partit de pretemporada per anar formant l’equip. Es va progressant de mica en mica, però encara falta situació al camp i actitud d’equip. Fer gols es lo més bonic del futbol, però que ten facin es lo més important. Encara que facis molts gols sempre tens possibilitats de perdre, però si no ten fan cap no perdràs mai. En això ni vull dir que es té que jugar a l’atac, ni que es té que jugar conservador, això ho deixo per als tècnics, però sí que vull dir que un equip son tots el jugadors i que no es té que obsessionar-se com si fos una competició a veure qui fa més gols.

1 període: només començar el partit Adrià molt atent marca l´1-0. I en uns instants escapada d’àngel que xuta des de la vora de l’àrea fent el 2-0. En una de les poques ocasions de l’Alcanar i amb un xut dins l’àrea aconsegueixen el 2-1 tot i que Carles arriba a tocar la pilota.

2 període: joc lleig, poc vistós i tots amunt sense obrir camp. Només destacar una ocasió de l’Alcanar que para Carles amb els peus.

3 període: en un contraatac de L’Ulldecona, es queda la pilota solta i Marc xuta vora el pal fent l´1-0. Doble ocasió d’àngel amb pilota al pal i encarant al porter li tira al damunt. El 2-0 arriba quan Àngel transforma un penal. Adrià fa el 3-0 quan s’escapa i es tira la pilota massa llarga però li passa al porter per mig les cames. El 4-0 d’aquest període el fa Adrià en una bona passada de Pau que el veu desmarcat i creua la pilota al pal contrari.

4 període: bona jugada que arranca del darrere quan Toni veu a Àngel que sen va i aquest li passa a Adrià que enganya al porter 1-0. El 2-0 arriba en una altra escapada d’àngel i el 3-0 el fa Adrià en una mala actuació del porter visitant. Bona defensa de L’Ulldecona amb Pau, Alex, Miquel i Toni, encara que l’Alcanar ens marca el 3-1 sense que Carles ho pugui evitar. A la següent jugada Àngel fa una passada a l’altre pal i Adrià només cal que la toqui per fer el 4-1.