U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 31 de març del 2008

Rapita Blanc 0 - 5 CF Ulldecona

Gols de Nacho (2), Pere (1), Pau Pérez (1) i Giovanni (1) que sembla que això de fer gols li esta agradant.

El gol de Giovanni.
Les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual.
RAPITENCA BLANC: 0 (2empatats:4 punts 2perduts:2 punts = 6 punts)
C.F.ULLDECONA: 5 (2empatats:4 punts 2guanyats:6 punts = 10 punts)

Novament desplaçament a La Ràpita, aquesta vegada per disputar el partit contra la rapitenca Blanc, i novament una altra victòria i tres puntets més per a la classificació. Bona actuació de l´àrbitre.

1 període: part molt igualada per els dos equips. Diverses ocasions no aprofitades per a l´Ulldecona per part de Toni Pitarch i Antonio Ortega, amb alguna "bicicleta" oferta per aquest últim per fer gaudir al públic. Poques ocasions per la Rapitenca solucionades bé per Raúl. 0-0.

2 període: seguim amb la mateixa dinámica. Ocasions per a Toni Pitarch, Pau Pérez i Pere Estellé però sense encert. A destacar l´actuació en defensa de Pau Morera tallant totes les jugades de perill de la Rapitenca. 0-0

3 període: es aquí on comença a funcionar la cosa. Ocasió per a Pere en una passada de Pau M. que xuta creuat. Per fí Nacho a pase de Pere dins l´àrea fa el 0-1 que buscavem. En uns moments novament Nacho està molt atent al rebotar-li la pilota al porter i aconseguint el 0-2. He de dir que, tal com vaig quedar amb un aficionat de la Rapitenca, aquest gol va venir després de que l´àrbitre assenyalés un fora de banda a favor de l´Ulldecona quan en realitat era a favor de la Rapitenca. Des d´aquí li dedico aquest gol de Nacho a aquest aficionat. Ja a la fí d´aquest període, en una pilota solta dins l´àrea, Pere engalta un fort xut a mitja altura i fa el 0-3.

4 període: ja de bon principi Pere li fa una passada amb profunditat a Pau Pérez, la para amb tranquilitat, mira al porter i la col.loca on no pot agafar-la. 0-1. Tot seguit Pere aguanta dues fortes entrades, xuta a trencar i el porter de la Rapitenca fa una molt bona aturada. Novament pere ho prova amb un globus i el porter torna a estar encertat. Diverses ocasions més per a l´Ulldecona, i en una d´aquestes Pere xuta molt fort i el porter l´atura com pot en mig de molts jugador, se li escapa i un Giovani atent xuta suau marcant el 0-2.

dimarts, 25 de març del 2008

Torneig de Pasqua de Vinaròs

Meritori quart lloc obtingut. Lo més destacat la victòria davant del Villarreal (molt poqueta cosa), i la designació de Pere Estellé com a millor jugador del torneig.

Pere Estellé, designat millor jugador del torneig.

Les fotos dels partits amb les secuències de alguns gols.

Cinc cèntims del torneig i una petita crìtica (constructiva) de Toni Pascual (segur que molts de nosaltres pensem lo mateix):

El diumenge 23/Març, l’equip del Prebenjamí del C.F.Ulldecona es va desplaçar fins a Vinaròs per disputar el VIII TORNEIG DE FUTBOL-7 DE PASQUA amb 7 equips més: C.F.BENICARLÓ,B.F., C.F.COSTA AZAHAR CASTELLÓN, U.E. RAPITENCA, SELECCION TODO FUTBOL, VILLARREAL, C.F., VINARÒS,C.F."A" i VINARÒS C.F."B". Des d’aquí volen felicitar als organitzadors ESCOLA FUTBOL BASE VINARÒS C.F., i també a tots els espectadors, tècnics i jugadors per la seva esportivitat. Llàstima del temps que va fer, ja que el fort vent va impedir que es veiés futbol de més qualitat, doncs va ser gairebé impossible lligar bones jugades. Tot i així, els de l'Ulldecona van aconseguir un meritori quart lloc, amb una victòria al Villarreal i dues derrotes amb Selecció Todo Futbol i C.F.Costa Azahar Castellón.

Villarreal 0 - 2 C.F.Ulldecona: gols de Pere i Pau Pérez davant d’un equip bastant fluix.

Selecció todo Futbol 3 - 1 C.F.Ulldecona: gol de Pau Pérez. Aquest partit ens va saber malament perquè s’hagués pogut guanyar, tot i que els contraris tenien molt físic i eren molt alts però l'Ulldecona va jugar millor.

C.F.Costa Azahar Castellón 6 - 1 C.F.Ulldecona: novament amb gol de Pau Pérez. Aquest partit es va jugar sense descans i es va acusar el cansanci. Es jugava el tercer i quart lloc, però van preferir que juguessin tots els jugadors i disfrutesin del torneig.

En acabar, tots els jugadors van ser obsequiats amb medalles, un trofeu per a l’equip i a destacar el trofeu otorgat a PERE ESTELLÉ com a MILLOR JUGADOR DEL TORNEIG. Felicitats Pere.

Abans d’acabar, vull agrair tots els pares que desinteressadament ajuden al bon funcionament de l’equip i en aquest cas puntual, fer menció a Vicent Estellé i Agustí Morera que van actuar com a entrenadors i delegats. Això va ser degut a que el nostre entrenador Moha es va desplaçar a Barcelona, no va poder venir i va donar l’avís al Sr, Josep Lluís Millàn. Que no sabeu qui és J.LL.Millàn ? Doncs es el màxim responsable del C.F.Ulldecona, lo President. A dia d’avui encara no ens ha dit ningú que no tindríem entrenador. Sr. President, crec que ens mereixem un poc d’atenció i respecte. Ja sé que els xiquets del Pre-benjami son els més petits del Club, però pot ser per això s’hauria de tenir un poc més de mirament. Esperem i desitgem que no torni a succeir.

dimecres, 19 de març del 2008

Ets el millor, Felicitats!!!

Fa uns dies felicitàvem a Jesús per la convocatòria amb la selecció catalana. Ara per que la seva aportació ha estat decisiva. Moltes felicitats!!!
"LA SELECCIÓ SUB 18 TAMBÉ GUANYA PER 1-0 A MADRID I ESTARÀ A LA FASE FINAL
El defensa Jesús García ha estat l'autor de l'únic gol català en un partit molt disputat i ple d'interrupcions, que classifica a la selecció de Marc Vives per a les semifinals del Campionat d'Espanya. "

"La Selecció Catalana Sub 18 de Marc Vives tan sols ha necessitat 8 minuts per encarrilar i, a la vegada, resoldre el seu partit disputat aquest matí a Banyoles davant Madrid. El defensa central del Badalona, Jesús García, ha aprofitat una jugada enredada dins de l'àrea madrilenya després del llançament d'un córner per anotar l'1-0 que, al final, seria definitiu. Canàries, Galícia i Múrcia poden ser, a falta de la confirmació oficial de la RFEF, els rivals en semifinals d'una selecció catalana que avui s'ha hagut de posar el vestit de feina per guanyar a una selecció madrilenya que fins i tot ha arribat a estavellar dues pilotes al travesser en dos xuts del mateix jugador, Jorge Sáez. Encara que Madrid no ha estat l'única selecció que s'ha trobat amb el pal com enemic. Lucas Porcar, davanter de l'Espanyol, ha estavellat un tret ras al pal (m. 59). Però les dues ocasions més clares de Catalunya les ha tingut Iago Falqué, davanter del Barcelona, que no ha sabut resoldre dos mà a mà amb el porter madrileny en els minuts 38 i 79. Al final, però, Catalunya ha imposat la seva major solidesa defensiva en un partit que ha acabat amb la doble expulsió de Jorge Sáez i del defensa de l'Espanyol, Àngel Martínez."

A la foto falta L'Oriol Romeu, lesionat, anims i et veiem a la fase final.

La noticia a la federació catalana de futbol, amb resultats inclosos. També podeu veure les fotos dels partits.

dilluns, 10 de març del 2008

"La Bèstia..."

CF Ulldecona 2 - 3 Rapitenca Blau

Els dos partits que s'han perdut aquesta temporada han estat contra el mateix equip. Es posa més dificil la consecució del títol de lliga, tot i així, l’equip està fent una molt bona temporada.
Les Fotos del Partit
La crònica, per Toni Pascual.
C.F.ULLDECONA: 2 (3 empats:6 punts 1perdut:1 punt= 7punts)
RAPITENCA BLAU:3 (3 empats:6 punts 1guanyat:3 punts=9punts)

Partit molt esperat per veure en acció als dos millors equips del campionat. El Rapitenca Blau com a primer classificat i el C.F.Ulldecona segon. Partit igualat on l´Ulldecona li ha ficat la victòria molt difícil i per la mínima a una Rapitenca ordenada i ben posicionada al camp. En definitiva ha guanyat el millor dins del terreny de joc, cosa que no puc dir en quan a l’afició Rapitenca, senzillament deplorable: talls de mànega al fallar un xiquet un penal, insults a l’àrbitre, a la seva família, insults xenòfobs,... fins que el noi que actuava d’àrbitre, demostrant que ell si té educació, es va canviar per un altre company i no va deixar que la cosa anés a més. Hem jugat contra molts pobles d’aquestes comarques, però puc assegurar que els aficionats de la Ràpita són únics. Però no entenen que son xiquets de 6, 7, i 8 anyets que disfruten amb l´esport que els agrada i a més son els seus fills ? Bé, ja no dic rés més perquè aquest mal que pateixen es veu que no te remei. Només felicitar als xiquets de la Rapitenca Blau per la victòria i també als de l´Ulldecona per la magnífica temporada que estan fent.

1 període: als primers moments de partit i a la sacada d’un córner, es queda la pilota solta dins l’àrea de l´Ulldecona i la Rapitenca aprofita per marcar el 0-1. Reacciona de seguida l´Ulldecona i en un contraatac Pau Morera li fa una molt bona passada a Pere que xuta, rebutja el porter i al segon remat empata 1-1. Molta lluita al mig camp i amb molt de ritme per tots dos equips. A destacar una ocasió per a Pau Morera que des de fora l’àrea xuta al pal.

2 període: Seguim amb la mateixa intensitat de joc. Partit vibrant. La Rapitenca està a punt de marcar quan el davanter encara a Oriol Morera i no veu al seu company totalment desmarcat. Ocasions per als dos equips sense moure’s el marcador.

3 període: només començar, contraatac del davanter de la Rapitenca que per velocitat arriba a l’àrea nostra i creua a la sortida del porter 0-1. L´Ulldecona perd una mica de consistència en el joc degut als canvis efectuats. Tot i així plantem cara al rival. Raúl fa una bona aturada a un xut molt fort que va al travesser. Domini de la Rapitenca, però en un atac, Pere al fer una centrada dins l’àrea, un defensor toca la pilota amb la mà i s’assenyala penal. El tira el mateix Pere i atura el porter. Llàstima l’ocasió perduda per empatar el partit Es en aquest moment quan l’afició de la Rapitenca es transforma i deixa anar tot el seu repertori. Al·lucinant!!

4 període: a la primera ocasió la Rapitenca ens fa el 0-1. En una jugada per la banda Pau Morera es caçat amb una duríssima entrada i te que ser substituït. Con era d’esperar, i amb l’educació característica, encara es ara que algú de la Ràpita digué que es disculpa. L´Ulldecona acusa falta de ritme amb un joc una mica lent, cosa que aprofita la Rapitenca amb un xut al pal i una bona aturada de Raúl. En un contraatac nostre Pere torna a rebre una dura entrada sense pilota, i en una nova ocasió Pau Morera iguala el marcador 1-1 quan tira al pal contrari del porter. Com a final s’assenyala penal contra l´Ulldecona que la Rapitenca no pot materialitzar degut a la bona aturada de Raúl. Felicitats a tots los jugadors dels dos millors equips del campionat.

diumenge, 2 de març del 2008

Son especials...

Rapitenca Roig 3 - 8 CF Ulldecona.

Tot i la duresa del joc incitada en moltes ocasions pels seus entrenadors, fins i tot pels propis pares, l'equip de la Ràpita roig no ha pogut amb l'Ulldecona, bastant ben posicionat al camp. "Suma y Sigue"

Ocasió que no es va poder materialitzar.
Les Fotos del partit.
La Crònica, com sempre, per Toni Pascual.