U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 26 de novembre del 2007

Rapitenca Blava 6 - 2 FC Ulldecona

Disabte 24/11/07
Primera derrota de la temporada.

Aquesta vegada la crònica ha estat feta per Vicent Estellé.

RAPITA BLAVA 6 – ULLDECONA 2.

Primera derrota de la temporada.

1quart.- 1-0. BON JOC.

Comença el partir amb domini de la Ràpita, i a poc a poc els nostres comencen a crear perill, però en un descuit ens fan el gol. A continuació creem dos o tres bones ocasions de gol, que no acaben en gol i l’àrbitre no ens pita un clamorós penal a favor. A l’últim moment en una bona jugada de Pere la pilota surt llepant el pal.

2quart.- 1-0. JOC REGULAR.

La Ràpita ens domina, sense passar-se, però nosaltres no creem ni una ocasió de gol. En un altre descuit, faltant poc per acabar el quart, ens fan el gol.

3quart.- 3-0. MAL JOC.

Els nostres, després de perdre els dos primers quarts, surten totalment desanimats al camp, i producte d’això és que en cap moment fan res de positiu. Lo millor va ser quant l’àrbitre va pita el final.

4quart.- 1-2.- JOC REGULAR.

Aquest quart va ser dominat per l´Ulldecona, tenint alguna ocasió de gol, fins que en una jugada seua, Pere fa el 0-1; seguidament en un contraatac ràpid Pere passa a Antonio, el davanter en més llums de l’equip, col·loca la pilota dins la porteria en gran classe, i a punt d’acabar el quart, en una jugada per la banda ens fan el 1-2.

CONCLUSIONS.- Ni l’àrbitre ni la duresa del rival són excusa, s’ha perdut perquè l’equip contrari ha sigut millor i seria bo que els jugadors claus de l’equip, lluitessin més i han de pensar que el futbol és un joc col·lectiu, on no val el lluïment personal.
Les FOTOS del partit, per Nuria.

diumenge, 18 de novembre del 2007

FC Ulldecona 7 - 1 UE Rapitenca Roig

Bon partit de tot l'equip que ha sabut impossar el seu estil de joc.
Denis ha estat inmillorable en defensa, tal i com ens té acostumats.


Les Fotos del partit.

La Crònica per Toni Pascual:

ULLDECONA: 7 (3 períodes guanyats:9 punts 1perdut:1 punt=10punts) - RAPITENCA ROIG: 1 (3 perduts:3 punts 1guanyat:3 punts=6punts).

Avui hem presenciat un bon partit, tant en defensa amb un Denis molt sobri acompanyat de Nacho i Toni Pascual al començament, com també en atac amb Pau Pérez, Pere i Pau Morera com a equip de sortida. Tal com ja vàrem comentar el passat 28/Octubre contra el Sta. Bàrbara, tenim nivell per a jugar com a equip i oblidar-nos de l’obsessió del gol individual. Com a mostra d’això ha sigut el segon gol del tercer període, un gol de llibre que ja dubto jo que el facin altres categories. Quina triangulació més bonica entre Pere, Pau Pérez. i Nacho. Al·lucinant!. 3 punts més i seguim líders.

1període: hem començat forts i fruit d'això ha sigut l´1-0 de Pau Morera després d'un xut de Pau Pérez que li ha rebotat al porter. Tot seguit amb molta gent dins l’àrea de la Rapitenca, Pau Pérez fa el 2-0. La nostra defensa molt contundent i treient la pilota sempre jugant-la. La Rapitenca desaprofita una bona ocasió a porta buida però Pau Morera salva baix els pals. Pere arranca al contraatac i aconsegueix el 3-0.

2període: temps més igualat. La defensa continua bé amb incorporacions de Miquel Garcia i Eugeni, i també Brian, Giovanni, Toni Pitarch i Antonio al davant. Ocasions per a Pere que no s’aprofiten i s’arriba a un penal dubtós contra l´Ulldecona (dins o fora l’àrea ha sigut la falta?). Raúl no pot aturar i La Rapitenca fa l´1-0 definitiu.

3període: tornem al joc del començament. Pressió total al camp del contrari. Vàries ocasions i molts corners. Pere per la banda, arriba dins l’àrea i creua la pilota a l’altre pal 1-0. La propera jugada, els que l’hem vist, segur que la tindrem a la memòria per temps, amb una triangulació perfecta entre Pere-Pau P. i Nacho que fa el gol 2-0. En volem més d’aquestes jugades! En uns moments, Pere li passa a Pau Pérez que al segon intent marca el 3-0.

4període: en aquest temps ens trenquen el nostre joc amb moltes faltes. Pere passa a Pau Morera que tot sol i baix los pals tira la pilota per dalt la porta. Acte seguit es torna a desaprofitar una ocasió claríssima de Pau P. Domini insistent de l´Ulldecona amb moltes ocasions i per fi en una d’aquestes agafen per la camiseta dins l’àrea a Pere i ell mateix fa l´1-0 al convertir el penal.

diumenge, 11 de novembre del 2007

FC Vinaròs 0 - 6 FC Ulldecona

La paella que ens hem fotut ha estat lo millor del partit.

La crònica per Toni Pascual.

VINAROS CF: 0 (1 període empatat= 2 punts.) - ULLDECONA: 6 (3 guanyats 1 empatat= 11punts)

El partit menys bo de la temporada. Ja sigui per l’hora poc habitual(13h) o el camp de terra, la qüestió es que se’ns ha encomanat el pobre joc del rival. Tot i així hem aconseguit una nova victòria i hem sumat tres punts més, seguint amb la bona ratxa de partits guanyats. Si s’hagués jugat com fa una setmana el resultat final hagués pogut ser molt mes ampli. Enhorabona un altre cop a tot l’equip.

1 període: després de dues ocasions de Pere, a la tercera dins l’àrea es dribla 2 defensors del Vinaròs i a la sortida del porter fa l´1-0 en un xut ras. Al mig camp Pau Pérez li fa una bona passada a Pau Morera i tira des de fora l`àrea aconseguint el 2-0. Novament Pau Morera fa el 3-0 quan se li escapa la pilota al porter. El Vinaròs no es capaç de sortit del seu camp.

2 període: avorrit però total domini nostre. Raúl no te feina, Miquel García i Giovanni jugant la pilota, Toni Pitarch i Brian lluitant, Pere sempre perillós i al darrere Oriol Morera amb seguretat. Ocasió per a Pere quan xuta una falta per dalt la tanca que surt fora i poca cosa més. 0-0.

3 període: jugada molt ràpida quan Toni Pascual saca de banda a Pere i aquest li passa a Pau Pérez que no pot definir. Nacho enganxa un xut fort des de fora l’àrea que va fora. Torna a xutar Nacho, amb una posició mes avançada, i al rebot del porter Pau Morera fa l´1-0. Pere se’n va tot sol i creua la pilota fent el 2-0. La defensa de l´Ulldecona amb poc treball. Eugeni intentant treure la pilota sempre jugant-la des de el darrere.

4 període: tan aviat com s’inicia el període, Pere agafa la pilota se’n va i fa l´1-0. En uns moments contraatac un altre cop de Pere que li passa a Nacho que no pot xutar i para el porter del Vinaròs que ha jugat 2 períodes lesionat al braç. Domini total de L´Ulldecona però sense brillantor.

Les Fotos del partit.

diumenge, 4 de novembre del 2007

Victoria molt treballada.

CF La Sènia A 6 - 6 CF Ulldecona

Excepte el 1er quart que han sortit una mica dormits, el partit ha estat en tot moment controlat pels de Ulldecona.
Les FOTOS del partit

La crònica per Toni Pascual:

LA SÈNIA: 6 (1període guanyat=3 punts) - ULLDECONA: 6 (3 períodes guanyats=9 punts).

Novament s’han aconseguit 3 punts per a la classificació del campionat. Partit molt intens, vibrant i indecís fins al final. Desaprofitades moltes ocasions al davant i massa facilitats en defensa. Felicitats per la nova victòria i a seguir treballant.

1 període: els nostres han sortit totalment desorientats i prova d’això es el 3-0 encaixat, ja que no s’ha pogut frenar el joc ofensiu de La Sènia.

2 període: s’ha reaccionat després del mal primer temps. Hem tingut moltes ocasions però el porter contrari les ha desbaratat. Una d’Antonio, una altra de Pere que regala el gol a Pau Pérez però no pot definir, també una de Oriol Morera que creua tot el camp i una de Pere que dribla al defensa i para el porter. Per fi en una bona jugada Pau Morera li pasa a Pere que fa el 0-1.

3 període: comença amb 0-1 realitzat per Oriol Morera. Moltes ocasions i pressió constant del nostres on s’arriben a llançar 4 corners seguits. Això comporta agafar-nos sempre amb la defensa sense homes. Una bona parada de Raúl evita que ens marquen en un contraatac, però a la següent jugada ens agafen amb 2 defenses contra 4 atacants aconseguint l´1-1. Aquest temps no es podia perdre i Antonio fa l´1-2 després d’una molt bona assistència de Toni Pitarch.

4 període: últim temps d’infart. En una distracció de la defensa al sacar un fora de banda enrere ens fan l´1-0, i tot seguit en una nova errada de marcatge La Sènia fa el 2-0. Amb el marcador en contra l'àrbitre no assenyala un penal claríssim. Reacciona l´Ulldecona en una ocasió per a Pau Morera que vol xutar tot sol però no toca la pilota. Aconseguim el 2-1 de Pau Pérez que defineix bé a pase de Pere. Joc molt intens i Pere xuta creuat dins l’àrea i ells mateixos es fan el 2-2 en pròpia porta. De seguida Pere torna a xutar i la pilota passa entre el defensa i el porter que no es fiquen d’acord i fa el 2-3. Amb molts nervis s’arriba a la fi del partit.