U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 21 de desembre del 2010

CF Uldecona 5 - 3 Amposta Negre

Empat a punts que fa gust a victòria. Hem perdut els 2 primers quarts per 0 a 1, però l'Amposta no ha demostrat en cap moment que es pogués emportar el partit. Una molt bona actitud dels nens del Benjamí blanc que en cap moment han donat el partit per perdut i que han demostrat que lluitar fins el final te les seves recompenses. Intensitat, pressió, lluita... unes constants que reclamàvem ja feia dies i que avui, per fi, hem pogut veure.

En les següents fotos, llençament de falta casi perfecte, llàstima que la pilota no entra.


Més fotos del partit.

dilluns, 13 de desembre del 2010

Amposta Roig 0 - 2 CF Ulldecona

Hem jugat ralentitzats, molt lents, però hem vist molt més futbol que en altres ocasions. Amb una mica més de velocitat i la implicació que hem vist en molts moments del joc per part dels nostres jugadors, segur que li posaren les coses dificils a més d'un.


La crònica per Toni Pascual:

BENJAMI ROIG AMPOSTA: 0 gols (0-0-0-0) Punts Partit: 6 Punts Classificació: 1
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 2 gols (1-0-1-0) Punts partit: 10 Punts Classificacio: 3

Nova victòria i tres punts més per a la classificació davant d´un rival prou asequible. La poca eficàcia golejadora ha estat contrarestada amb una bona actuació defensiva mantenint la porta sense gols, amb una bona actuació de Miquel que ha fet un parell d´aturades de mèrit i ens ha evitat algún ensurt. Primer quart bastant bó en quan a joc al primer toc, tot i que al igual que els demés quarts hem trobat a faltar intensitat i pressió. Per als propers partits que farem amb rivals de més entitat, aquesta falta de revolucions s´hauría de corregir, perque si des del primer moment no anem al màxim i pressionant la primera línea del contrari, quan ens donarem compte ja tindrem el problema al damunt. Esperem que el proper partit es fique una mica més de ganes, ja que de nivell de joc ja s´ha demostrat que en tenim, pero amb això no n´hi ha prou.

1 període (0-1): molt joc al primer toc, trenant bones jugades i jugant cap al darrera quan no es pot cap al davant (encara que pot ser s´ha jugat massa enderrerint la pilota. Degut al joc desplegat ha arribat el gol d´Hector 0-1 després d´una llarga jugada. Només una ocasió per l´Amposta que atura bé Miquel.

2 període (0-0): com ja he dit abans, poca intensitat i falta de revolucions. El rival se n´ha adonat i ha apretat al final pero sense encert cara al gol.

3 període (0-1): pareix que juguem amb la llei del mínim esforç. Hem aconseguit el gol a la sacada d´un còrner quan Toni Pascual veu desmarcat a Angel a la frontal de l´ârea i aquest de tir fort i a mitja altura aconsegueix el 0-1.

4 període (0-0): només destacar una gran aturada de Miquel que ens hagués pogut costar un ensurt i una claríssima ocasió desaprofitada d´Hector a passada de Jovani que atura el porter contrari.

dimarts, 7 de desembre del 2010

CF Ulldecona 16 - 1 Amposta Taronja


La crònica per Toni Pascual:
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 16 gols(1-4-4-7) Punts: 12 Classificació: 3
BNJAMI TARONJA AMPOSTA: 1 gol (0-0-1-0) Punts: 4 Classificació: 1

Avui ens hem enfrentat a l´últim classificat. Un equip molt jovenet, sense banqueta, limitat en quan a joc i físic. Si es mira el marcador, sembla que hem fet un gran partit, pero no ha estat així. Avui, apart dels gols, hauríem d´haver demostrat com sabem jugar a futbol, amb bones jugades, parets, obrint el camp, ... pero no. Tots a fer gol !! Que si jo he fet 7 gols..., que si avui guanyarem perque juga una xiqueta...., PERO QUE ES AIXÒ ? Que la clatellada de la setmana passada no ens ha servit de rés ? Es veu que no i lo més fotut es que sembla que no canviarem. Espero de veritat que m´equivoqui.

1 període (1-0): joc inexistent. Només aconseguim fer un gol quan Llull engalta un fort tret des de fora l´àrea. El rival contentíssim perque només han rebut un gol. Destacar un pal de Jovani i rés més.

2 període (4-0): gols de Pau Pérez, Angel i dos d´Hector. Alguna jugada pero amb contagotes.

3 període (4-1): un gol de Roger Trilla i tres d´Angel. Com ja he dit abans, tot léquip a fer gol. Degut a això, ells ens han pogut marcar un gol en una escapada, ja que tot l´equip nostre estava volcat al davant.

4 període (7-0): tres gols d´Angel, dos d´Hector i dos de Toni Pitarch. Hauríen pogut ser més, ja que l´Amposta fisicament estava desfet degut a que no tenía banqueta per fer canvis.