U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 23 de gener del 2010

Amposta Negre 2 - 0 CF Ulldecona

A banda dels resultats, podem treure moltes conclusions. La més important es que estan perdent el partits per la mínima, sempre contra nens mes grans que els i en moltes ocasions sense merèixer-lo tal i com va passar la setmana passada.

I sense banqueta!!!. Si mireu la classificació, en el apartat de GF i GC estan contemplats els punts per quarts guanyats, empatats o perduts. Veieu molta diferencia amb el demés???. Us imagineu on poden estar la temporada que bé???

Esteu en el bon camí. Continueu treballant com fins ara, CAMPIONS!!!


Crònica i fotos per Toni Pascual.

Desplaçament al camp de l’Amposta Negre i novament derrota per la mínima.
Hem fet un bon partit, aquesta vegada davant del segon classificat, un equip de segon any i ben posicionat al camp.
Els l´Ulldecona han donat bones sensacions i han tornat a demostrar que no hi ha tanta diferència entre els primers classificats i el joc a que ens tenen acostumats últimament. Prova d’això ha estat que a l’acabar el partit, l’entrenador de l’Amposta ha felicitat als nostres entrenadors pel joc desplegat durant tot el partit.
Seguim així, treballant molt i agafant experiència a la categoria, i la propera temporada podríem tindre moltes alegries.

C.F.AMPOSTA NEGRE: 0-0-2-0 (2 gols) Punts partit: 9 Punts Classificació: 3
C.F.ULLDECONA BLANC: 0-0-0-0 (0 gols) Punts partit: 7 Punts Classificació: 1

1 període (0-0): com ja ens tenen acostumats al darrers partits, els d’Ulldecona, seguint les instruccions dels seus entrenadors, surten lluitant totes les pilotes i pressionant molt amunt. Se li fa molt difícil a l’Amposta poder fer el seu joc. La igualtat es la constant d’aquest període, tret del final que l’Amposta apreta fort i obliga a treballar força a la nostra defensa, mig camp i bones aturades del nostre porter Josep.

2 període (0-0): a la primera jugada es Hèctor qui està apunt de marcar i ficar-nos per davant, però ens manca una mica de sort. Desgast físic per part dels dos equips i segueix la igualtat al marcador i al terreny de joc.

3 període (2-0): aquí hagués pogut canviar el partit quan a la sacada d’un córner estavellem la pilota al pal. Però es l’Amposta qui està mes encertat i es el jugador nº27 el que ens marca dos gols, un de gran jugada individual i l’altre de cap al rematar un córner.

4 període 0-0): els dos equips ens ofereixen bones jugades al primer toc però sense gols al marcador, ja que defensivament es treballa i molt.

dimarts, 19 de gener del 2010

CF Ulldecona Blanc 2 - 3 CF Ulldecona Roig

Partit molt intens el disputat aquest Diumenge al municipal d’Ulldecona. Ha sigut en l’última jugada, quan s’ha decidit el resultat.
Benjamí Blanc
Benjamí Roig.
Les FOTOS del partit.
La Crònica per Toni Pascual:
Aquest diumenge 17/Gener/2010, hem disputat el partit de la màxima i sana rivalitat entre els dos equips benjamins d’Ulldecona.
Esperàvem amb expectació com respondrien els nostres jugadors del Benjamí Blanc davant el benjamí Roig, líder del campionat i amb un potencial superior al nostre.
A priori, es donava el partit com a perdut i per amplia diferència per part de "quasi" tots, però la realitat va ser una altra ben diferent.
Els jugadors del Benjamí Blanc van demostrar, tot i amb la banqueta limitada per fer canvis i un jugador pre-benjamí, que quan volen, el seu nivell de joc es prou alt. Des de el primer moment es va veure l’actitud del benjamí Blanc envers aquest partit, amb intensitat, pressió, situació i contundència si era necessari. La majoria van acabar físicament esgotats, ja que en tot moment van complir les contínues indicacions dels entrenadors, demanant- los el màxim.
En resum, es va gaudir d’un partit molt igualat fins a l’últim instant, un alt nivell de joc per part dels dos equips i esportivitat total.
Felicitats a tots els jugadors dels dos equips, ens han demostrat que podem estar tranquils amb el futur del futbol a Ulldecona.

ULLDECONA BENJAMI BLANC: 1-0-1-0 (2 gols) Punts partit: 9 Punts classificació: 3
ULLDECONA BENJAMI ROIG: 1-0-1-1 (3 gols) Punts partit: 7 Punts classificació: 1

1 període (1-1): a la primera jugada del partit es Dani qui aprofita per obrir el marcador 0-1. Això no afecta als Blancs, tot lo contrari, dominen el partit degut a la pressió insistent ja des de la primera línea d’atac i arriba l’empat 1-1 d’Antoni Pitarch en una bona jugada d´Hector.

2 període (0-0): igual o inclús superior ritme de joc. Desgast físic dels dos equips. S’han pogut veure jugades al primer toc i alt nivell tècnic als dos equips. Igualtat al resultat degut al bon treball defensiu i dels porters, amb parades de mèrit per les dues bandes.

3 període (1-1): seguim amb la mateixa intensitat. Els de Roig fan el 0-1 per mig de Pere amb un xut escorat a mitja altura. Reaccionen d’immediat els Blancs que empaten 1-1 quan Hèctor aprofita una pilota solta dins l’àrea.

4 període (0-1): igualtat al terreny de joc i nervis a les banquetes i al públic, ja que amb les ocasions dels dos equips podia marcar qualsevol. Però ha estat Dani el que ha decantat el partit per als de Roig quan a l’últim xut del partit ha aconseguit el 0-1 amb una jugada desgraciada per al nostre porter que no pot aturar l’esfèric.

dimarts, 12 de gener del 2010

Sta. Barbara 3 - 1 CF Ulldecona

Torna la competició després de l'aturada Nadalenca.


La Crònica per Toni Pascual.
Hem començat l´any amb una nova derrota. Seguim amb aquesta espiral negativa dels darrers partits en quan a resultats.
Aquest dissabte ens hem desplaçat al camp del Santa Bárbara a disputar un partit atípic i m´explico: per una part les condicions climatològiques, amb vent i un fred intens. Per altra part s´ha aplicat el reglament i això ens ha despistat a tots, tant a entrenadors com a jugadors i aficionats.

Tot i això no es escusa, i hem de seguir treballant i millorant. Ara a esperar el DERBI de la propera jornada.
Ànims a tots.

C.F.SANTA BARBARA: 1-1-0-1 (3gols) Punts partit: 10
Punts classificació: 3

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 0-0-1-0 (1gol) Punts partit: 6
Punts classificaió: 1

1 període (1-0): Durant aquest període no hem arribat ni una vegada a porta. Impossibilitat de fer canvis degut a l´aplicació del reglament i això ens impedeix reaccionar.

2 període (1-0): Millorem en quant a lluita i pressió, pero no lliguem ni una jugada.
Ens marquen l´1 a 0 de fort xut des de fora l´àrea.

3 període (0-1): als primers moments Hector marca el 0-1 de xut a mitja altura. Semblava que la cosa sería diferent, pero es el Santa Bárbara qui domina ja que juga a favor de vent. Bona actuació de Josep Soriano amb moltes aturades i Toni Pascual salva, amb el cap baix els pals, el que hagués estat el gol de l´empat.

4 període (1-0): ens marquen l´1-0 en una badada al treure un fora de banda. Seguim lluitant contra l´adversari i el vent, sobre tot Pau Pérez. Toni Pascual te que ser substituit per lessió. El nostre porter Josep es té que esforçar al màxim amb grans aturades.